Jedyne co mnie tak rozbawiło to ten sklep, w którym jest dosłownie wszystko. A tak to nuda:/
Ja się jeszcze w żadnym odcinku nie znudziłam...szkoda, ze nie idą 2 pod rząd, jak dawniej...to byl taki fajny niedzilny wieczór z przymrużeniem oka;)
NO szkoda. tak jak się kończy odcinek to zawsze wiedziałem, że jest jeszcze drugi a jak jest tylko jeden i zostalo nawet jeszcze polowa filmu to mi smutno bo myślę że już koniec
pg1983, nic dziwnego, że dla ciebie to nuda, skoro uważasz "Klan" za jedną z lepszych polskich telenowel oraz "Power Rangers" za świetny serial... Widać, że totalne bezguście
O jaki klan ci chodzi kiedy ja napisałem że jest to mój ulubiony serial?????????/ Lepiej sobie przeczytaj temat jaki założyłem na klanie http://www.filmweb.pl/forum/1038927/Klan.html. Tytuł zaczyna się debile scenarzyści...
Nie wiem skąd masz takie informacje. Co do Power Rangers rzeczywiście napisałem że w dzieciństwie lubiłem oglądać ten serial, a czy to się tyczy czasów obecnych, napisałem tylko że mam sentyment do tego serialu.
Widać masz problem z nadinterpretacją wypowiedzi więc najlepiej nie oceniaj innych.
Racja... Źle zinterpretowałam.Ale żeby uważać Power Rangers za świetny serial z dzieciństwa? Jak dla mnie świetnym serialem była Tajemnica Sagali. Ale cóż, każdy ma inny gust
No co ja mogę powiedzieć nie mówiłem że Tajemnica Sagali jest złym serialem, wręcz przeciwnie bardzo lubiłem te seriale dla młodzieży jak Tajemnica Sagali, Trzy szalone zera, Gwiezdny Pirat czy Słoneczna Włócznia. Oczywiście teraz jak patrze na Power Rangers to nie mogę się nadziwić jak ja mogłem takie głupoty oglądać, ale wtedy miało się tzochę mniej lat i co innego się podobało niż dziś:)