Tajemny krąg

The Secret Circle
2011 - 2012
7,0 20 tys. ocen
7,0 10 1 20279
Tajemny krąg
powrót do forum serialu Tajemny krąg

Pytanko..

ocenił(a) serial na 10

Mam do was wszystkich pytanie czy ten serial jest fajny??Bo chciałam zacząć go oglądać ale nie wiem czy warto??

danaflupis

Jest słaby, jeżeli chcesz sięgnąć po coś w tej tematyce polecam Vampire Diaries, Teen wolf czy brytyjskie Fades, dużo dobrego słyszałem też o Being Human zarówno brytyjski oryginał jak i amerykańskiej reprodukcji. To tak z nowszych pozycji, ale warto nadrobić jeśli nie widziałaś jakieś starsze. Pierwszy sezon Buffy bije fabułą, efektami i grą aktorską SC na głowę. Na początku byłem dobrze nastawiony do Secret Circle, ale po prostu jest to kpina może ze 3 efekty czarów były ciekawe (z czego 2 w pierwszym odcinku), moc kręgu jest żałosna, fabuła kuleje i jest po prostu nudna. Próbują nadrobić oglądalność półnagą Faye, ale to też jest lipne gdy można sięgnąć po True Blood i mieć i dobrą fabułę i dobrą grę i dobre sceny :)

danaflupis

Kilka moich znajomych zachęcało mnie do obejrzenia, więc to zrobiłam. Kilka odcinków... i znudziło mi się. Według mnie jest odrobinę za sztywny/ nudny. Jeśli jednak chcesz sie przekonać czy jest fajny musisz sama obejrzeć. Niektórym sie podoba, innym nie. Każdy ma inny gust. ;) Pozdrawiam