PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=459840}
6,8 1,5 tys. ocen
6,8 10 1 1518
Rosario to Vampire
powrót do forum serialu Rosario to Vampire

Pomijając styl, kreske itd.

To naprawdę świetne anime, kurna ledwo co obejrzałem 1 odcinek, a już mi się podoba fabuła.

Dobra fabuła, świetna kreska i humoru co nie miara, sukces murowany.

Co prawda jest trochę, rzeczy ktore mi się nie podobają, ale kazdy ma inny gust, nie można wszystkich zachwycić xD.

ocenił(a) serial na 10
michal9o90

To Anime oczywiście jest świetne bez dwóch zdań (ale nie przesadnie). Co do ocen to bym dał 9,5/10 gdyby było można ale tak to daje 10/10. Graficznie dobrze to wygląda i przyjemnie się to anime ogląda, dobra fabuła i spora dawka humoru (w zależności kto jakie ma poczucie humoru). Co ważniejsze to anime posiada Ecchi, ale na szczęście nie jest ukazywane to w zbyt dużym stopniu. Tu Ecchi moim zdaniem jest ukazane jak w "Zer no Tsukaime" wiec przyjemnie się to ogląda (w przeciwieństwie do np. KissXSis, tam to w ogóle przesada). To anime spokojnie można obejrzeć na www.kreskowki.tv (bez cenzury) ale tylko pierwszą serie, bo drugiej tam jest tylko kilka odcinków. Lub na www.anime-shinden.info tu są 2 serie bez cenzury. Nie ma co mówić cenzura psuje cały urok. Jeżeli ktoś jest zainteresowany ściągnięciem pierwszej serii to polecam stronę www.filmypsp.pl tam są do ściągnięcia obie serie z RS (Rapidshare) jak i MU (Megaupload). Tylko polecam ściągać pierwszą serie ponieważ jest taka sama jak do obejrzenia ze stron co podałem (wiec chyba bez cenzury chociaż nie jestem pewien). Druga seria ocenzurowana. Megaupload rządzi dla darmowych użytkowników. Gorąco polecam to Anime. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 6
biro85

dla mnie bez rewelacji