PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=657154}

Spartakus: Wojna potępionych

Spartacus: War of the Damned
2013
7,9 39 tys. ocen
7,9 10 1 39368
8,8 5 krytyków
Spartakus: Wojna potępionych
powrót do forum serialu Spartakus: Wojna potępionych

choć było kilka momentów które mi się nie podobały lecz przy takim arcydziełu to nie ma najmniejszego znaczenia. Prze zajeb*sta gra aktorska najbardziej podobała mi się gra
Gannicusa chyba najlepiej z nich wszystkich się ruszał. Sceny łóżkowe też bardzo dobrze zagrane bez jakiejś zbędnej erotyki. Szkoda że są tylko 3 sezony (nie licząc Bogów areny) choć z drugiej strony obawiam się że jak było by ich więcej to serial był by przeładowany zbędnymi i bezsensownymi scenami.

ocenił(a) serial na 9
Mischel26

Wcale nie,mogliby nakręcić drugi miniserial,opowiadający o młodości Gannicusa i Oenomausa(Nwm czy dobrze napisałem xD) choć było kilka scen o byłym doctore,jak walczył w otchłani ale mi chodzi bardziej o to,jak się poznawali z Gannicusem itp

ocenił(a) serial na 10
Mischel26

Też moim zdaniem najlepszy sezon, nie am czego oglądać w klasie Spartakusa, moze tylko Gre o tron ale jest troche bardziej nudna od Spartakusa.
Uwielbiam otwórców ról Sparkausa, Agrona i Gannikusa. Nie wyobrażam sobie kogoś innego. Liam chyba lepiej wyszedł od zmarłego Andiego. Czekam co pokazę w czyms innym.
Manu i jest Cricxus w tym sezonie troche wkurzający, przez cały sezon spina i by sie tylko prał. Neavia to psycholka,troche za duzo jej postaci tez poświecili, niekiedy miałem jej dość.
Welka szkoda,ze sie serial skończył choć niepodziewanie Agron z Nasirem i dwoma babkami od przywódców rebelii przezyli. Mażyło by sie jakis mały sezonik z Agronem jako głównym bohaterem. Takze ciekawie by wyglądal serial z dalszym wielkim jak potem sie okazało losem Cezara.
Moim zdaniem to chyba mój ulubiony serial i to dzieki ostanim dwóm sezon Zemsta i szczególnie Wojna Potępionych

ocenił(a) serial na 10
SlimShady85

Losy Cezara sa przedstawione w serialu "Rome"
Nie mogliby zrobic serialu z Agronem, poniewaz jak mowi historia wosjka Spartacua, ktore zbiegly w gory, zostaly wybite

ocenił(a) serial na 10
dante4774

No i Agron w ogóle nie jest postacią historyczną.

ocenił(a) serial na 9
dirt16

Ale Spartakus,Crixus,Gannicus,Bathiatus,Gannicus są ; )

ocenił(a) serial na 10
Agron334

Ale co oni mają do tego? Chodziło mi o to, że nie można zrobić spin-offu serialu opierającego się na historii w którym główny bohater nie jest postacią historyczną, a ponadto zaprzecza faktom historycznym, to by było dziwne i bez sensu.