Mam nadzieję, że widzieliście nowy zwiastun :) Co o tym sądzicie? Jest szansa, że "złoty" chłopiec przejdzie na złą stronę? Poza tym, czy ktoś wie, czego on dotknął? Mam na myśli moment, w którym Ahsoka krzyczy "Ezra, nie!"
Może to holokron Sithów,go wzywa a Maul będzie go szkolił.Że to jedyna droga do uratowania przyjaciół.Oczywiście mogą nas wprowadzać w błąd tym zwiazstunem.Ale nie powiem bardzo by mi się to podobało Erza n Ciemnej Stronie.
Druga połowa sezonu dopiero 20 stycznia,gdybyn nie widział tego zwastuna to bym sie tak nie niecierpliwił.
Było powiedziane, że ogólnie ciemna strona go wzywa, ale zapewne też masz rację. Wgl. Ezra klęknął przed "Maulem"? (2:25) A moment o którym wspomniałem u góry to 2:38. W oficjalnym zwiastunie.
Nie mogę sie doczekać,w zwiastunie było pokazane że Erza,trzyma mieć z jelcem zielony,ciekawe czy będzie to jego nowy miecz czy inny.Mógłby mieć dwa echh tyle pytań i tyle czasu do premiery.
Może Erza przejdzie na ciemną strone,by uratować Asoke przed śmiercią od swego mistrza albo coś musi się stać.