PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

7x04

ocenił(a) serial na 9

Odcinek całkiem fajny. Podobał mi się motyw zemsty Sheldona za "zniszczenie" ukochanego
filmu. Sama bardzo dobrze to rozumiem :)
Dobrze, że odcinki są znów bardziej pozytywne, a nie kręcą się wokół miłosnych dramatów
bohaterów.

ocenił(a) serial na 10
Slutty_Pumpkin

Po 4 odcinkach 7 sezonu ten jest najlepszy :D a moment opadającej szczęki Sheldona - bezcenne :D
Młodzieńcze życie Leonarda, jako lektura obowiązkowa na wykładach Penny.
Postarali się i oby tak dalej.

Slutty_Pumpkin

Amy wreszcie straciła dziewictwo i zaznała rozkoszy na kanapie Sheldona:)

ocenił(a) serial na 4
Slutty_Pumpkin

Odcinek super ale najlepsza Penny sexy piżamka :D

ocenił(a) serial na 8
FanHouse

Jak możesz oglądać jeszcze TBBT skoro dałeś tylko 4? Nie męczy Cię to? Słaby z Ciebie troll.

ocenił(a) serial na 6
Slutty_Pumpkin

średni epizod, dla mnie najgorszy w całym sezonie, jak na razie, szkoda bo pierwsze 3 odcinki to na prawdę pozytywne zaskoczenie

Slutty_Pumpkin

byłoby dobre ale słaba końcówka + rozbijanie mitu Indiany Jonesy równa się słaby odcinek :P

ocenił(a) serial na 9
koza_2

A mnie się właśnie to spodobało. Sama uwielbiam tę serię (oprócz Królestwa Kryształowej Czaszki), dlatego doskonale rozumiem determinacje chłopaków w udowodnieniu, że to dobry film. Rozbawiła mnie ta ich analiza przyczynowo-skutkowa xD

ocenił(a) serial na 8
Slutty_Pumpkin

Mnie odcinke solidnie rozbawił :D Penny wraca do "formy". Całe szczęscie, że twórcy przypomnieli sobie o jej atutach:)

Coyotman

ojj tak :D

użytkownik usunięty
Slutty_Pumpkin

a mnie irytują takie sytuacje, jak zachwyt nad seksem w pracy... przecież już nie raz to robili w laboratorium, w którymś z poprzednich sezonów... to tak jak z Sheldonem i Świętym Mikołajem... w jednych odcinkach jest przeciwnikiem całych świąt bożego narodzenia, a kilka sezonów później je uwielbia... może to detale, ale mnie wkurzają takie sprzeczności w serialu... ogólnie odcinek trzyma poziom, bez rewelacji, ale jak zwykle się uśmiałem... a co do Penny to chyba już nie wróci do wyżej wymienionej "formy"... niedawno widziałem ponownie odcinki pierwszego sezonu i to już niestety wiek wpływa na Penny :) rozlazła się jakaś zrobiła... :P i wygląda jakby wiecznie grała na kacu... :)

Slutty_Pumpkin

Bardzo dobry. Dawno się tak nie uśmiałam.

ocenił(a) serial na 8
Slutty_Pumpkin

Chyba najlepszy serial komediowy jaki aktualnie się ukazuje. Odcinek trochę słabszy niż poprzednie 3, ale mimo wszystko sezon jest bardzo fajny. Oby tak dalej.

ocenił(a) serial na 9
marcin15k

Świetny odcinek, nie tak dobry jak dwa poprzednie, ale sezon siódmy jak na razie idzie w dobrą stronę. Brakowało mi takich klimatów z filmami, komiksami i rozkmin bohaterów z nimi związanych.

ocenił(a) serial na 8
Slutty_Pumpkin

A mnie w tym odcinku najbardziej podobał się Stuart .

Slutty_Pumpkin

średni odcinek, nie najgorszy ale nic zachwycającego

ocenił(a) serial na 9
Slutty_Pumpkin

Zniszczyli "Poszukiwaczy zaginionej arki"! Mój świat legł w gruzach ;(

ocenił(a) serial na 9
Trias

Jak Sheldon powiedział Amy o Garfieldzie to nie mogłem się nie zaśmiać :D Ogólnie fajny i przyjemny odcinek. Oglądałem bez znużenia w przeciwieństwie do 3 odcinka HIMYM, który mnie nie przekonał ;o

ocenił(a) serial na 10
Slutty_Pumpkin

Odcinek podobał mi się jeszcze bardziej niż poprzedni. Oby tak dalej! :)