Powtarzanie utartych schematów, utartych żartów. Na początku fajnie, ale potem? Zwykły sitcom kompletnie nie wyróżniający się.
Zgadzam się. Już w 4 sezonie było gorzej, ale później to jakbym oglądał zupełnie inny serial. Albo powtarzają utarte schematy gatunku, albo powtarzają motywy które były z kilka razy (tysiączny odcinek o tym jak grupa/ktoś z grupy kłóci się z Sheldonem, a na końcu się godzą).
Dokładnie i myślę, że serial niedługo straci jeszcze bardziej na jakości i tak jak i dwóch i pół prawdopodobnie odejdzie trochę w cień.
Pisząc "tak jak i dwóch i pół" masz na myśli, że główny aktor naćpany wyzwie cała ekipę i zostanie wyrzucony z planu a na jego miejsce zostanie zatrudniony gość, który nie dorasta mu do pięt? Mało to realne :)
Czytanie ze zrozumieniem to nie jest twoja mocna strona, co? Nie pisałem z jakich powodów, pisałem jaki będzie skutek.
Rozumiem, czyli po prostu rzucasz tezami nie popierajac ich zadnymi argumentami. Spojrz sobie na wyniki ogladalnosci serialu, jakos sie nie zanosi na "odchodzenie w cien".
Serial właśnie cały czas trzyma poziom, w każdym odcinku można sie się nieźle uśmiać a serial wcale nie traci widzów, więc nie wiem skąd te przypuszczenia
Wręcz zyskuje widzów, niedawno któryś z odcinków 6. sezonu pobił rekord oglądalności. Jeżeli o mnie chodzi, to nadal świetnie się bawie oglądając serial, wiadomo, że zdarzają się słabsze odcinki, ale w którym serialu ich nie ma?
Według mnie tylko 5. sezon był trochę słaby, jakoś nie mam ochoty do niego wracać. Za to 6 sezon jest według mnie bardzo dobry, niektóre odcinki były świetne i widać, że to dalej stare, dobre BBT.