PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=689479}

Star Wars: Rebelianci

Star Wars Rebels
2014 - 2018
7,4 8,2 tys. ocen
7,4 10 1 8233
8,0 5 krytyków
Star Wars: Rebelianci
powrót do forum serialu Star Wars: Rebelianci

Dark Ezra?

ocenił(a) serial na 8

Mam nadzieję, że widzieliście nowy zwiastun :) Co o tym sądzicie? Jest szansa, że "złoty" chłopiec przejdzie na złą stronę? Poza tym, czy ktoś wie, czego on dotknął? Mam na myśli moment, w którym Ahsoka krzyczy "Ezra, nie!"

Ygrek_

Może to holokron Sithów,go wzywa a Maul będzie go szkolił.Że to jedyna droga do uratowania przyjaciół.Oczywiście mogą nas wprowadzać w błąd tym zwiazstunem.Ale nie powiem bardzo by mi się to podobało Erza n Ciemnej Stronie.
Druga połowa sezonu dopiero 20 stycznia,gdybyn nie widział tego zwastuna to bym sie tak nie niecierpliwił.

ocenił(a) serial na 8
Wolwerin05

Było powiedziane, że ogólnie ciemna strona go wzywa, ale zapewne też masz rację. Wgl. Ezra klęknął przed "Maulem"? (2:25) A moment o którym wspomniałem u góry to 2:38. W oficjalnym zwiastunie.

Ygrek_

Nie mogę sie doczekać,w zwiastunie było pokazane że Erza,trzyma mieć z jelcem zielony,ciekawe czy będzie to jego nowy miecz czy inny.Mógłby mieć dwa echh tyle pytań i tyle czasu do premiery.
Może Erza przejdzie na ciemną strone,by uratować Asoke przed śmiercią od swego mistrza albo coś musi się stać.

ocenił(a) serial na 8
Wolwerin05

Sama premiera nie da CI odpowiedzi, trzeba będzie czekać na kolejne odcinki, pewnie to co najciekawsze będzie pokazane pod koniec.