Spodobał mi się ten serial od pierwszego obejrzenia.Ale tylko 4 pierwsze sezony były ok,bo im dalej tym było gorzej.Zrobił się nudny i w sumie ze śmiesznego początkowo serialu zrobił się jakiś dramat i ten koniec,którym się totalnie rozczarowałam.Zepsuli serial po prostu i tyle.Czasami lepiej wcześniej coś skończyć niż ciągnąć na siłę i ten serial jest tego przykładem.Szkoda,bo dobrze się zapowiadał.
Obejrzałaś wszystkie sezony? Po polsku czy po hiszpańsku? Jeżeli z lektorem polskim, to skąd? Ja sam obejrzałem tylko te odcinki, które wyemitowało TV4, a z chęcią obejrzałbym dalsze losy Rodziny... Do gry wchodzą nawet napisy, czy to angielskie czy to hiszpańskie :P
Dzięki za odpowiedź :)
Obejrzałam wszystkie sezony.Te które były w TV4 wiadomo po polsku,a resztę po hiszpańsku.Tu masz stronkę
z wszystkimi odcinkami:
https://www.youtube.com/watch?v=OZOWlR1DrIQ&list=PLrYnYQJe4TfhgRTXwe3vMHGV5D2JcP ljk
Odcinki są po hiszpańsku. TV4 jak dobrze pamiętam wyemitowało 66 odcinków,więc znajdź sobie 67.
Mi osobiście podobały się tylko 4 pierwsze sezony ,a reszta nie za bardzo,ale sam ocenisz.Pozdrawiam.