PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=101037}

Queer as Folk

2000 - 2005
7,9 6,9 tys. ocen
7,9 10 1 6863
8,5 4 krytyków
Queer as Folk
powrót do forum serialu Queer as Folk

Odcinki specjalne?

ocenił(a) serial na 10

Cześć,
Czy ktoś coś wie na ich temat? Są zaznaczone na filmweb'ie jako episode # 3.7, episode # 3.6 i episode # 3.5, ale na IMDb'ie nic o nich nie wspominają... Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - proszę o info. Thx:)

ocenił(a) serial na 10
rene30

Wiem o jednym odcinku specjalnym w którym aktorzy opowiadają o filmie , jest tylko w werssji anglojęzycznej...

ocenił(a) serial na 10
rene30

Przejrzałam wszystkie płyty i wychodzi na to, że odcinki specjalne to: 1x01, 1x11, 1x18, 1x22 i 3x14. Wszystkie są w dwóch wersjach: normalnej oraz z komentarzami aktorów i producentów. Na zakończenie całego serialu powstał też odcinek "pożegnalny", czasem opisywany jako 5x14, w którym aktorzy i producenci opowiadają o swoich ulubionych scenach, jak zmieniło się ich życie itp. Dodatkowo 2(?) lata temu obsada i CowLip ponownie się spotkali i powstał z tego około godzinny(?) film, dołączony później do kompletnego wydania wszystkich sezonów, tzw. white box.

ocenił(a) serial na 8
virit

A można to gdzieś obejrzeć w sieci albo ściągnąć?
Chciałbym zobaczyć te odc. specjalne.

ocenił(a) serial na 10
jolkafw

Ten ostatni, o którym pisałam, był swego czasu na youtube, ale czy jest jeszcze to nie wiem. Wpisz w google "queer as folk reunion", może coś wyskoczy.

ocenił(a) serial na 8
virit

dzięki poszperam.... może coś znajdę