Jestem zachwycona tym serialem o ile w PLL Caleb mnie nie zachwycił i uważałam że nie pasuje
do Hanny tak tutaj go pokochałam i jestem za tym żeby jakimś sposobem był z Miranda. Co o tym
myslicie, czy będzie 2 sezon?
A ja zupełnie odwrotnie. O ile Caleb był moją ulubioną męską postacią w PLL, tak tutaj nie mogę już na niego patrzeć. Zgrywa bohatera, do wszystkich ma wieczne pretensje, zachowuje się jak zadufany w sobie bufon. Postać Mirandy też mi się nie podoba. Jest zupełnie bez wyrazu, w dodatku chodzi za wszystkimi, gada do nich, a Ci jak idioci z nią rozmawiają publicznie :D Dobrze, że reszta postaci jest znośna. A czy będzie drugi sezon to sama jestem ciekawa :)
Nie będzie raczej, bo serial ma bardzo słabą widownię w USA a krytyka suchej nitki na nim nie zostawia.
Zostanie skasowany po 1 sezonie, chyba że ktoś prywatnie sfinansuje kontynuację.
Miranda jest dużo ładniejsza od Hanny i też uważam, że lepiej do Caleba w serialu pasuje, ale żeby byli razem trzeba by ją wskrzesić, a to już raczej się nie stanie bo serial ma nie być kontynuowany.
Mi się wydaje że będą go kontynuować, oglądałam ostatni odcinek i patrząc na to jak się skończył chyba będzie 2 sezon, a poza tym Caleb został w Ravenswood, a jakby miało nie być kontynuacji to by wrócił z Hanna, czytałam też wywiady z autorami i mówią że raczej będzie 2 sezon.