PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 172 tys. ocen
8,0 10 1 171688
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Powtarzanie utartych schematów, utartych żartów. Na początku fajnie, ale potem? Zwykły sitcom kompletnie nie wyróżniający się.

ocenił(a) serial na 1
Exotico

Zgadzam się. Już w 4 sezonie było gorzej, ale później to jakbym oglądał zupełnie inny serial. Albo powtarzają utarte schematy gatunku, albo powtarzają motywy które były z kilka razy (tysiączny odcinek o tym jak grupa/ktoś z grupy kłóci się z Sheldonem, a na końcu się godzą).

ocenił(a) serial na 7
Exotico

6 sezonów, to jednak sporo i pewnie brakuje troche pomysłów na nowe odcinki

ocenił(a) serial na 6
heavyduty

Dokładnie i myślę, że serial niedługo straci jeszcze bardziej na jakości i tak jak i dwóch i pół prawdopodobnie odejdzie trochę w cień.

ocenił(a) serial na 10
Exotico

Pisząc "tak jak i dwóch i pół" masz na myśli, że główny aktor naćpany wyzwie cała ekipę i zostanie wyrzucony z planu a na jego miejsce zostanie zatrudniony gość, który nie dorasta mu do pięt? Mało to realne :)

ocenił(a) serial na 6
paqol

Czytanie ze zrozumieniem to nie jest twoja mocna strona, co? Nie pisałem z jakich powodów, pisałem jaki będzie skutek.

ocenił(a) serial na 10
Exotico

Rozumiem, czyli po prostu rzucasz tezami nie popierajac ich zadnymi argumentami. Spojrz sobie na wyniki ogladalnosci serialu, jakos sie nie zanosi na "odchodzenie w cien".

Exotico

Serial właśnie cały czas trzyma poziom, w każdym odcinku można sie się nieźle uśmiać a serial wcale nie traci widzów, więc nie wiem skąd te przypuszczenia

ocenił(a) serial na 10
Czarek12

Wręcz zyskuje widzów, niedawno któryś z odcinków 6. sezonu pobił rekord oglądalności. Jeżeli o mnie chodzi, to nadal świetnie się bawie oglądając serial, wiadomo, że zdarzają się słabsze odcinki, ale w którym serialu ich nie ma?

Według mnie tylko 5. sezon był trochę słaby, jakoś nie mam ochoty do niego wracać. Za to 6 sezon jest według mnie bardzo dobry, niektóre odcinki były świetne i widać, że to dalej stare, dobre BBT.

paqol

dokładnie, aż sie czasem dziwie, że to już 6 sezon a dalej leże przy niektórych gagach. A ostatni odcinek? genialny! uwielbiam jak nerdy próbują zarzucać niby modnymi tekstami;d