PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6638
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

Julia i Kapitan

ocenił(a) serial na 7

Skończyłam oglądać 1 sezon i ciekawi mnie tylko jedno... Kiedy Julia i Richardo się zejdą??
JA czekam i czekam na ten moment a tu nic... Będzie to w 2 sezonie czy się będzie tak dalej
ciągnęło. Tylko jedna rzecz mnie ciekawi, bo muszę wiuedzieć...

ocenił(a) serial na 8
Ellen Page

drugi sezon możesz oglądnąć w internecie to się wszystkiego dowiesz:) za miesiąc to już będziemy oglądali 3 sezon:)

ocenił(a) serial na 7
ana_osw

Tak ale chciałam wiedzieć który to odc. Czy to znaczy, że się nie zejdą???

ocenił(a) serial na 8
Ellen Page

SPOILER: Zejdą się zejdą, praktycznie od poczatku 2 sezonu cos sie miedzy nimi dzieje ale w polowie juz oficjalnie:)

ocenił(a) serial na 7
ana_osw

Dzięki. To właśnie chciałam wiedzieć... Na początku była tylko dawczynią krwi i taniec - na razie do tego doszłam... Strasznie się ciągnie mi to trochę.... Jedyny minus to długość odcinków, ale ja już oglądałam Internat więc mi to już nie przeszkadza aż tak bardzo... Znasz jakieś podobne seriale do tych dwóch?? Najlepiej hiszpańskie. Kiedys natrafiłam na serial Los Protedigos i zastanawiam się czy warte zobaczenia....

ocenił(a) serial na 8
Ellen Page

:) a jaki jest Internat? ja tez szukam czegos podobnego wiec jak tylko coś znajdę to Dam znac:)

ocenił(a) serial na 7
ana_osw

To jest o elitarnej szkole, w której grupa uczniów odkrywa różne rzeczy. Nauczyciel ginie i okazuje się, że lata temu stała się tu duża zbrodnia. W tym czasie do Internatu trafia nowa sprzątaczka - Maria, której syn uczy się w Internacie, choć nie wie kto to... To na razie wprowadzenie, bo co każdy sezon, nowy problem... Klimat dość dobry, gra tam aktorka grająca Julię i Ahyoę... Nie czytaj forum - dużo spoilerów... Wart obejrzenia ale zastanawiam się czy nie jest gorszy od El Barco... W obu przypadkach historię przedobrzyli... Długość trwania - podobna...

ocenił(a) serial na 8
Ellen Page

śliczne dzięki :)) zaczne ogladac i zobacze czy mnie wciagnie:)

ocenił(a) serial na 7
ana_osw

Nie ma za co... Ja jestem po oglądnięciu i teraz się wzięłam za El Barco po El Internado, bo na forach pisali, że podobne są...

Ellen Page

fanom el barco i el internado polecam cudowny gran hotel - gra tam Ivan z Internatu! ;)

ocenił(a) serial na 7
joannxx

Dzięki wielkie... :))

joannxx

hej, a można to gdzieś zobaczyć online? uwielbiam Internat i El barco (chociaż moim zdaniem Internat jest ciut lepszy) i wciąż szukam czegoś podobnego :)

ocenił(a) serial na 8
Cudzoziemka87

Antena 3 już ogłasza w swojej ramówce trzeci sezon EL Barco :) Wkrótce... :)))

ocenił(a) serial na 8
ana_osw

http://www.youtube.com/watch?v=TLf-8ushDbg&feature=youtu.be

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

kino maniak.tv - usuń spację...

Ellen Page

dzięki, zaczęłam oglądać parę dni temu, teraz czekam na 6 odcinek :)

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

Jak to czekasz?

Ellen Page

a jest już gdzieś 6 odcinek z napisami?

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

Ale 1 sezonu??
http://www.kino maniak.tv/seriale/el-barco-statek/s1e6#SEZON1 - usuń spację... Na tej stronie są całe 2 sezony...

Ellen Page

ale ja nie mówię o El barco, tylko o Gran Hotel, Statek już cały obejrzałam dawniej

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

Aaaa... Faktycznie nie widzę odcinka... Podobno podobnymi są Paco i jego ludzie oraz Los protegidos ale żadnego z nich jeszcze nie oglądałam...

Ellen Page

o Paco i jego ludzie właśnie też słyszałam, ale boję się o dostępność odcinków, z hiszpańskimi serialami nie jest tak łatwo, mało kto robi napisy, albo po prostu czegoś nie ma wcale

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

Ja się pewnie zacznę przejmować jak skończę El Barco...

Ellen Page

oby się wreszcie pojawił nowy odcinek

ocenił(a) serial na 7
Cudzoziemka87

No... Ja dopiero jestem przy 11 i w tym tygodniu powinnam skończyć :))