PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=262774}

Ranczo

2006 - 2016
7,4 86 tys. ocen
7,4 10 1 86232
7,4 21 krytyków
Ranczo
powrót do forum serialu Ranczo

od przyjazdu lucy do wyborów w 4 serii minałą ok 5 lat a w pewnej scenie babka mowi lucy ze 4 lata temu michałowa zachorowała no to lucy taka przyjaciolka plebani powinna o tym wiedziec o i jest wielki blad w 8 odc pierwszej serii wojtowa mowi ze hadziukowa ma koze zeby dzieciak mleko pił a w 11 odc 3 serii po zdradzie hadziukowej stach sie pyta czy ma problemy z zona a Hadziuk mowi a skad wiesz ze z zona a Stach mówi a przeciez dzieci nie masz na planie kazdy powinien to zauwazyc dlaczego Lucy dostała ślub koscielny jezeli jak mowiła w 3 odc ze nie ma bierzmowania nie bylo mowy w serialu zeby to bierzmowanie przyjeła

ocenił(a) serial na 8
dusza3

o jejku, nie patrz na błędy, serial jest fajny !

dusza3

Ależ jesteś spostrzegawcza:)

Naprawdę brakuje mi tego serialu..:(

ocenił(a) serial na 10
dusza3

JA bardzo lubie ten serial i każdy am waady ja tu też je zauważam, ale przecież duż ich nie ma. Npo. dlaczego po ślubie Lucy miała nadal na nazwisko Wilska ? :D Więc RAnczo jest cool

ocenił(a) serial na 7
dusza3

Bez przesady... Przecież serial nie jest w stanie ująć wszystkich faktów i dni z życia mieszkańców. Wtedy musiałby mieć z kilkaset odcinków co najmniej...

Stranger

A dlaczego u licha tyle ich nie ma??moim zdaniem ten film powinien na stałe wpisac sie w naszą rzeczywistość tak jak pare innych seriali...wart jest tego!...

ocenił(a) serial na 7
myszkameister

Ważniejsza jest ilość niż jakość. Jakby miał kilkaset odcinków pewnie zrobiłoby się z niego drugie "M jak Miłość". Wiele seriali przez takie "ciągnięcie na siłę" bardzo dużo straciło.

ocenił(a) serial na 7
Stranger

Kurde sorryyyyyyyyyy. Miało być "Ważniejsza jest jakość niż ilość". :P

ocenił(a) serial na 9
dusza3

dusza3, jak dla mnie Twoja wypowiedź to błąd. Poprawiasz i wytykasz błędy w dosyć dużym projekcie jakim jest serial, a nie potrafisz porządnie i starannie napisać czegoś tak skromnego jak malutki tekst. Chyba, że masz popsute niektóre klawisze. Albo masz 8 lat.

ocenił(a) serial na 9
warumono

duża projekcja dobra no błędy sie zdarzają to prawda, ale ale w pierwszej serii ma Hadziuk dziecko a w 3 już nie ma to sam aktor powinien zauważyć dobra te lato to ok musza byc bledy ale ten jest rażący chyba sam/sama masz 8lat

dusza3

Dajcie spokój z błędami...
Dzis w pytaniu na sniadanie był ktorys aktor z Rancza..:)ktos widział...mówil, ze nic nie wiadomo co z Ranczem...to nawet aktorzy nie wiedzą?....

ocenił(a) serial na 8
myszkameister

Błędy zawsze będą , możemy się doszukiwać w dialogach ,zdięciach itd. .
Jednych bawi szukanie błędów , dla mnie jest ważne oderwanie się od
rzeczywistości.

jankos

serial jest bardziej realny niż produkcje z TVNu typu "Brzydula" czy "39 i pół" gdzie aktorzy grają debili. Ranczo ogląda się z przyjemnością, i jest wesoły :) nie jest to porażka, podkreślają to nagrody jakie zebrał ten serial.