PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=369170}

Terminator: Kroniki Sary Connor

Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 - 2009
7,0 12 tys. ocen
7,0 10 1 12306
Terminator: Kroniki Sary Connor
powrót do forum serialu Terminator: Kroniki Sary Connor

Przyszłość nie jest określona... Nie ma przeznaczenia, sami tworzymy swój los...
Te słowa, które John Connor przekazał poprzez Kyle’a Reese dla swojej matki, aby dodać jej sił do walki, dziś są mottem dla nas. Wierzymy, że losy naszego serialu nie są przesądzone. I zrobimy wszystko co w naszej mocy aby znów ujrzeć prześliczne oblicze Cameron oraz Sarę, Johna, Dereka i innych :)

ocenił(a) serial na 9
rapecqx_E3QX

Pod pewnymi warunkami ;)
W przypadku fotek z Cameron to zdecydowanie tak ;D

ocenił(a) serial na 10
Mq112358

A no tak :) racja - muszą być odpowiednie warunki.

jacekjan

http://img146.imageshack.us/i/snapshot20090625195915.jpg

Jabłka :P

Bartek2

Coś nie działa ten link O_o
http://img146.imageshack.us/img146/9426/snapshot20090625195915n.jpg

ocenił(a) serial na 9
Bartek2

haha ktoś dobry w PS mógłby tam wstawić Johna zamiast Jessy ;D

ocenił(a) serial na 10
Mq112358

Więc zapisz i wymaż Jesse i wstaw Johna ;D

ocenił(a) serial na 10
Bartek2

Mam do was pytanie nie wiecie skąd mogę ściągnąć 21 i 22 odcinek 2 sezonu po pl.?

Bo tylko ich mi brakuje....

Estrella__

www.peb.pl <== tam są odcinki z AXN, czyli z lektorem. Linki zapewne do rapidshare wiec jak nie masz neo/netii czy coś w tym stylu czyli zmiennego ip to będą problemy ze ściaganiem lub sie bardzo przedłuży.

ocenił(a) serial na 10
M_GmbH

Nie za bardzo cię zrozumiałam ale mam Geconu więc chyba nie będzie problemu.

Estrella__

Teraz to ja Cię nie zrozumiałem, bo nie wiem co to jest "Geconu" :). Jak masz zmienne ip to ok, z rapidshare można ściagać.

ocenił(a) serial na 10
M_GmbH

Gecon-to mój dostawca internetowy coś jak neostrada,netia itp...
I nie wiem czy mam zmienne ip..
Zobaczy się czy da się ściągnąć

Estrella__

Lektor zabija ten serial tak btw! Mnóstwo błędów w tłumaczeniach, przekłamań itd.

ocenił(a) serial na 10
M_GmbH

Kumpela chce oglądać ale bez lektora się nie zgodzi więc.......... Wyboru nie mam

Estrella__

Linki do 21 odcinka TSCC z lektorem. Waga pliku 350 MB

http://rapidshare.com/files/240235364/SDTV.TTSC2.E21PL_Adam_Raised_a_Cain.part1. rar.html
http://rapidshare.com/files/240235668/SDTV.TTSC2.E21PL_Adam_Raised_a_Cain.part2. rar.html

M_GmbH

To samo jak wyżej ale odcinek 22:

http://rapidshare.com/files/242171758/TTSC2.E22PL.part1.rar
http://rapidshare.com/files/242171780/TTSC2.E22PL.part2.rar

Zapisz sobie te link, bo mogą zaraz posta wywalić :)

ocenił(a) serial na 10
M_GmbH

Dzięki.Ale ja z rapidShare jakoś nie umiem ściągać wiesza mi się...

