Przyszłość nie jest określona... Nie ma przeznaczenia, sami tworzymy swój los...
Te słowa, które John Connor przekazał poprzez Kyle’a Reese dla swojej matki, aby dodać jej sił do walki, dziś są mottem dla nas. Wierzymy, że losy naszego serialu nie są przesądzone. I zrobimy wszystko co w naszej mocy aby znów ujrzeć prześliczne oblicze Cameron oraz Sarę, Johna, Dereka i innych :)
Mam do was pytanie nie wiecie skąd mogę ściągnąć 21 i 22 odcinek 2 sezonu po pl.?
Bo tylko ich mi brakuje....
www.peb.pl <== tam są odcinki z AXN, czyli z lektorem. Linki zapewne do rapidshare wiec jak nie masz neo/netii czy coś w tym stylu czyli zmiennego ip to będą problemy ze ściaganiem lub sie bardzo przedłuży.
Teraz to ja Cię nie zrozumiałem, bo nie wiem co to jest "Geconu" :). Jak masz zmienne ip to ok, z rapidshare można ściagać.
Gecon-to mój dostawca internetowy coś jak neostrada,netia itp...
I nie wiem czy mam zmienne ip..
Zobaczy się czy da się ściągnąć
Kumpela chce oglądać ale bez lektora się nie zgodzi więc.......... Wyboru nie mam
Linki do 21 odcinka TSCC z lektorem. Waga pliku 350 MB
http://rapidshare.com/files/240235364/SDTV.TTSC2.E21PL_Adam_Raised_a_Cain.part1. rar.html
http://rapidshare.com/files/240235668/SDTV.TTSC2.E21PL_Adam_Raised_a_Cain.part2. rar.html
To samo jak wyżej ale odcinek 22:
http://rapidshare.com/files/242171758/TTSC2.E22PL.part1.rar
http://rapidshare.com/files/242171780/TTSC2.E22PL.part2.rar
Zapisz sobie te link, bo mogą zaraz posta wywalić :)
RS się wiesza ?? o_O. To normalne pobieranie plików. No chyba, że współdzielisz ip z innymi w sieci, a wtedy lipa. Limity danych na jedno ip są.
Teraz to długo będzie się doiło, bo mniej więcej od 14:00 prędkość na łączach dla "Free" zwalnia. Rano i czasem późnym wieczorem idzie porzadnie tzn. ile fabryka dała.
Ściąga się tak samo jak z innej strony tak samo się ściągało.tyLE że wtyczkę musiałam ściągać DowlandHelper.
Hmmm, to może przez torrenty? Tylko że tam czasami można trafić na niezupełnie to co się chciało :).
Ehhh z torrentów mam z drugiego sezonu
Ściągają mi się 3 paczki.
odciki:
1-6
7-12
13-20
i brakuje tych dwóch i nie ma.Przynajmniej na tych co ja ściągam.
To trzeba szukać na polskich raczej. Nie mam konta na pt więc nie wiem czy tam coś jest. Na btgigs nie ma z lektorem z tego co wiem.
Wiem,że to głupie pytanie ale wolę się upewnić.One nie będą całę nie.?
W sensie,że nie będzie 1 cały odcinek tylko na 2 podzielony tak jak się ściąga.?
No a nie wiem jak to tam jest więc pytam...
Nie ściągałam jeszcze z RS....
Ściągniesz dwa spakowane pliki, które po rozpakowaniu utworzą jeden plik, czyli Twój odcinek. Wystarczy że masz na PC jakiś program typu WinRar, którym możesz rozpakować te pliki.
Dla świętego spokoju (choć to nie problem oczywiście) miej obydwa pliki w jednym folderze, kliknij na którykolwiek, wybierz opcję rozpakowywania i odczekaj :).
Pod warunkiem, że nie będzie żadnych błędów przy rozpakowywaniu to powinno być ok.
Nie ma głupich pytań. Ja też wielu rzeczy nie wiem i się pytam. BTW: pamięta ktoś czasy jak się rozpakowywało arj'em w dosie ?? Ech...
