PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=724152}

Sezon na miłość

Kiraz Mevsimi
2014 - 2015
8,2 1,7 tys. ocen
8,2 10 1 1718
Sezon na miłość
powrót do forum serialu Sezon na miłość

Makijaż

ocenił(a) serial na 8

Może to pytanie trochę nie na miejscu, ale zawsze ktoś podpowie. Orientuje się może któraś z was gdzie można znaleźć pomarańczowe/morelowe cienie, podobne do tych które często noszą dziewczyny (głównie Oyku)? Strasznie mi się podobają, a nigdy nie spotkałam podobnych ;)

mistrzyniF1

Nie mam pojecia, ale powiem ci, ze te cienie pieknie wygladaja na jasnej karnacji...

ocenił(a) serial na 8
mzytua13

no właśnie ;d
w sumie ja też jestem blada, ale nie wiem czy moje niebieskie oczy dobrze by kontrastowały z takim kolorem ;P
a dziewczyny w serialu mają zawsze ładnie wykonane makijaże, chociaż czasami za mocne [Ohnem] :D

mistrzyniF1

Cześć , mnie też się podobają makijaże i te cienie , może by się dało w inglocie upolować :) To znaczy ,jakie ,,niebieskie'' bo odcieni niebieskich oczu jest kilka : bardzo jasno niebieskie , niebieskie ,jak niebo bez chmurek , szare wpadające w niebieski , ciemno - niebieski , granatowe --> serio są takie ale trafiają się rzadko. Pisząc niebieskie , to taki jak ktoś pisze mam oczy brązowe ... a są zazwyczaj takie jak piwne ,czyli kupując piwo jasne wlewasz do kufla i dajesz pod słońce i to są oczy piwne ,ja takie mam z granatową obwódką :) i niestety taki pomarańcz by się ze mną zlał :D

ocenił(a) serial na 8
nadia_21

hahahahaa, niebieskie wpadające w szarość :D

http://www.snobka.pl/artykul/makijaz-a-little-bit-of-color-19094

taki chyba najbardziej podobny i z inglota ;)

mistrzyniF1

hihihihi nie wiedziałam ,jak to ująć :)

mistrzyniF1

Bardzo podoba mi się kolor włosów Burcu, świetne ma te włosy , rozjaśniane stopniowo

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

Kobo Professional, Mono Eye Shadow - odcień 105 india rose. Jak dla mnie prawie identyczny,ładnie prezentuje się na jasnej skórze. Można kupić w np. w naturze za ok 20 zł ;))

ocenił(a) serial na 8

rozejrzę się ;)
znalazłam w rossmanie jakieś tanie z 10 ale nie zdecydowałam się kupić ;)
i faktycznie inglot ma szeroką gamę barw, zerkałam ostatnio :D

ocenił(a) serial na 7
mistrzyniF1

oyku wygrała w tym odcinku w tekstach"D "jak nam nie wyjdzie po dobroci, weźmiesz mnie siłą" a reakcja ayaza: a kochanie moje ;ddd

ocenił(a) serial na 7
bella93

ups nie to okno ;dd miało być do coodcinkowego tematu ;d