Runaways

2017 - 2019
6,9 4,5 tys. ocen
6,9 10 1 4523
6,2 4 krytyków
Runaways
powrót do forum serialu Runaways

użytkownik usunięty

forma jest taka...netflixowa, niestrawna. Fabula ciekawa ale nudno przedstawiona, nudne dialogi, nie ma tego czegos

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 3

Na pewno nie nazwałbym go ciężkim, a raczej płytkim jak wyschnięta kałuża, papką dla dzieciaków.

użytkownik usunięty
plooshack

ciezki w odbiorze* :]

ocenił(a) serial na 7

Kurczę, co Ty oglądasz, jeśli to jest dla Ciebie zbyt trudne?

użytkownik usunięty
Orgelbrant

Ty chyba powinienes troche poczytac, jesli dla Ciebie ciezki w odbiorze oznacza trudny

ocenił(a) serial na 7

Czytam. Dużo. Około 200 książek rocznie... Ciężki o utworze to synonim trudny do zrozumienia/ w odbiorze.
https://sjp.pwn.pl/sjp/ciezki;2449392.html

użytkownik usunięty
Orgelbrant

synonimy nie są identyczne w znaczeniu. Jesli plecak jest ciężki to też jest trudny?:]

ocenił(a) serial na 7

Udajesz, czy faktycznie jesteś ciężko myślący? Wypisujesz takie bzdury, że nie ma sensu z tobą gadać...

użytkownik usunięty
Orgelbrant

Ja uważam, że Ty piszesz bzdury i wcale nie proszę o gadanie

ocenił(a) serial na 9

Ja bym raczej określił fabułę poszarpaną.

Acz główny wątek możliwe, że nadrobi i za to oceniam serial w tej chwili jednak oglądało się to jak seria zmyłek gdzie cel i podłoże budujące całość jest nieokreślone.

Sam nie wiem czy tego podłoża nie ma czy jednak jest tak intrygujące, że sposób prowadzenia serialu wyznacza jakiś poziom geniuszu scenarzystów.

Mogliby dinozaura dopracować i kilka innych rzeczy ale nadzieję serial rozbudził. To taki target nastolatkowie poniżej wieku konsumpcji w stanach.

16-21 bym powiedział.

ocenił(a) serial na 9
ArchieIl

Za to dużym plusem jest wielobarwność postaci pokazana w sposób dosyć akceptowalny.

Nie ma stricte bohaterów dobrych i złych.

Są ludzie z problemami naginający swoją moralność i dzieciaki z problemami nie tylko związanymi z dojrzewaniem i wchodzeniem w dorosłe życie.

Tyle, że to bajka ale już bardzo bliska rzeczywistości dla wielu mających ciut lepszy dostęp do technologii niż sklep Appla.

I ocena 8. Twój intelekt to kloaka.