http://www.youtube.com/watch?v=GRbhgaqFNyE&feature=related
obejrzyjcie ten filmik..gdzieś przeczytałam, że Marcos i Eva bedą miec dziecko..(oczywiście chciałabym żeby tak było:)ale w tym filmiku, który jest bardzo, bardzo smutnu bo Lucia umiera..jest małe dziecko..w mi się wydaję, że to dziecko Lucii i Diega..a Lucia umarła przy porodzie..no nie wiem..mam nadzieje, ze TV4 puści wszystkie odcinki Rodzinny Serrano to wdety się dowiemy..
To chyba dziecko Santiaga i Lurditas, które Lucia chciała zobaczyć i wtedy zginęła
Tak makagigi ma racje to dziecko Lurditad i Santiego :/
Tez wolałabym żeby był Marcosa i Evy.
Tak, to jest dziecko Lurditas i Santiago. Lucia będzie jechała do szpitala i będzie miała wypadek, w którym zginie. Widziałam ten odcinek cały coprawda po hiszpańsku jak byłam w tym roku na wakacjach w hiszpanii.. A Marcos i Eva też będą mieć dziecko i Marcos przyjedzie z nim w następnym odcinku po śmierci Lucii..
ale nie pokazano co się stało ;/
zresztą to i tak pic na wodę, bo to wszystko się Diegonowi śniło :D
Czyli tak z grubsza, przynajmniej ostatnie sto odcinków to pic na wodę. :)
Kurde czegoś tutaj nie rozumiem
Zanim Diego odebrał telefon w którym dowiedział sie o śmierci Lucii ona siedziała na łóżku.Czy to był jakiś omam czy cos takiego?
Dla mnie to Lucia wtedy się z Degiem żegnała bo jej ostanie słowa "Te quiero" i wtedy zaczęła płakać. Potem Diego odebrał telefon od Fitiego,że Lucia nie żyje.