PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Ale beznadziejny odcinek....porażka na całej linii. Ani telenowela ani komedia. I nudny masakrycznie.

ocenił(a) serial na 10
eowine

Bądź łaskaw(a) klikać przycisk ze spoilerem przy tworzeniu tematu bo tą wypowiedzią jeszcze przed obejrzeniem odcinka zepsułe(a)ś mi przyjemność z oglądania -.-

bugajek4

Zeby mowić o przyjemnosci musi ona tam byc. A jej nie ma.

ocenił(a) serial na 8
bugajek4

Spoiler to jest wyjawienie szczegółów treści utworu, a tutaj eowine nic takiego nie zrobił(a). Jedynie co zrobił(a) to przedstawił swoje odczucia o obejrzanym odcinku. Ja nie widziałem jeszcze, ale nie przeszkadza mi to w obejrzeniu filmu bo o gustach się nie dyskutuje i być może odcinek mi się spodoba, a być może zgodzę się z opinią eowine i mi się nie spodoba.

ocenił(a) serial na 10
Miro75

Dyskusje o najnowszym odcinku zawsze powinny być oznaczone jako spoiler, ponieważ nawet jeżeli w pierwszym poscie nie ma nic o fabule, to moze sie pojawic w kolejnym.

ocenił(a) serial na 10
paqol

Trafiłeś w sedno i po części też chciałem to napisać pod tym kontekstem, na szczęście jestem już po obejrzeniu odcinka i również na szczęście mam inne zdanie o nim :) może na kolana nie powalił ale był całkiem spoko, było sporo momentów do pośmiania się więc czas nie stracony :)

bugajek4

A czy ja wam bronie mieć własne zdanie bądz apeluje o coś? Dla mnie odcinek to totalna tragedia i nic dodac nic ując.

eowine

Kompletnie się nie zgadzam. Odcinek bardzo ciekawy, o wiele lepszy niż poprzednie. Głównie za sprawą braku wątku "miłosnego" Raja, który kompletnie usypia...

ocenił(a) serial na 9
filipsse

No i fajnie, ze wpletli troche tez powagi (ojciec Howarda), w koncu musi byc czastka wszystkiego. Motyw zabawki dla psa Penny zabil :)

ocenił(a) serial na 4
eowine

Odcinek nie zachwycił ale bywały lepsze .

eowine

Według mnie najzabawniejszy w sezonie.
Humor z pierwszych humorów.

Grajcz

Pierwszych sezonów*:)

ocenił(a) serial na 9
eowine

Jak dla mnie był świetny.

ocenił(a) serial na 7
Niskobudzetowy

Jak myślicie, która wersja była prawdziwa? Ja się skłaniam ku Bernie albo Leonarda.

beautifully_decayed

Sheldona :)

ocenił(a) serial na 8
pysiekcysiek

Ale w pierwszej wersji, czy drugiej?

ocenił(a) serial na 9
pysiekcysiek

Przychylam się :)

ocenił(a) serial na 6
beautifully_decayed

A mnie najbardziej spodobała się wersja Amy i Leonarda , ale jakbym miała wybierać to wolałabym, żeby wersja Amy była prawdziwa chociaż... chyba małe by było prawdopodobieństwo.

beautifully_decayed

Mi się wydaje, że każda (oprócz Sheldona) była po części prawdziwa.

ocenił(a) serial na 8
eowine

Penny w tym odcinku wyglądała obłędnie - zwłaszcza w tej czerwonej koszuli <3

Coyotman

niestety, krotka czarna kiecka obnażyła dwa kołki zamiast jej nóg. ale może po prostu dziwnie stała i mi sie wydaje?

ocenił(a) serial na 10
albretov

Nie ma to jak oceniać kreację zamiast patrzeć na grę aktorską to nie jest pokaz mody . Penny i tak zawsze się obroni !
Co do odcinka trzyma poziom było kilka zabawnych epizodów . Trochę denerwujące jest to , że Howard jest po ślubie coraz bardziej poważny . Fajnie , że zostawili otwarty motyw ojca Howarda , kazdy może na swój sposób zinterpretować

Cohota

ale skoro jest aktorką, czyli gra też ciałem, to chyba mogę ocenić? ;) jakby była piosenkarką to bym się nie czepiała ;)

ocenił(a) serial na 10
albretov

ale podejrzewam , że ona nie jest odpowiedzialna za to co na siebie wkłada tylko styliści jej dobierają :)

Cohota

i tak miala lepsza kiece niz amy :D ja lubię ją jako aktorkę i jest dla mnie piękną kobietą, ale te nogi to mi sie pierwsze w oczy rzucily :D

ocenił(a) serial na 10
albretov

Amy i jej kreacje zawsze najlepsze ha ha , ale jest ona charakterystyczną postacią więc jej jest wybaczone co by nie ubrała :D

ocenił(a) serial na 7
eowine

mi się odcinek nawet podobał, chociaz howard troche przynudzał

ocenił(a) serial na 1
eowine

W ogóle serial zszedł na psy. Ja oglądam głównie z przyzwyczajenia i ostatnio dla wątku Raja.

MistrzSeller

zgadzam sie z kolega wyżej serial zszedł na psy a oglądam z przyzwyczajenia

MistrzSeller

Podzielam zdanie. Oglądam z przyzwyczajenia i ciekawi mnie nowa dziewczyna Raja.