PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=842095}

Sisyphus: The Myth

Si-ji-peu-seu: The Myth
2021
6,9 668  ocen
6,9 10 1 668
Sisyphus: The Myth
powrót do forum serialu Sisyphus: The Myth

Bez szału

ocenił(a) serial na 8

Wątek podroży w czasie może i ciekawy, ale ilość bzdur dyskredytuje ten serial kompletnie. 30 agentów jednocześnie strzelających z bliska do dwóch uciekinierów bez żadnych konsekwencji dla uciekających, drony przebijające szyby, itp. Taki trochę MacGywer dla małolatów.

ocenił(a) serial na 6
Ciamoki

Dodam taką ciekawostkę, że w ostatnim odcinku jest to wyjaśnione, dlaczego "nie trafiali". Aczkolwiek test DNA z prochów skremowanego człowieka to było przegięcie :)

sally115

To trzeba dotrwać do ostatniego odcinka żeby się czegoś dowiedzieć? To ponad 16 h męczarni - ja wytrzymałem do trzeciego odcinka. Może na 8 odcinków po 45 min zdołałbym zawiesić zdrowy rozsądek ale 16 ponad godzinnych, wypełnionych głupotami, to zbyt wiele.

dweezil

Dam ci ciekawostke, jak ogladasz film, to tez zazwyczaj trzeba dotrwac do konca zeby zrozumiec caly film.

Ciamoki

Faktycznie, razi to w oczy jak człowiek widzi 30 uzbrojonych po kurek agentów (wysportowanych gachów), których powala babka walcząc z nimi wręcz. Pierwsze skojarzenie a propos wspomnianych bzdur, jakie przychodzi mi do głowy to dom z papieru ;) Ogólnie powiem tak, mimo takich absurdów to serial jest całkiem wciągający. Wkręciłam się i chce wiedzieć co będzie dalej...

ocenił(a) serial na 8
NANA_na_kolana

Jak napisał,a sally115 wyżej, w ostatnim odcinku jest to wyjaśnione , dlaczego nikt nie mógł jej nic zrobić

użytkownik usunięty
Ciamoki

Dlatego polecam oparte na solidnych postawach naukowych i wysokim prawdopodobieństwie: startreki, starwarsy i marvele...

ocenił(a) serial na 7

Dla mnie serial jest ok, mam tylko niedosyt po ostatnich dwóch odcinkach, myślę, że scenarzyści mogli wymyślić coś lepszego. Ja miałam niedosyt, zakończenie rodem z Harrego Pottera i Więźnia Azkabanu (z motywem cofania się w czasie i strzelania do wrogów). Finałowy odcinek też pozostawił wiele do życzenia. Jednak uważam, że serial w swoim gatunku 13+ dobry, obsada aktorska bardzo dobra. Nie wiem, jak wam, mi bardzo spodobała się muzyka. Generalnie wszystko by było do przyjęcia, gdyby nie brak logiki scenarzystów. Polecam zobaczyć

Ciamoki

Bez szału, ale 8/10?