PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599540}
7,1 113 tys. ocen
7,1 10 1 113177
5,1 17 krytyków
Rodzinka.pl
powrót do forum serialu Rodzinka.pl

Przezabawny, ze znakomitą obsadą i tak samo znakomitą grą aktorską.

ocenił(a) serial na 6
Shiloh

Daj znać kiedy wyzdrowiejesz.

ocenił(a) serial na 3
Shiloh

rozumiem, że pracujesz w TVP
;D

ocenił(a) serial na 4
Shiloh

No jasne, najlepszy był ten odcinek, jak Karolak grał z dzieciakami w piłkę, a one mu strzelały gole między słupki w gębie.

ocenił(a) serial na 7
Bodzepor

Moze nie najlepszy ale napewno solidny a tak swoją droga zauważyliście jak obecnie dużo robią seriali typu tandetna linia życia , człowiek się cieszy z każdego nowego serialu byle nie był to tego typu syf .

ocenił(a) serial na 7
TheGoldi07

Zgadzam się z poprzednikiem. Nie jest to arcydzieło ale da się obejrzeć, tvp na cos musi kase wydawać, a że jest to coś lepszego niż np Klan to pozostaje nam się tylko cieszyć
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 6
jules

ja osobiście jestem zazenowana ,ze coś takiego w ogole wpuścili na antene!Wczoraj przez pomylke obejrzałam kawałek.kozuchowska piekna mamuska w mini ledwie zakrywającą pupe i doczepiane rzęsy ...no tak ale oczywiscie jako wzorowa matka zdazyla upiec makowiec wlasnorecznie o.Opoza tym nie trawie karolaka,wiekszego oblecha nie widzialam w zyciu...poza tym te dzieci:myslalam ,ze puszcze pawia jak te dziecko najstarsze chyba robilo kanapke...majonez kurczak szynka ser i dzem ....to mialo byc smieszne?smieje sie :HA HA.porażka!

użytkownik usunięty
moniq60

I mówi to kobieta moniq60 dla której ulubionym filmem jest Kevin sam w domu...litości!!Serial jak serial, można się pośmiać, niczego więcej nie oczekuje od tego typu rozrywki. Kożuchowska irytująca owszem, ale daje radę, Karolak-lubię go, nie jest nadętym bufonem, kogo byś widziała na jego miejscu??A Czy twoje dzieci czasem nie mieszają składników dla Ciebie nie do przyjęcia?

ocenił(a) serial na 10

Mi osobiście strasznie podoba się ten serial :D a Kacper po prostu wymiata xDD

użytkownik usunięty
WioLA0402

Mnie też się bardzo podoba, lubię takie poczucie humoru :)