Estrella__

RS się wiesza ?? o_O. To normalne pobieranie plików. No chyba, że współdzielisz ip z innymi w sieci, a wtedy lipa. Limity danych na jedno ip są.

ocenił(a) serial na 10
M_GmbH

Nieeee komputer mi się wiesza.Narazie się ściąga zostało 1h 54m

Estrella__

Teraz to długo będzie się doiło, bo mniej więcej od 14:00 prędkość na łączach dla "Free" zwalnia. Rano i czasem późnym wieczorem idzie porzadnie tzn. ile fabryka dała.

ocenił(a) serial na 10
M_GmbH

Ściąga się tak samo jak z innej strony tak samo się ściągało.tyLE że wtyczkę musiałam ściągać DowlandHelper.

ocenił(a) serial na 10
Estrella__

Hmmm, to może przez torrenty? Tylko że tam czasami można trafić na niezupełnie to co się chciało :).

ocenił(a) serial na 10
rapecqx_E3QX

Ehhh z torrentów mam z drugiego sezonu
Ściągają mi się 3 paczki.
odciki:
1-6
7-12
13-20
i brakuje tych dwóch i nie ma.Przynajmniej na tych co ja ściągam.

rapecqx_E3QX

To trzeba szukać na polskich raczej. Nie mam konta na pt więc nie wiem czy tam coś jest. Na btgigs nie ma z lektorem z tego co wiem.

ocenił(a) serial na 10
M_GmbH

Wiem,że to głupie pytanie ale wolę się upewnić.One nie będą całę nie.?
W sensie,że nie będzie 1 cały odcinek tylko na 2 podzielony tak jak się ściąga.?

Estrella__

Ściągasz 2 pliki, a później rozpakowujesz np. Winrarem. Nie da się rozpakować jednego pliku i obejrzeć połowy odcinka.

ocenił(a) serial na 10
M_GmbH

Hehhe :), byłeś szybszy ;p.

ocenił(a) serial na 10
M_GmbH

Na razie ściągam 1.
No a nie wiem jak to tam jest więc pytam...
Nie ściągałam jeszcze z RS....

ocenił(a) serial na 10
Estrella__

Ściągniesz dwa spakowane pliki, które po rozpakowaniu utworzą jeden plik, czyli Twój odcinek. Wystarczy że masz na PC jakiś program typu WinRar, którym możesz rozpakować te pliki.

Dla świętego spokoju (choć to nie problem oczywiście) miej obydwa pliki w jednym folderze, kliknij na którykolwiek, wybierz opcję rozpakowywania i odczekaj :).

ocenił(a) serial na 10
rapecqx_E3QX

No ok mam WinRar
Więc chyba dam sobie radę xD

ocenił(a) serial na 10
Estrella__

Pod warunkiem, że nie będzie żadnych błędów przy rozpakowywaniu to powinno być ok.

Estrella__

Nie ma głupich pytań. Ja też wielu rzeczy nie wiem i się pytam. BTW: pamięta ktoś czasy jak się rozpakowywało arj'em w dosie ?? Ech...

C:> arj -x nazwa_pliku <== to chyba do rozpakowywania było...

Bartek2

Zielone. Takie lubię :). Ja tam więcej nic nie widzę. Nie chcę widzieć. Już prawie zapomniałem. Ale coś zaczyna wracać:/

ocenił(a) serial na 9
Bartek2

error ;)

ocenił(a) serial na 9
Mq112358

http://summer-glau.cba.pl/showphoto.php?photo_id=3557
Losowe fotki rules ;)

ocenił(a) serial na 10
Mq112358

Zwyczajnie bajecznie :) - ta cudowna twarz Summer ;).

ocenił(a) serial na 9
rapecqx_E3QX

Ta cała scena i rozmowa była świetna ;)
Cameron mówiąca : " I have sensation. I feel. I wouldn't be worth much if I couldn't feel. " - robi wrażenie ;>

ocenił(a) serial na 10
Mq112358

I zaczęła wystawiać nogi przez odsuniętą szybę :). A John, przyszły przywódca ruchu oporu :), oczywiście wykazał się nieznajomością tematu możliwości Cameron :).

