PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=710662}

Stalker

2014 - 2015
7,3 3,4 tys. ocen
7,3 10 1 3394
Stalker
powrót do forum serialu Stalker

Jack i Amanda

użytkownik usunięty

Oglądam ten serial z przerwami, bo niestety du.py nie urywa i o niektórych sprawach zapominam. Mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z głównym bohaterem i jego byłą żoną? Za co ona go tak znienawidziła? Co prawda teraz ich relacje się poprawiają, ale co on przeskrobał? Może tego jeszcze nie wyjaśnili, albo ja tak UWAŻNIE oglądam.

ocenił(a) serial na 10

W sumie było coś o tym przy jego przeniesieniu. Nie chodziło przypadkiem o zdradę ? Chociaż ręki nie dam sobie uciąć.

użytkownik usunięty
Summer_Wine

Właśnie ni ciorta nie mogę sobie przypomnieć :-]

ocenił(a) serial na 7

On chyba ją zdradził z głównym świadkiem jakiejś ważnej sprawy (którą ona mogła prowadzić, z tego co mi się wydaje). O ile dobrze pamiętam była w ciąży, i postanowiła go wtedy opuścić.

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

Jeżeli tak, to dobrze zrobiła.

ocenił(a) serial na 7

Jak dla mnie Jack i jego wątek jest nudny i dziwnie prowadzony, więc mogłoby go wcale nie być.

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

Naprawdę, jako on jest idealny, bystry, sprytny , wyrozumiały i wszechwiedzący. Przesłodzony, aż do bólu. Jakby był takim ideałem, to by go żona z miasta nie wywaliła :-P

ocenił(a) serial na 7

Wspaniały, z wdziękiem osobistym (który mnie nie rusza). Jak dla mnie to próbuje kreować taką niby "poważną" postać jak Horatio Caine z CSI: Miami (nie wiem dlaczego mi się z nim skojarzyło :D), tylko że mu nie wychodzi. ;)

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

Nic mu nie wychodzi. Już mnie wkurzał kiedy go widziałam w pierwszym sezonie AHS....

ocenił(a) serial na 7

Na moje szczęście nie trafiłam na żadną produkcję z tym aktorem, prócz Stalkera oczywiście. Mam również cichą nadzieję że nie połączą dwojga głównych bohaterów wątkiem miłosnym, bo to w ogóle już będzie kaszana (choć w życiu prywatnym są zaręczeni).

użytkownik usunięty
mistrzyniF1

Ta Maggie Q jest dość atrakcyjna, ale trochę za chuda i bezkształtna jak na mój gust. Za to Amanda (ex żonka) jest świetna, zgrabna, kobieca, ma ładną buzię - trochę kojarzy mi się z Kate Hudson (ale ta z kolei ma małe cycki i płaski tyłek).

ocenił(a) serial na 9

Mysle,ze jednak polączą ich razem. W zyciu prywatnym para wlasnie sie zaręczyła

użytkownik usunięty
shiva89

Pewnie połączą, choć może też przewinąć się jakiś wątek z jego żoną.

ocenił(a) serial na 10

Mnie i tak najbardziej ciekawi co ten facet zażywa, że tak wygląda w takim wieku. Jakieś źródełko młodości czy coś ??

A co do parowania to wolałabym żeby wrócił do żony ;)

użytkownik usunięty
Summer_Wine

Mówisz drugi Ibisz? ;D

użytkownik usunięty
Summer_Wine

Łooo matko, między nimi jest prawie 20 lat różnicy! Serio, nie powiedziałabym, wygląda na 40-45. Ibisz autentycznie^^

ocenił(a) serial na 10

Ibisz to przy nim wymięka. On wygląda na max 43 lata. Ciekawe czy pomaga sobie botoxem.. w sumie niech robi to dalej ;D

Ja to zrozumialam ,ze on tego dziecka nie chcial, ale wiedział, że ona jest w ciąży tylko miał to gdzieś zdradził ja i zostawił. Była o tym miwa w ktoryms odcinku, ze on zaluje ze to zrobil. Ten wątek jest nudny, wolała bym by sie okazywal, ze on sam był stalkerem kiedys.

użytkownik usunięty
owieczka

Własnie moja pierwsza myśl byłą taka, że on ją po prostu prześladował. No wyjdzie w praniu