Mój Typ:Dziewczyna:Anitka:D:D Chłopak:...hehe Tu już muszą się dziewczyny wypowiedzieć:P
zdecydowanie najlepszym facetem jest Drazic i moze jeszcze Nick a z dziewczyn Anita
Steve Wiley (najbardziej przystojny .chłopięcy)
Danielle Miller (była taką seksowną blondynką)
z tego co widzialam to dziewczyna Anita i Katerina a chłopak Dracic i Ryan (dla mnie nie tyle co najprzystojniejszy ale ma to cos... =*)
Ps. kto to jest Nick?? ma ktos zdjecie zeby mi pokazac go?? =)
Jak dla mnie to z dziwczym to Daniel, Anita , katerina a z chłopaków Rayan, Rivers
chłopak : Drazic i Bolton,który zawsze mi się podobał :)
dziewczyna : Anita i musze przyznac ze Ada Nicodemou jest ładna ale dopiero w Home Away bo jako Katherina to mi się nie podobała ;)
Najładniejsi:
chłopcy: DRAZIC (zawsze!!!), CHARLIE (ale nie w pierwszych odcinnkach z jego udziałem) i BOLTON (ale gdy nie był łysy;-)
dziewczęta: ANITA i DANIELLE
NAJOKROPNIEJSI (muszę to dodać;-P
dziewczyna: MELANIE (nawet to pofarbowanie się jej nie pomogło) i ta z serii z boltonem, która była niby wielką pisarką i zaszła ciąże z nauczycielem
chłopak: dyrektor ;-p
Właśnie sie trochę dziwię i nie czaję z tym Drazikiem i Charlim oni wogóle mi sie nie podobaja i zbytnio za nimi nie przepadam no w sumie Charlie jest spoko ale z wyglądu to mi sie nie podoba a tym z Drazem to nie wiem ja wogóle za bardzo go nie lubie ale widocznie za mało widizałam i jego osobowość nie zdąrzyła sie rozwinąc heh jak to było w przypadku Boltona a np Allie lubiłam bardzo no az taka ładna nie była ale spoko
Dziewczyny: Anita, Jodie, Katerina
Chłopacy: dla mnie ciężko bo sam jestem chłopakiem ale Drazic i jeszcze Matt najwyżej
no nie wierze nikt nie wspomina o riversie jak dla mnie to wlanie on byl najprzystojniejszy w tym filmie, no i moze jeszcze bolton
a co dziewczyn to chyba jodi i katerina
no nie wierze nikt nie wspomina o riversie jak dla mnie to wlanie on byl najprzystojniejszy w tym filmie, no i moze jeszcze bolton i declan
no nie wierze nikt nie wspomina o riversie jak dla mnie to wlanie on byl najprzystojniejszy w tym filmie, no i moze jeszcze bolton i declan