PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=493952}

Słoneczna Sonny

Sonny with a Chance
2009 - 2011
6,0 9,1 tys. ocen
6,0 10 1 9068
5,0 3 krytyków
Słoneczna Sonny
powrót do forum serialu Słoneczna Sonny

Czy znajdę tu kogoś kto jest w wieku 18 lat (lub powyżej) i ogląda ten serial lub inne seriale Disneya tego typu? Bo ja mam 18 lat i to czasami oglądam :) zaczęłam jakieś 2 lata temu i nawet mi się podobają bo są śmieszne a ja lubię takie seriale. Pewne wielu z was pomyśli ze to wstyd ogladać w tym wieku takie seriale. Ale moze jednak ktoś w mniej wiecej moim wieku też ogląda? jeśli tak to napiszcie swój wiek :)))

użytkownik usunięty
karolina922

Moja siostra ma 18 lat i od około roku ogląda prawie tylko bajki disneya:D
Ja mam 14 lat i też lubię bajki disneya:D

karolina922

Ja mam ponad 18 ;P a takie seriale są przyjemne, a starsze bajki Disney'a to już całkiem inna kategoria ;)

karolina922

znam przynajmniej 5 osób w wieku 18 lat, które to oglądają. Osobiście nienawidzę seriali i filmów typu hana montana i kamp rock (- dziś dowiedziałam się dopiero co to jestxD). Śmiałam się nawet z moich znajomych, że rzucają gagi z disnej czanel:P
Ale kiedyś nie miałam co robić i obejrzałam, żeby sprawdzić co one w tym widzą. Podtrzymuję swoje stanowisko co do disney channel.. ale nie wiedzieć czemu, spodobała mi się "sonny with a chance".. śmieszy mnie właśnie to, że jest to tak plastikowe, sztuczne i to, że z założenia miało być śmieszne. jakim śmiesznym człowiekiem trzeba być, żeby wymyślić tak zrypany serial. Dubbing jest do dupy, ale zawsze można obejrzeć oryginał:)

karolina922

ja już z tego wyrosłam. Kiedyś zdarzało mi się oglądać Hannę Montane i nieźle się przy tym uśmiać, ale teraz mnie to już nie kręci, wole sitcomy z Comedy Central. a Słoneczna Sonny to najgłupszy serial jaki kiedykolwiek widziałam.

karolina922

Ja lubię i pośmiać się z Hanny Montany - choć teraz jak patrzę na pierwsze sezony, to już mnie to tak nie śmieszy, z sezonów 1-2, szczególnie 1 trochę wyrosłam. I kiedyś wydawało mi się, że Słoneczna Sonny to najgłupszy serial Disneya, ale teraz do niego się przekonałam; uwielbiam to, jak przerysowane jest Mackenzie Falls *polecam, są naprawdę prześmieszne, znajdują się na wydaniu DVD*, a niektóre skecze "Z innej beczki" to zabawa słowami, szczególnie w oryginale, uwielbiam wyłapywać językowe smaczki. Niektóre dowcipy są na niskim poziomie, ale ogólnie naprawdę dobrze się bawię, oglądając ten serial ;D A w marcu kończę 19 lat ;)

ocenił(a) serial na 8
karolina922

ja mam 19 i oglądam, ale tylko po ang. lekki i przyjemny jak to serial dla dzieci, momentami nawet całkiem niezły humor słowny lub sytuacyjny. a jeśli ktoś narzeka na fabułę/grę aktorską/nie wiadomo co jeszcze, to niech najpierw sprawdzi jaka jest grupa docelowa produkcji Disneya albo od razu zmieni kanał ;)

ephedrine

już dawno wyrosłam z grupy docelowej DISNEY CHANNEL ale lubię pooglądać z młodszym rodzeństwem niektóre seriale i bajki ;-)
Sonny w polskiej wersji to porażka, ale kiedyś pooglądałam sobie odcinek w oryginale na youtube i wciągnęło mnie!

Wszystkim polecam oryginalną wersję (nie szukajcie napisów tylko uczcie się angielskiego) ;]

karolina922

No Cześć! To znowu ja ! Mam 21 lat :D I owszem oglądam Słoneczną Sonny. Kazdy kolejny sezon jest lepszy od poprzedniego :P