http://spartacus.ausxip.com/2012/03/spartacus-gods-of-the-arena-and-vengeanc.htm l
3 kwietnia premiera podwójnego soundtracka. Ależ super wiadomość :)
byłbym naprawdę bardzo wdzięczny za vengeance. pozdrawiam i z góry bardzo dziękuje!
Na youtube są cali bogowie areny i troche z zemsty, jak ktoś jeszcze nie ma to moge mu wysłać. Team batiatus niszczy wszystko, free men i titus pyre też niezłe
mała korekta kochani. Dzieki raz jeszcze za maila. ale utwory sa bez nazw i tytułów. MOże ktos wrzucic liste kawałków? to mozna łatwo wyedytowac.
Dzieki wielkie :) wlasnie przesluchalem calość
Z vengenance najlepsze są utowry nr 09 , 07 (przerazający) , 12 , 22
Ludziska kochane - spis utworów choćby na amazonie. Nie chciało mi się obrabiać póki co.
Kto tam jeszcze został z pustymi rękoma?
dołączam się do prośby, bardzo proszę. szczególnie o vengeance. marcel.negatyw@gmail.com
spoko, tyle osób już ma, że zaraz na pewno ktoś Ci podeśle. W zasadzie, jestem w szoku że nie widać bezinteresownej kolejki obdarowanych użytkowników. Przecież każdy skanduje hasło "wszystko w sieci dla wszystkich"...
hej billy_jean89 czy ja także mogę prosić o soundtracki ? będę bardzo wdzięczny, to mój mail Lukasz_Kowolik@op.pl.... z góry wielke dzięki
Pozdrawiam
Jeszcze raz dzięki za paczkę. Jestem Ci bardzo wdzięczny i wiem co będę słuchać w najbliższym czasie :D
Wie ktoś może,w którym momencie serialu leci utwór Syrrian Lesson?
czy sama będę musiała przelecieć wszystkie sceny z Ashurem/Nasirem na nowo? :)
i jeszcze Mercato Displays - ale to pewnie walki na arenie, to znajdę szybko
Słuchajcie, naprawdę pełno osób dostało już paczki albo ode mnie albo od Billy Jean. Teraz niech te osoby rozsyłają dalej. Ja już więcej nic wysyłać nie zamierzam.