Myślałem, że gorzej być nie może sięgnęli dna. Robienie odcinka na temat „kto ma spuścić wodę” jest dnem.
:-))) to samo miałam napisać - miało być śmiesznie ale jak zwykle w tym serialu - nie wyszło :-))))
Typowy humor dla gawiedzi
rodzinka.pl to serial w którym pokazują mniej więcej typowe życie rodziny, więc nie dziwmy się, że tam występują takie sceny...
„rodzinka.pl to serial w którym pokazują mniej więcej typowe życie rodziny”
Mniej czy więcej?
Bo jak żyję nie spotkałem się z dyskusją na tego rodzaju temat.
Jak już rozmowa schodzi na tematy dotyczące TEGO pomieszczenia to jestem w stanie zrozumieć temat „zamykać czy nie zamykać klapy” jestem w stanie zrozumie temat „jak ma być rozwijany papier toaletowy (i jaki) od góry do dołu, czy też lepiej od dołu do góry.
Tak bardzo frapujący serial który ma być z założenia serialem rodzinnym. Po zakończeniu odcinka cała rodzina będzie zawzięcie dyskutować kto miał rację i dlaczego. Ale na Boga Świętego nie na temat „kto ma spuścić wodę” bo jak na początku ktoś nie podejmie decyzji będzie śmierdzieć
Dokładnie. Nie znam rodziny, w której jednym z większych problemów byłyby sposoby oddawania moczu. A to tylko przykład niesmacznych scen, ukazanych w tym serialu. Choćby dyskusje na temat mięsa przy kolacji...
przecież rodzice uczą dzieci jak mają korzystać z toalety... no ale rozumiem, to jest Twoje zdanie, ja mam inne i i tak lubię ten serial.