PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=556945}

Słodkie kłamstewka

Pretty Little Liars
2010 - 2017
7,5 73 tys. ocen
7,5 10 1 73203
3,0 3 krytyków
Słodkie kłamstewka
powrót do forum serialu Słodkie kłamstewka

czy spotkaliście się z liścikami w stylu 'A' lub innymi ciekawymi intrygami w realnym świecie? może sami macie coś na sumieniu? :)
mi brak celu i motywu ;)

ocenił(a) serial na 10
marrrrrrcel

ahhh ;D
u mnie na podwórku serial ogląda 5 osób ;D
wczoraj jedna z moich koleżanek dostała wiadomość na gg od 'A' ;D
nie wiedzieliśmy kto too..wiedzieliśmy,że to ktoś z podwórkaa..ale nikt sie nie przyznawał!
aż w końcu wyszło na jaw..'A' okazała sie siostra dziewczyny,która ma 10 czy 11 lat :))
ta moja przyjaciółka opowiadała czasem siostrze o serialu i to było duuuże zaskoczenie dla nas wszystkich:O

ocenił(a) serial na 10
duperak3

siostra oczywiście nie ogląda serialu ;D
a dzisiaj wszyscy ci co oglądamy,dostaliśmy kolejną,tą sama wiadomość,ale to nie ta siostraa!
nie wiemy kto too ;//

ocenił(a) serial na 6
duperak3

to napewno 'A' z serialu:P Strzeżcie się:P

ocenił(a) serial na 6
marrrrrrcel

my z koleżanką cały czas knujemy coś, ale zawsze wiemy kto to pisze.. :D

ocenił(a) serial na 7
marrrrrrcel

Ja się spotkałam tylko z intrygą ściągniętą żywcem z plotkary. Za czasów gimnazjum połowa mojej klasy i generalnie duża część dziewczyn z szkoły czytało te książki i pewnego dnia ktoś wpadł na wspaniały pomysł założenia photobloga jako plotkara. Generalnie pojawiła się tam tylko jedna notka poniżająca moją koleżankę a później sprawa się strasznie rozeszła (koleżanka była strasznie wrażliwa i rozpowiadała to wszystkim oraz wypłakiwała się wszystkim na ramieniu mimo że nikt nie wierzył plotkom na blogu) dotarło do wychowawczyni mojej klasy, szkolnej pedagog itp. oczywiście każdy prowadził jakieś tam śledztwo na własną rękę ale do teraz (minęły jakieś 3 lata) nie wiadomo kto to właściwie był. Generalnie jak tak teraz myślę to było więcej takich niewyjaśnionych sytuacji ale żadna z pozostałych nie dotyczyła już żadnej książki ani serialu więc nie będę zaśmiecać.