PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=103752}

Renegat

Renegade
1992 - 1997
6,3 7,0 tys. ocen
6,3 10 1 6959
6,0 7 krytyków
Renegat
powrót do forum serialu Renegat

... czym jeździł renegat? co to za motocykl?

ocenił(a) serial na 9
radzio_69

Ten motor to był Harley Davidson ale niestety sam nie wiem jaki to był model, nigdzie nie moglem znaleźć o tym informacji.

ocenił(a) serial na 10
radzio_69

witam o ile pamietam to jest Harlej Davidson z 1989 roku ale dokladnie modelu nie znam

radzio_69

Wyglada na HD Softail..ale nie jestem pewien...oceniam po czolowce fimu

ocenił(a) serial na 10
radzio_69

Wszedłem na stronke oficjalna fanów Renegata i zgulałem o Harleyu że jest to Heritage Softail z 1990 roku choc bylem prawie pewien że z 1989 ale takie szczegóły to nic:)czyli kolega po czołówce serialu nieźle to wyczaił:)
to stronka jak by co:) http://www.renoraines.net/

nuka_3

Wprawdzie nie mam pojęcia "czym on jeździł". Pamiętam tylko, ze bedąc kilkuletnim dzieckiem (coś koło 4-5 lat)byłam nim zafascynowana :) Uwielbiałam ten serial a Lorenzo byl moim idolem po prostu :) Gust do dzis mi si nie zmienił, facet na motorze+ długie włosy :D
Szkoda, że nie emitują tego serialu...

nuka_3

Na bank nie był to ten model. Pamiętam, że to co najbardziej mi się podobało w tamtym to długi przedni amortyzator i niezbyt masywna linia. A wspomniany model jest absolutnie inny...

ocenił(a) serial na 10
mcmxcvii

Tak wyczytałem na necie poza tym może to przeróbka tego modelu...;)

nuka_3

Może to i przeróbka, ale tak jeszcze teraz dla pewności znalazłem sobie na youtube'ie intro serialu i porównując z pierwszym zdjęciem wspominanego wcześniej modelu to zupełnie nie podobny :D. Ale nie ma co drążyć tematu :)

radzio_69

Ehh pamiętam te czasy.
6 góra 7 lat, oglądało się Polsat i Renegata, TVP1 i Nieustraszonego, TV4 i MacGuyver'a. Szkoda że to już za mną. Chciałbym żeby emitowali jeden z nich, a nie Ostatnia Miłość czy jakoś tam.

radzio_69

Pogodze was, ale trzeba znac angielski chociaz troche

Lorenzo Lamas loves motorcycles and first of all ride on them. He owns a collection of several sport motorcycles and five Harley-Davidson motorcycles, which includes the bike on which he rode in ‘Renegade’ - a Harley-Davidson Softail custom from 1989 with V-twin 1340 cc engine and 59 HP.

ocenił(a) serial na 10
khaymann

Haa wiedziałem ze '89 bo w którymś odcinku Reno mówił kolesiowi z którego roku jest jego moto:P

radzio_69

To był HD Dyna Wild Glide 1989