błagam was scenarzyści, zróbcie znowu żeby Czerepach miał jakieś przekręty podobał mi się wątek jak Czerepach się mścił na wójcie (senatorze), albo żebyście usunęli Kingę i żeby Stach znowu filozofował, tak jak kiedyś, najbardziej jestem z was dumna scenarzyści że usunęliście tą Monikę, wiem że ona w 8 sezonie się pojawi ale mam nadzieję że bardzo rzadko się będzie pojawiać. A zróbcie coś żeby się duch Japycza pojawił.
Zgadzam się, knucia Czerepacha i Wójta to był jeden z lepszych wątków tego serialu, też chciałbym żeby to się powtórzyło. Jeśli chodzi o ducha Japycza to może być problem bo Leon Niemczyk nie żyje więc nie wiem jakby mieli to zrobić.
Stach mniej filozofuje, a Kinga mi przeszkadza i będzie mi przeszkadzać głupia gówniara.
Moim zdaniem powinni przypomnieć wątek Weroniki, córki Więcławskich i jej męża Chińczyka ;) tak to urwali, a ciekawe to było ;) I może coś więcej o Wioletce i Staśku- nawet nie wiem jak ma na imię ich córeczka, nie mówili chyba o tym? A i szkoda,że już nie ma tego przystojniaka skina, chyba Konrad mu było na imię ;) Mogliby do siebie z Kingą wrócić. moim zdaniem wątek Kingi był bardzo dobry, szkoda, że już nie jest taka zbuntowana, to by dało trochę pikanterii ;) Ale i tak najlepsza jest wg mnie ławeczka- uwielbiam ich! =D
zgadzam się z tym że powinna wrócić Weronika, szkoda że wyszła za mąż to by znowu wrócił ten feminizm, a ławeczka jest THE BEST kocham ich a najbardziej Solejuka i Japycza no i trochę Pietrka , i jak by jeszcze był duch brata Japycza albo żeby chociaż o tym pierwszym Japyczu wspomnieć.