zero napiecia i pomysłu, jak ma być tak dalej, to niech juz lepiej skonczą ten serial teraz.
Lubiłem bardzo ten serial, teraz na ekranie jest tylko żenada... leniwi i mało kreatywni scenarzyści wzięli się do pracy.szkoda, szkoda
teraz ściagam już tylko z przyzwyczajenia, i z nadziei, że może w końcu zobaczę coś interesującego. Nie ma to jak zwielokrotnić wątki serialu, żeby móc naprodukować/zarobić więcej, tyle że ciężko sie to ogląda i oglądalność spada
serial do kasacji
Wygląda jak by coś jej ją zmiażdżyło. Chociaż pamiętam jak włożyła rękę do generatora w elektrowni niszcząc go więc na prawdę to musiała być duża siła, żeby tak ją uszkodzić.
Sorki, nie jestem w stanie wymyślić nic sensownego, więc już spadam. Do jutra!:*
E tam trochę optymizmu? John zginie, Cameron przejmie po nim misję tworzenia ruchu oporu. Skaynet wyśle kogoś by ją zlikwidować, a ta jakiegoś bojownika by ją bronił:)
Bo Cameron to ruscy zrobili i jest nieprzewidywalnym unikatem pod ochroną. Przy którym Skaynet to jak petarda, przy bombie wodorowej.
No fakt faktem musiało to być coś grubego kalibru, żeby jej tą koltanową rączynę tak zranić...a może po prostu miała jakiś defekt w środku jak Arni w T1 i John jej rozebrał rękę żeby naprawić...
Zobaczymy. W którym to odcinku ma być? Muszę jeszcze raz Terminatora 1 obejrzeć bo ostatnio widziałem go chyba ponad 10 lat temu. Pamiętam tylko niektóre scenki bodaj jak Sara z Kylem w jakiejś ciężarówce jechała, spalenie Arniego i potem jego miażdżenie. Więcej sobie nie przypominam na razie.
Jest scena w której ma uszkodzoną rękę i oko, wtedy naprawia sobie ową rękę grzebiąc w środku i wydłubuje oko po czym zakłada ciemne okulary.
O pamiętam też to z okiem ale bardzo zamazane.
Jak odebraliście reakcję Summer Glau na Wondercon po zadaniu pytania czy podobał jej się sposób zakończenia żywotu Cameron w ostatnim odcinku? Sam już nie wiem ale wydaje mi się, że bała się odpowiedzieć, żeby nie podpaść Friedmanowi bo dosyć długo się zastanawiała.
Też tak myślę, dla niej był to smutny dzień więc pewnie nie za wesoło się to skończyło dla Cameron...
Teraz się przysłuchałem. Powiedziała bodajże, że zakończenie było dla niej excytujące i smutne oraz, że nie wie i ma nadzieję, że sezon 3 powstanie. Na pewno nie mogła powiedzieć prawdy.
Ogólnie wszyscy troje wyglądali tam jakby od tygodnia nie spali. Te wory pod oczami :) W pewnym sensie zakończenie podobne będzie ale zdaje się, że więcej bohaterów zginie/zniknie.
To będzie bardziej pełne zakończenie, w pierwszym było urwanie w środku i tak to zostawili....
a i może... a może nie.
myśle że wiele wyjaśnią, ale jeszcze więcej zostanie...
no i to wyłączenie Cameron, ciekawe czy zdążą ją np: zakopać jak Cromartiego, bo nie przewiduje spalenia, czy poprostu John wyjmie chip i ...THE END
<pyt> Czy podoba ci się sposób zakończenia żywotu Cameron w ostatnim odcinku?
<Summer> W ostatnim odcinku... co?
//ktoś powtórzył jej pytanie
<Summer> O Josh!
<Summer> Cóż, sama nie wiem. Było to dla mnie bardzo ekscytujące i smutne równocześnie, równocześnie. Nie wiem. Mam po prostu nadzieję, że dostaniemy serię trzecią.
Tak to leciało. Powtarzam się ale w sumie dobrze, że nic nie powiedziała. Chcę to sam zobaczyć. Zakończenie ma być takie, że jeśli seria 3 nie powstanie to fani będą bardzo sfrustrowani. Chyba tylko tyle wiadomo. Jakby ktoś pisał jakiś spoiler czasem to proszę o ostrzeżenie ;)
no no dokładnie i to mi chodzi, jak mówie, że zakończenie będzie podobne do końca pierwszego sezonu...
Cameron wybucha w Jeep'ie i momentalnie koniec...
jakby wówczas miał nie powstać drugi sezon, to właśnie frustracja, jest najlepszym określeniem nastroju fanów!!!
In light of recent ratings, it would seem that the end is near for Terminator: The Sarah Connor Chronicles. Have the producers anticipated this outcome and adjusted the season finale into a series finale? — Kevin
MATT: In a word, no. For starters, production on the Fox series had wrapped by the time its Friday numbers started trickling in. Secondly, the final half-dozen episodes are said to be among the series' best. And thirdly, as show runner Josh Friedman so deftly pointed out at WonderCon: Why would he tie things in a neat little bow and give Fox no added impetus to greenlight a third cycle?
http://spoilertv.blogspot.com/search/label/The%20Sarah%20Connor%20Chronicles
Czy to koniec Kronik, czy koniec sezonu drugiego będzie końcem serii?
NIE, po przenosinach na piątek liczby zaczynają pracować na serial, po drugie resztę odcinków serii są zrobione aby wzmocnić serie, i mają być najlepszymi odcinkami w serii. Po trzecie jeszcze w czasie trwania serialu Josh Friedman w tak dosadnie i zgrabnie wypowiadał się na WonderCon: Dlaczego by wiązał wszystko w tak gustowne ukłony i dał Foxowi do impet do rozpoczęcia 3 serii..
tłumaczenie na szybko więc liczne błędy, ale jak sami widzicie nie jest tragicznie jeśli chodzi o 3 serie:-)
sytuacja z tragicznej, zaczyna sie odwracać, oglądalność, liczby rosną, pojawiają się przychylne opinie. Jeżeli "resztę odcinków serii są zrobione aby wzmocnić serie, i mają być najlepszymi odcinkami w serii" to możemy się spodziewać najlepszego :P
Jeszcze nie napisaliśmy ostatniego słowa, ale trochę racjonalnych tematów rozmowy też musi być bo nas usuną:-/
"Question: Wow, thanks for the awesome Sarah Connor Chronicles trailer. Please give us fans some hope for a third season. The new DVR numbers seem promising! --Jessica
Ausiello: Unfortunately, those DVR numbers aren't huge enough to warrant taking the show off Fox's endangered list."
DVR wyniki są dobre, ale jeszcze trochę ludzi musi oglądać bezpośrednio, myślę, że ponad 2.5 powinno starczyć więć jeszcze ok. pól miliona amerykanów w przedziale wiekowym 18-49
Nie ma to jak jakieś dobre wiadomości w postach na moim ulubionym forum:). Witam wszystkich!
Hej, hej! Miał być optymizm, nie pesymizm!XD Ja za to już niemal weekend świętuję (tylko że dużo nauki mnie czeka:/).
Chodzi za mną ta scena z Marcusem, co był tak święcie przekonany, że jest człowiekiem, a tu patrzy - dziura w brzuchu. Mocne.
Tak, a za mną jak John Henry ściska rękę Savanny i dziwnie się zachowuję, hmmm czyżby mały wirusik, może to ten Fisher co go Jessi katowała...
I chodzi za mną piosenka o Donaldzie....chyba za dużo razy obejrzałem trailer:-)