PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=241008}

Rodzina Serrano

Los Serrano
2003 - 2008
8,0 1,8 tys. ocen
8,0 10 1 1751
7,3 3 krytyków
Rodzina Serrano
powrót do forum serialu Rodzina Serrano

ważne.

ocenił(a) serial na 10

http://www.youtube.com/watch?v=GRbhgaqFNyE&feature=related

obejrzyjcie ten filmik..gdzieś przeczytałam, że Marcos i Eva bedą miec dziecko..(oczywiście chciałabym żeby tak było:)ale w tym filmiku, który jest bardzo, bardzo smutnu bo Lucia umiera..jest małe dziecko..w mi się wydaję, że to dziecko Lucii i Diega..a Lucia umarła przy porodzie..no nie wiem..mam nadzieje, ze TV4 puści wszystkie odcinki Rodzinny Serrano to wdety się dowiemy..

ocenił(a) serial na 10
UckerLove

przepraszam za błędy ale coś mi klawiatura szwankuje..;/

ocenił(a) serial na 9
UckerLove

To chyba dziecko Santiaga i Lurditas, które Lucia chciała zobaczyć i wtedy zginęła

ocenił(a) serial na 10
makagigi

Tak makagigi ma racje to dziecko Lurditad i Santiego :/
Tez wolałabym żeby był Marcosa i Evy.

Justys96

Lucia zginie
Marcos i Eva będą mieć dziecko ale oni wyjadą do Paryża

ocenił(a) serial na 6
sikigracz

Tak, to jest dziecko Lurditas i Santiago. Lucia będzie jechała do szpitala i będzie miała wypadek, w którym zginie. Widziałam ten odcinek cały coprawda po hiszpańsku jak byłam w tym roku na wakacjach w hiszpanii.. A Marcos i Eva też będą mieć dziecko i Marcos przyjedzie z nim w następnym odcinku po śmierci Lucii..

anusialka94

ale nie pokazano co się stało ;/
zresztą to i tak pic na wodę, bo to wszystko się Diegonowi śniło :D
Czyli tak z grubsza, przynajmniej ostatnie sto odcinków to pic na wodę. :)

ocenił(a) serial na 10
Serranito

Kurde czegoś tutaj nie rozumiem

Zanim Diego odebrał telefon w którym dowiedział sie o śmierci Lucii ona siedziała na łóżku.Czy to był jakiś omam czy cos takiego?

ocenił(a) serial na 10
Bolton Wanderers

Dla mnie to Lucia wtedy się z Degiem żegnała bo jej ostanie słowa "Te quiero" i wtedy zaczęła płakać. Potem Diego odebrał telefon od Fitiego,że Lucia nie żyje.

ocenił(a) serial na 10
karolaruda22

Straszne to było i smutne;(

karolaruda22

Ale jak zginęła??? bo z tego urywku nic nie wynika, tylko Fructuoso usłyszał huk i kaput....