Cześć,
Czy ktoś coś wie na ich temat? Są zaznaczone na filmweb'ie jako episode # 3.7, episode # 3.6 i episode # 3.5, ale na IMDb'ie nic o nich nie wspominają... Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - proszę o info. Thx:)
Wiem o jednym odcinku specjalnym w którym aktorzy opowiadają o filmie , jest tylko w werssji anglojęzycznej...
Przejrzałam wszystkie płyty i wychodzi na to, że odcinki specjalne to: 1x01, 1x11, 1x18, 1x22 i 3x14. Wszystkie są w dwóch wersjach: normalnej oraz z komentarzami aktorów i producentów. Na zakończenie całego serialu powstał też odcinek "pożegnalny", czasem opisywany jako 5x14, w którym aktorzy i producenci opowiadają o swoich ulubionych scenach, jak zmieniło się ich życie itp. Dodatkowo 2(?) lata temu obsada i CowLip ponownie się spotkali i powstał z tego około godzinny(?) film, dołączony później do kompletnego wydania wszystkich sezonów, tzw. white box.
A można to gdzieś obejrzeć w sieci albo ściągnąć?
Chciałbym zobaczyć te odc. specjalne.
Ten ostatni, o którym pisałam, był swego czasu na youtube, ale czy jest jeszcze to nie wiem. Wpisz w google "queer as folk reunion", może coś wyskoczy.