PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113173
5,1 17 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Myślałem, że gorzej być nie może sięgnęli dna. Robienie odcinka na temat „kto ma spuścić wodę” jest dnem.

ocenił(a) serial na 4
zbiwis

Dokładnie. I jeszcze te dyskusje "o sposobach oddawania moczu"...
Dramat.

ocenił(a) serial na 7
zapatrzona_w_slonce

Ee tam, przesadzacie. Miało być śmiesznie :D

ocenił(a) serial na 4
Gossia_04

Ale chyba coś nie wyszło:D

ocenił(a) serial na 4
zapatrzona_w_slonce

:-))) to samo miałam napisać - miało być śmiesznie ale jak zwykle w tym serialu - nie wyszło :-))))
Typowy humor dla gawiedzi

Vanilla34

Można teraz ocenić serial. Na początku trudno było: niby dobrze, ale teraz wiem, że słabo:P

ocenił(a) serial na 9
zbiwis

rodzinka.pl to serial w którym pokazują mniej więcej typowe życie rodziny, więc nie dziwmy się, że tam występują takie sceny...

evverlasting

„rodzinka.pl to serial w którym pokazują mniej więcej typowe życie rodziny”

Mniej czy więcej?
Bo jak żyję nie spotkałem się z dyskusją na tego rodzaju temat.
Jak już rozmowa schodzi na tematy dotyczące TEGO pomieszczenia to jestem w stanie zrozumieć temat „zamykać czy nie zamykać klapy” jestem w stanie zrozumie temat „jak ma być rozwijany papier toaletowy (i jaki) od góry do dołu, czy też lepiej od dołu do góry.
Tak bardzo frapujący serial który ma być z założenia serialem rodzinnym. Po zakończeniu odcinka cała rodzina będzie zawzięcie dyskutować kto miał rację i dlaczego. Ale na Boga Świętego nie na temat „kto ma spuścić wodę” bo jak na początku ktoś nie podejmie decyzji będzie śmierdzieć

ocenił(a) serial na 4
zbiwis

Dokładnie. Nie znam rodziny, w której jednym z większych problemów byłyby sposoby oddawania moczu. A to tylko przykład niesmacznych scen, ukazanych w tym serialu. Choćby dyskusje na temat mięsa przy kolacji...

ocenił(a) serial na 9
zbiwis

przecież rodzice uczą dzieci jak mają korzystać z toalety... no ale rozumiem, to jest Twoje zdanie, ja mam inne i i tak lubię ten serial.

evverlasting

Uczyć to można dwulatka ale nie czternastoletniego „byka” młodzi również powinni to wiedzieć