Ranczo

2006 - 2016
7,4 88 tys. ocen
7,4 10 1 87632
7,1 14 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

błagam

ocenił(a) serial na 10

błagam was scenarzyści, zróbcie znowu żeby Czerepach miał jakieś przekręty podobał mi się wątek jak Czerepach się mścił na wójcie (senatorze), albo żebyście usunęli Kingę i żeby Stach znowu filozofował, tak jak kiedyś, najbardziej jestem z was dumna scenarzyści że usunęliście tą Monikę, wiem że ona w 8 sezonie się pojawi ale mam nadzieję że bardzo rzadko się będzie pojawiać. A zróbcie coś żeby się duch Japycza pojawił.

kinomanka_13

Zgadzam się, knucia Czerepacha i Wójta to był jeden z lepszych wątków tego serialu, też chciałbym żeby to się powtórzyło. Jeśli chodzi o ducha Japycza to może być problem bo Leon Niemczyk nie żyje więc nie wiem jakby mieli to zrobić.

kinomanka_13

a co ci Kinga przeszkadza? bardzo fajna postać
a Stach filozofuje przecież

ocenił(a) serial na 10
MUSSS

Stach mniej filozofuje, a Kinga mi przeszkadza i będzie mi przeszkadzać głupia gówniara.

ocenił(a) serial na 9
kinomanka_13

Moim zdaniem powinni przypomnieć wątek Weroniki, córki Więcławskich i jej męża Chińczyka ;) tak to urwali, a ciekawe to było ;) I może coś więcej o Wioletce i Staśku- nawet nie wiem jak ma na imię ich córeczka, nie mówili chyba o tym? A i szkoda,że już nie ma tego przystojniaka skina, chyba Konrad mu było na imię ;) Mogliby do siebie z Kingą wrócić. moim zdaniem wątek Kingi był bardzo dobry, szkoda, że już nie jest taka zbuntowana, to by dało trochę pikanterii ;) Ale i tak najlepsza jest wg mnie ławeczka- uwielbiam ich! =D

ocenił(a) serial na 10
Morganville_filmaniak

zgadzam się z tym że powinna wrócić Weronika, szkoda że wyszła za mąż to by znowu wrócił ten feminizm, a ławeczka jest THE BEST kocham ich a najbardziej Solejuka i Japycza no i trochę Pietrka , i jak by jeszcze był duch brata Japycza albo żeby chociaż o tym pierwszym Japyczu wspomnieć.