Nie to co Pitbull - trzecia seria wystartowała z grubej rury.
Sam nie wiem czemu to Ranczo mi się tak podoba.
Tez marudze... Lepszy byl dialog "Amerykanki" we wczesniejszym. Chyba licza, ze ciemny lud uwierzyl, ze to akcent amerykanski, jeden wielki zal!
Juz nie wspomne o scenie na cmentarzu gdzie pija wino... centralny widok na S.P Leona Niemczyka!
To prawda w poprzednich dwóch seriach "Rancza" o wiele więcej się dział.
Teraz to tylko bywalcy ławeczki wprowadzają elementy komediowe to tego serialu, reszta to typowy obyczaj.
Nie rozumiem co niektórych. Mi się podobało, zwłaszcza pomysł ze spalonym "Kantry Klubem".
"Tez marudze... Lepszy byl dialog "Amerykanki" we wczesniejszym. Chyba licza, ze ciemny lud uwierzyl, ze to akcent amerykanski, jeden wielki zal!"
Też to zauważyłem, ale uznałem po prostu że Lucy wykształciła się w polskiej mowie.
"Juz nie wspomne o scenie na cmentarzu gdzie pija wino... centralny widok na S.P Leona Niemczyka!"
A kogo mieli tam wkleić? Japycz umarł i za nim tęsknią, a scena na cmentarzu była całkiem fajna (wiem że w trzeciej serii o Japyczu będzie dłuższy wątek).
"To prawda w poprzednich dwóch seriach "Rancza" o wiele więcej się działo."
No właśnie, seriach. A na razie mamy jeden odcinek serii trzeciej.
"Teraz to tylko bywalcy ławeczki wprowadzają elementy komediowe to tego serialu, reszta to typowy obyczaj."
Mnie np. rośmieszył motyw policjanta w domu Lucy, a i działania Michałowej były całkiem zabawne.
speiderman
1. Mowilem o "amerykanskiej" mowie w ostatnim odcinku 2 serii ostatniego odcinka, o zadnej polskiej!
2. Kogo wkleic?!? nie wspominac! To byl aktor wielki i na pewno nie wolno wspominac o nim przy mentach w serialu, troche nie smacznie nie prawdaz?
Jeszcze jedno co do 1 punktu, polska mowa, co ma do tego jej beznadziejna mowa?!? Ani akcent angielski, ani amerykanski cholera wie jaki.
""""Nie rozumiem co niektórych. Mi się podobało, zwłaszcza pomysł ze spalonym "Kantry Klubem". """"
To żeś przyjebał z bazooki koleś. Jaki dobry pomysł ? Nie pokazano samego pożaru, nie wiadomo co sie stało, tylko jakies ruiny w zupełnie innym miejscu niż stał dotychczas stał ten klub. Motyw ni z dupy i pietruchy.
Tak samo nagły związek Kusego z lucy... tyle się wzbraniali i nagle nowa seria zaczyna się od ich rżnięcia... no nie, a gdzie przełamywanie lodów itp.
Dali dupy na starcie mocno.