PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40153
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

Jak w temacie, zastanawiam sie ktora z aktorek wystepujacych w serialu jest najbardziej
atrakcyjna wedlug was ^^

karik93

Wg. mnie bezapelacyjnie Mira.
Biorąc pod uwagę wszystkie trzy serie konkurować z nią mogła ewentualnie jedynie Sura. Z pośród pozostałych dziewczyn - w ogóle nie ta liga.
Ilythia jest moim zdaniem tragiczna, Lukrencja niewiele ciekawsza. Naevia ma dość ciekawą, oryginalną urodę niemniej tak czy inaczej za piękność nie uchodzi.
No i z pośród jakichś trzecioplanowych postaci również żadna niewiasta specjalnym wdziękiem się nie wykazuję. Wydawało mi się, że ta Saxta może być ciekawa, jednak po pierwszym odcinku również nie ma specjalnie czym się zachwycać. Może nadrobi temperamentem, zobaczymy ;)
Generalnie wg. mnie Mira, która naprawdę robi wrażenie, a potem długo długo nic.

Stolarcfc

mam kilka typów ale tak
1 miejsce - Melitta
2 miejsce - Nowa Naevia
3 miejsce - Mira
4 miejsce - Sura
5 miejsce - Lukrecja

Stolarcfc

Sura
Melitta
Stara Neavie

Nowa Neavia to jakaś totalna porażka, brzydka bez wyrazu. Nie wiem po co zmieniali tą aktorke....

Popielniczka

Bo ona sama nie chciała już dalej występować. Szkoda, bo zmiana rzeczywiście na spory minus.

karik93

1.Sura
2.Ilythia
3.Mira
4.Nowa/stara Neavia
5.Seppia

jukatos

1.Mira
2.Sura
3.Stara Naevia
4.Ilythia
5.Lukrecja

EasyWeld

1. Sura
2. Melitta
3.Stara Naevia
4. Seppia
5. Ilythia

karik93

A skoro mamy do wyboru wszystkie 3 sezony, to ja bym dodała Dionę :) Naprawdę dziewczyna była przeurocza. Właśnie dlatego tak strasznie nie trawię Kossutiusza vel "nikczemnego ryja" ;)
Co do Sury pełna zgoda. Seppia niby nie jest jakimś bóstwem, ale ma coś w sobie - ciężko określić, co.
Reszta mnie jakoś niezbyt przekonuje

dagnerie

O fakt, jeszcze Seppia jest przyjemna :)
Jeśli tak robić top5 to u mnie by wyszło:
1.Mira
2.Sura
3.Mellita
4.Seppia
5."Stara" Naevia

dagnerie

Jak ja się cieszyłem, jak tą kocią mordę wreszcie zeszaszłykowali. Ten koleś musi mieć ciężko w życiu z taką twarzą, za sam wygląd miałbym ochotę mu wlać, a przecież ja nie jestem agresywny.:>

karik93

1. Mira
2. Seppia
3. Mellita
4. Nowa Naevia
5. piąte miejsce zostawię dla Saxy, chce ją zobaczyć dokładniej. :]

Roberto17k

http://nerdreactor.com/wp-content/uploads/2012/02/Ellen-Hollman-Screenshot.png - saxa :)

Robaa

Widziałem ostatnio konferencje prasową i na niej była Saxa, i powiem że jest śliczna, a jeszcze tam mówiła kwestie z filmu po niemiecku, no jak dla mnie bomba!

karik93

1.Sura
2.Seppia
3.Mira

askrim1

1 Lukrecja :D:D:D:D:D::D:D:D
2 Gaja :D nie wiem czemu nikt jej jeszcze nie wspomnial:P:P
3 Ilythia
i dluuuugo dlugo nic :P

karik93

Sura
"stara" Naevia
Mira
Mellita

MARIUSZteam

http://www.filmweb.pl/person/Brooke+Harmon-99830 <3

karik93

1. ex aequo Gaja i Mira
3. Lukrecja
4. Sura
5. Melitta y Neavia (B&S)

Saxa jest na razie poza czołową piątką, ale nie wykluczam możliwości, aby się do niej wbiła przebojem :)

karik93

Seppia.

karik93

1 miejsce - Sura
2 miejsce - Ilythia
3 miejsce - Melitta
4 miejsce - Nowa Naevia

karik93

1. Nowa Naevia
2.Stara Naevia
3. Melita
4.Mira
5. Sura
6. Gaia
7. Aurelia

karik93

1. Ilythia
2. Sura
3. Seppia
4. Stara Naevia
5. Gaia

karik93

1. Mellita
2. Sura
3. Kuzynka marka Krassusa (Licynia?)
4. Ilythia.
5.Neavia.
6. Seppia
7. Mira
8. Gaia
9. Lukrecja.

Curse11

SURA

karik93

1. Stara Neaivia
2. Melitta
3. Licynia
4. Sura
5, Mira
- tu kończą się piękne kobiety a zaczynają ładne:
6. Seppia
7. Ilyhia
8. Chadara
9 Saxa (nie wykluczam przeniesienia jej wyżej)
10.Diona
tu zaczynają się conajwyżej przeciętne:
11. Nowa Neaiva
12.. Gaia
13. Lekrecja
14. Aurelia
...
Pietros i Nasir

karwo88

1.Mellita
2."Stara" Naevia
3.Mira
4.
5.

