Oglądam ten serial z przerwami, bo niestety du.py nie urywa i o niektórych sprawach zapominam. Mógłby mi ktoś wyjaśnić o co chodzi z głównym bohaterem i jego byłą żoną? Za co ona go tak znienawidziła? Co prawda teraz ich relacje się poprawiają, ale co on przeskrobał? Może tego jeszcze nie wyjaśnili, albo ja tak UWAŻNIE oglądam.
W sumie było coś o tym przy jego przeniesieniu. Nie chodziło przypadkiem o zdradę ? Chociaż ręki nie dam sobie uciąć.
On chyba ją zdradził z głównym świadkiem jakiejś ważnej sprawy (którą ona mogła prowadzić, z tego co mi się wydaje). O ile dobrze pamiętam była w ciąży, i postanowiła go wtedy opuścić.
Jak dla mnie Jack i jego wątek jest nudny i dziwnie prowadzony, więc mogłoby go wcale nie być.
Naprawdę, jako on jest idealny, bystry, sprytny , wyrozumiały i wszechwiedzący. Przesłodzony, aż do bólu. Jakby był takim ideałem, to by go żona z miasta nie wywaliła :-P
Wspaniały, z wdziękiem osobistym (który mnie nie rusza). Jak dla mnie to próbuje kreować taką niby "poważną" postać jak Horatio Caine z CSI: Miami (nie wiem dlaczego mi się z nim skojarzyło :D), tylko że mu nie wychodzi. ;)
Nic mu nie wychodzi. Już mnie wkurzał kiedy go widziałam w pierwszym sezonie AHS....
Na moje szczęście nie trafiłam na żadną produkcję z tym aktorem, prócz Stalkera oczywiście. Mam również cichą nadzieję że nie połączą dwojga głównych bohaterów wątkiem miłosnym, bo to w ogóle już będzie kaszana (choć w życiu prywatnym są zaręczeni).
Ta Maggie Q jest dość atrakcyjna, ale trochę za chuda i bezkształtna jak na mój gust. Za to Amanda (ex żonka) jest świetna, zgrabna, kobieca, ma ładną buzię - trochę kojarzy mi się z Kate Hudson (ale ta z kolei ma małe cycki i płaski tyłek).
Mysle,ze jednak polączą ich razem. W zyciu prywatnym para wlasnie sie zaręczyła
Mnie i tak najbardziej ciekawi co ten facet zażywa, że tak wygląda w takim wieku. Jakieś źródełko młodości czy coś ??
A co do parowania to wolałabym żeby wrócił do żony ;)
Łooo matko, między nimi jest prawie 20 lat różnicy! Serio, nie powiedziałabym, wygląda na 40-45. Ibisz autentycznie^^
Ibisz to przy nim wymięka. On wygląda na max 43 lata. Ciekawe czy pomaga sobie botoxem.. w sumie niech robi to dalej ;D
Ja to zrozumialam ,ze on tego dziecka nie chcial, ale wiedział, że ona jest w ciąży tylko miał to gdzieś zdradził ja i zostawił. Była o tym miwa w ktoryms odcinku, ze on zaluje ze to zrobil. Ten wątek jest nudny, wolała bym by sie okazywal, ze on sam był stalkerem kiedys.