ocenił(a) serial na 10
rapecqx_E3QX

Ahhh ten niedoświadczony John.
Wiecie...
Doszłam do wniosku,że wy to chyba lepiej niż Connor znacie Cameron.Wiecie o niej chyba wszystko.:P
Jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi xD

ocenił(a) serial na 9
Estrella__

Tak , Cameron jest Naszym głównym obiektem zainteresowania ;D

ocenił(a) serial na 10
jacekjan

Wróciłem z Transformerów ;) Za drugim razem walki wydawały mi się jeszcze bardziej emocjonujące, a patos czy dramatyzm mi mniej przeszkadzał... :) Tylko z niepokojem muszę przyznać, że mimo usilnych starań Megan Fox, bardziej pociłem się na widok tych przerośniętych przepakowanych robotów... :P :D Czy coś ze mną 'nie halo'? :D

A tu Optimus z rakiem prostaty... xP

http://www.youtube.com/watch?v=zzRXMkogj7o

BTW: Przekonałem dziś rodzinę, by poszli ze mną na te Transformery i młodszym braciom spodobał się ten film... :D Aż sobie kupili później identyczną zabawkę Optimusa jak w tym filmiku i teraz Prime patrzy na mnie z góry... :D

ocenił(a) serial na 10
Hostile

Ja jutro idę, a w sobotę jak dobrze pójdzie to jeszcze raz :). Z tego co czytałem Twoje zapowiedzi, to nie powinienem się zawieść - nie oczekuje od tego filmu masy egzystencjalnych przemyśleń :), tylko akcji, efektów specjalnych, akcji, efektów specjalnych itd :).

ocenił(a) serial na 10
rapecqx_E3QX

Jeśli tak, to z pewnością się nie zawiedziesz - akcji, efektów specjalnych, akcji, efektów specjalnych itd. jest cała masa... i o to właśnie chodzi ;) Pod tym względem rozkłada Salvation na części... :P

ocenił(a) serial na 10
Hostile

No może od czasu do czasu zastanowię się nad częścią patetycznych zachowań bohaterów :), i pooglądam sobie Megan Fox ;).

ocenił(a) serial na 10
rapecqx_E3QX

ravbor off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 24 czerwca 2009 14:37 odpowiedz zgłoś do usunięcia
Rosnący tatuaż Sary Connor.
Czym jest, co przedstawia, i dlaczego w odcinkach dotychczasowych serii Sara nie ma śladu tatuażu?

Nie rozumiem tego gościa...
Jaki tatuaż.?Czyżbym o czymś nie wiedziała.?

ocenił(a) serial na 9
Estrella__

Jeżeli to Ci poprawi humor to nie tylko dla Ciebie ten post wydał się zagadkowy :>
haha

ocenił(a) serial na 10
Mq112358

Aha spoko...
Coś się chyba facetowi przyśniło i teraz przelewa to na nasze forum xD
Ale ociężale mi się ta 1 cz.21 odcinka ściąga.
Mam 53 % i czas ściągania to 45 minut.
A to RS ma ograniczenie co do wielkości nie.?
Bo niektóre strony to mają czasowe(ta co z niej ściągałam 1 sezon)

ocenił(a) serial na 10
Estrella__

Hmm, od pewnego czasu korzystam z konta premium, także ograniczeniami się zbytnio nie przejmuję :).

Maksymalnie można wrzucić plik o rozmiarze 200 MB, zaś przy ściąganiu plików to nie wiem czy są jakieś ograniczenie co do transferu - u mnie przynajmniej nie doświadczałem na Free.

ocenił(a) serial na 10
rapecqx_E3QX

Aha
Mam nadzieję,że teraz prądu nie odłączą bo burza jest u mnie i to brzydka dość.Strasznie ciemno już wszędzie...To przez chmury burzowe...

ocenił(a) serial na 10
Estrella__

Oj to uważaj lepiej - zatrzymaj jakoś tą burzę :), z tego co wiem na Free nie ma możliwości kontynuowania pobierania pliku, tak że jak pobrało Ci się 180 z 200 MB, to po zaprzestaniu ściągania będziesz musiała ściągać od nowa.

ocenił(a) serial na 10
rapecqx_E3QX

Na razie prąd jest...
Jak nie będzie to się wkurzę...
Komp mi się nie wyłączy ale pieprzony net tak...
Głupioooooooo