PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=750071}

Skazany na śmierć: Sequel

Prison Break: Sequel
2017
7,6 20 tys. ocen
7,6 10 1 20231
Skazany na śmierć: Sequel
powrót do forum serialu Skazany na śmierć: Sequel

W ostatniej scenie 9 odcinka widać przez krótką chwilę Johna Abruzziego z kolesiem który był jego kumplem w więzieniu (łysy, gruby z brodą)potem Abruzzi zrobił mu "kuku" żarówką.
Rozmawiają sobie jak gdyby nigdy nic, w celi ;)

Ben Hur

To ewidentna furtka do kolejnego sezonu, John Abruzzi zmartwychwstał !!!

NoToJazda

W dodatku Fiorello odzyskał oko. W tym sezonie również T-Bag odzyskał rękę. Może w kolejnym Scofieldowi odrośnie palec u nogi?

pan_budyn

Ja myślę, że 6 sezon będzie opierał się na Abruzzim i Jacobie, obaj będą uciekać z więzienia, a Bagwell jak to Bagwell przyłączy się do nich, Michael w tym czasie odkryję, że jednak Whip żyję i razem z Mahonem rozbrajają kolejną otchłań, Whip tak naprawdę sfingował swoją śmierć. Lincoln rozejdzie się z Shebą bo ta będzie chciała namówić go na dziecko na co Lincoln odpowie standardowo ' uważaj na słowa bo Cie zabije ' .
Okazuje się, że Michael z Lincolnem są w zagrożeniu z powodu ucieczki Jacoba, Bagwella i Abruzziego. Powiadamiają Whipa i Mahone, a Ci przyłączają się do nich aby rozbić kolejną otchłań którą założył Jacob. Bagwell dowiadując się, że jego syn żyję postanawia wrobić Jacoba w zabójstwo Abruzziego, ale mu się nie udaje, Abruzzi ginie, a Bagwell odchodzi od Jacoba, który obmyśla plan jak zdobyć znowu Sarę nie zważając na to, że ta jest z Michaelem, który już zaczyna go ścigać razem z Lincolnem, Whipem, Bagwellem i Mahonem.
Jacob zatrudnia do siebie Gretchen i Sucre, który poczuł, że Michael zdradził jego przyjaźń z Whipem i postanawia się odegrać. W tym czasie C-Note nagle odnajduję swoją rodzinę, jego córka jest już dorosłą kobietą i związała się z... Lj'em Burrowsem. C-Note dowiadując się o tym planuję zabić LJ'a, oczywiście Lincoln dowiaduję się o tym od Sary, która jest w kontakcie z LJ'em i oczywiście nie może na to pozwolić, C-Note dołącza do Jacoba i w ten sposób mamy starcie : Jacob, Gretchen, Sucre, C-Note kontra Michael, Lincoln, Whip, Bagwell, Mahone. Nie wiem co dalej będzie, nie zdradzono jeszcze oficjalnych szczegółów 6 sezonu.

ocenił(a) serial na 9
NoToJazda

Świetne.Moda na sukces w wydaniu prison breakowym.Ale niestety, streściłeś dopiero pierwsze 350 odcinków.Czekamy na więcej.Z tą córką C-Note'a tak mnie w sumie zaciekawiło, jak też po latach może wyglądać.I oto jest.Wyrosło się jej.
https://www.instagram.com/p/BHceLBZg26M/

mario_1981

Pracuję cały czas nad scenariuszem gdyż zostałem zatrudniony jako asystent Paula Scheuringa przy pracy nad 6 i 7 sezonem.
7 podobno ma się opierać już na córce C-Note, LJ'u i synu Michaela. LJ ma poślubić córkę C-Note i razem trafią do więzienia, nie wiemy jeszcze dlaczego, pracujemy nad tym.

ocenił(a) serial na 9
Ben Hur

Niedopatrzenie scenarzystów poprostu:)

ocenił(a) serial na 6
Ben Hur

to nie on , podobny tylko

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
Ben Hur

To tylko Luca Abruzzi tak podobny do taty. :D

ocenił(a) serial na 10
Ben Hur

Serio takie debile jesteście wszyscy? To był tylko rzut na cele z pierwszego sezonu...

Antenelles

Tak? a możesz nam powiedzieć po co?

ararat1

po to bo po prostu nie kręcili nowych scen całego więzienia bo po co? nie opłacało się widocznie
więc dali ujęcie z 1 sezonu
ot wpadka, tyle

dymas23

Ciekawe czy Luca wie, że jego ojciec żyje.

ocenił(a) serial na 8
Ben Hur

W której niby minucie - sekundzie widać Abruzziego?