Koniec piękności. Reszta się nie łapie do pierwszej piątki.

karik93

1. Diona
2. Seppia
3. Melitta
4. Sura
5. Mira

tomciog18

1. Sura
2. Stara Naevia
3. Mira
4. Melitta
5. Diona
6. Nowa Naevia
7. Ilythia

karik93

1. Aurelia
2. Przyjaciółka Naevii która nie mogła znieść jak ją traktowano, uciekła i została stracona na arenie
3. Melitta
4. Ukrzyżowana przyjaciółka Gannicusa z burdelu
5. Ilithyia
6. Seppia

Nie przypominam sobie innych które by mi wpadły w oko.

karik93

1. mira
2. sura
3. naevia (stara)
4. maelitta

born2run

1 w realu na pewno ta nowa gladiatorka- Ellen Hollman
2 Sura
3 Melitta
4 Chadara

karik93

połowy tych kobiet nawet nie kojarze ;D ale w kojenosci bym ustawił takiej: Ilythia, Seppia, Sura a dalej o juz bez różnicy ;P

karik93

Saxa ;)

irekm

potwierdzam Saxa w tym momencie numer jeden :P zaraz po niej Mellita, Mira i Sura

sebqq

Jak ktoś lubi, wychudzone, śmierdzące, brudne, ,głupie,barbarzyńskie zwierzęta ;]. Ciekawe czemu chodzi taka brudna, jak już wszyscy w obozie Spartakusa są czyści i mają dostęp do wody....

tomciog18

To jaka ma role nie oznacza kim jest w rzeczywistosci. To prawda wszystkie kobiety sa tam elegancko zadbane, wydepilowane pod pachami, na nogach i w kroku pewnie tez, tylko ta jedyna tak sie zaniedbuje ;(( Wszystkie te "czyste" kobiety w obozie byly niewolnicami w Ludus i sluzyly swojej pani, a Saxa z tego co widac nie pelniła funkcji sluzącej, lecz wydaje mi sie ze byla gladiatorem (kobiety tez walczyly na arenie, mimo ze nie bylo to pokazane w serialu) wiec dlatego jest taka "dzika"... Wedlug mnie ładna jest ta kobieta nie tylko w "Spartakusie" ale rowniez poza scena, gdy, uwaga... zadba o siebie i sie umyje ;p

sebqq

No, ale poza sceną nie jest Saxą ;).

tomciog18

Ale, mowimy o najladniejszych kobietach serialu, a nie bohaterkach :P

sebqq

Mówimy o "Najlepsza 'laska' w calym serialu :D", a w serialu jest Saxą, poza serialem już nie. Tak to byśmy mówili o "Najlepsza serialowa 'laska' w życiu codziennym". Albo chociażby o "Najlepsza serialowa laska" czy "Najlepsza laska z serialu" , co by się tyczyło zarówno w serialu jak i poza. Ale gdy mamy zaznaczone W SERIALU, to patrzymy tylko W SERIALU :). Chyba zauważyłeś, że wszyscy wypisują imiona serialowe, a nie prawdziwe. Dlatego moim zdaniem przy dużo jest "Sax", ale może ci co je wypisują błędnie zinterpretowali temat jak ty :P. Bo Saxa jest do bani, prawie na końcu bym ją wybrał (jeśli nie całkiem na końcu ze wszystkich bohaterek - poza statystkami). Co innego jakbyśmy mieli gadać o Ellen Hollman, nie o Saxie. Ale też bym miał ładniejsze w moim guście typy ;).

sebqq

Jeśli się nie mylę, Saxa nie była gladiatorem. Znaleźli ją w końcu na statku wraz z resztą germanów, więc to raczej świeża dostawa niewolników.

tomciog18

Nawet kiedy jest taka brudna, jest - według mnie - numer jeden :]
"Wychudzona"? Zależy od gustu. Jakoś już tak mam, że podobają mi się kobiety jej gabarytów.
"Głupie"? Chyba za wcześnie by to stwierdzać.
"Śmierdzące"? No tego to też się jeszcze nie dowiedzieliśmy. Aczkolwiek widać, że kolesie (z serialu) się do niej kleją. I to chyba nie przez brud ;)

irekm

Ja mam tylko jedną.
Sura .
I bardzo żałuję że ja uśmiercili.
Natomiast jeśli mam faforyzować, to mimo knucia i intryg to Lubię Lucy. Ona ma coś w tych oczach.

irekm

"Kolesie z serialu" to się kleją (jeśli już, bo jakoś nie widziałem, raczej kleją się jak do przyjaciółki :P), przez jej waleczność, barbarzyństwo itd. Wtedy kobiety miały takie być i tworzyć naturalną ostatnią linię obrony, a wcześniej być czymś w rodzaju pierwszych trenerów męskich dzieci (jak ojciec był na wojnie czy coś). Chyba tylko Grecy, Egipcjanie i Rzymianie z basenu śródziemnomorskiego byli pod tym względem bardziej cywilizowani :).

tomciog18

A kto ich tam wie co im tak naprawdę po głowach chodzi ;)

karik93

1. Sura
2. Chadara
3. Mira

stforinho

Moje TOP 5 to
1. Sura
2. Saxa
3 . Chadara
4. Mira
5. Stara Neavia i Melitta

karik93

dla mnie
1melitta
2 saxa
3 ilithia
4 sura
5 stara neavia
po drodze pare niewolnic
mirra natomiast w ogole mi sie nie podoba mam wrazenie ze ma zeza i w ktorym odcinku byla naga i wygladala jakby spedzila wakacje w siodle. no jakos mi nie lezy ta dziewczyna

txex

1.Sura
2. Mira
3. Melitta
4. Nowa Nevia

Out5id3r

1.Gaja
2. stara Naevia
3. Seppia
4. Melitta
5. Saxa

Nowa Naevia to paszczur, ludzie podkręćcie sobie rozdzielczość w monitorach.

eternal_champion

tak Paszczut w LACE WIG
dobre masz miejscre 1 !! Gaja byla świetna