PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103752}

Renegat

Renegade
1992 - 1997
6,3 7,0 tys. ocen
6,3 10 1 6959
6,0 7 krytyków
Renegat
powrót do forum serialu Renegat

ale jednocześnie starał się by nikomu z okradanych nie spadł włos z głowy?

ocenił(a) serial na 9
tomeeekkk

Może więcej szczegółów?

Axel

Owy złodziej był ubrany w czarną skórę i w końcowej scenie odjechał motocyklem

ocenił(a) serial na 9
tomeeekkk

Oglądałem wszystkie odcinki "Renegata" po kilka razy i bardzo dobrze je znam, ale szczerze mówiąc to nie kojarzę za bardzo sytuacji, którą przedstawiasz. Podaj może JESZCZE więcej szczegółów. :)
A na razie strzelam, że to może odcinek 12 z sezonu 2 czyli "Hard Rider", gdzie Reno pomógł pewnemu motocykliście po wypadku na autostradzie, ale później jego koledzy zabrali pieniądze i motor od Reno. A na końcu ten motocyklista rozpoznał Reno i powiedział swoim kolegom aby oddali mu motor i pieniądze, po czym odjechali razem. W odcinku grał także Wayne Newton.

Axel

Axel
To nie odcinek który zaproponowałeś. Jeżeli oglądałeś Renegata kilka razy to może pomieszałem seriale...

ocenił(a) serial na 9
tomeeekkk

Ale oczywiście mogło mi coś umknąć, więc albo niech ktoś inny się wypowie, lub ty Tomku podaj jeszcze więcej szczegółów.

ocenił(a) serial na 8
Axel

Trochę odgrzeję, ale kojarzę ten odcinek. Opowiadał on o kolesiu, który okradał ludzi wracających z kasyn z Vegas. Pamiętam, że w tym odcinku Bobby też grał(i wygrywał) w jednym kasynie i robił za przynętę. Pod koniec odcinka, narzekał, że to straszny nałóg, gdyż jak sam mówił, nie mógł przestać. Niestety nie pamiętam tytułu, ale może poszukać w angielskiej wikipedii w liście odcinków, zazwyczaj są tam opisy danego odcinka.

mrmn

Super!
Jest to odcinek 5x08 "High Rollers"
Pozdro