C:> arj -x nazwa_pliku <== to chyba do rozpakowywania było...
Zielone. Takie lubię :). Ja tam więcej nic nie widzę. Nie chcę widzieć. Już prawie zapomniałem. Ale coś zaczyna wracać:/
Ta cała scena i rozmowa była świetna ;)
Cameron mówiąca : " I have sensation. I feel. I wouldn't be worth much if I couldn't feel. " - robi wrażenie ;>
I zaczęła wystawiać nogi przez odsuniętą szybę :). A John, przyszły przywódca ruchu oporu :), oczywiście wykazał się nieznajomością tematu możliwości Cameron :).
Ahhh ten niedoświadczony John.
Wiecie...
Doszłam do wniosku,że wy to chyba lepiej niż Connor znacie Cameron.Wiecie o niej chyba wszystko.:P
Jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi xD
Wróciłem z Transformerów ;) Za drugim razem walki wydawały mi się jeszcze bardziej emocjonujące, a patos czy dramatyzm mi mniej przeszkadzał... :) Tylko z niepokojem muszę przyznać, że mimo usilnych starań Megan Fox, bardziej pociłem się na widok tych przerośniętych przepakowanych robotów... :P :D Czy coś ze mną 'nie halo'? :D
A tu Optimus z rakiem prostaty... xP
http://www.youtube.com/watch?v=zzRXMkogj7o
BTW: Przekonałem dziś rodzinę, by poszli ze mną na te Transformery i młodszym braciom spodobał się ten film... :D Aż sobie kupili później identyczną zabawkę Optimusa jak w tym filmiku i teraz Prime patrzy na mnie z góry... :D
Ja jutro idę, a w sobotę jak dobrze pójdzie to jeszcze raz :). Z tego co czytałem Twoje zapowiedzi, to nie powinienem się zawieść - nie oczekuje od tego filmu masy egzystencjalnych przemyśleń :), tylko akcji, efektów specjalnych, akcji, efektów specjalnych itd :).
Jeśli tak, to z pewnością się nie zawiedziesz - akcji, efektów specjalnych, akcji, efektów specjalnych itd. jest cała masa... i o to właśnie chodzi ;) Pod tym względem rozkłada Salvation na części... :P
No może od czasu do czasu zastanowię się nad częścią patetycznych zachowań bohaterów :), i pooglądam sobie Megan Fox ;).
ravbor off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 24 czerwca 2009 14:37 odpowiedz zgłoś do usunięcia
Rosnący tatuaż Sary Connor.
Czym jest, co przedstawia, i dlaczego w odcinkach dotychczasowych serii Sara nie ma śladu tatuażu?
Nie rozumiem tego gościa...
Jaki tatuaż.?Czyżbym o czymś nie wiedziała.?
Jeżeli to Ci poprawi humor to nie tylko dla Ciebie ten post wydał się zagadkowy :>
haha
Aha spoko...
Coś się chyba facetowi przyśniło i teraz przelewa to na nasze forum xD
Ale ociężale mi się ta 1 cz.21 odcinka ściąga.
Mam 53 % i czas ściągania to 45 minut.
A to RS ma ograniczenie co do wielkości nie.?
Bo niektóre strony to mają czasowe(ta co z niej ściągałam 1 sezon)
Hmm, od pewnego czasu korzystam z konta premium, także ograniczeniami się zbytnio nie przejmuję :).
Maksymalnie można wrzucić plik o rozmiarze 200 MB, zaś przy ściąganiu plików to nie wiem czy są jakieś ograniczenie co do transferu - u mnie przynajmniej nie doświadczałem na Free.
Aha
Mam nadzieję,że teraz prądu nie odłączą bo burza jest u mnie i to brzydka dość.Strasznie ciemno już wszędzie...To przez chmury burzowe...
Oj to uważaj lepiej - zatrzymaj jakoś tą burzę :), z tego co wiem na Free nie ma możliwości kontynuowania pobierania pliku, tak że jak pobrało Ci się 180 z 200 MB, to po zaprzestaniu ściągania będziesz musiała ściągać od nowa.