Zmeczylem do 4 odcinka. Pozniej juz przewijalem. Tyle poszkodowanych i zadna nie zglosila tego wczesniej na policji???Dopiero po 25 latach, kiedy pojawila sie mozliwosc wyludzenia odszkodowania. Byc moze w 69 sprawialo im to przyjemnosc to co z nimi robil. Slabe to wszystko a zapowiadalo sie dobrze
Może oglądaj ze zrozumieniem? Maskell był kapelanem policyjnym i miał tam znajomości. Poza tym groził tym dziewczynom śmiercią i upokorzeniem.
"Byc moze w 69 sprawialo im to przyjemnosc to co z nimi robil." Nie chce mi się wierzyć, że można być aż takim idiotą. Dla twojej wiadomości stosunek z nieletnią lub w relacji uczeń nauczyciel jest nielegalny nawet GDYBY wyrażały na niego zgodę.
doman_80 Ty też jesteś słaby. ignorant z ciebie. brak empatii. po co się w ogóle wypowiadasz? dzieci i ryby głosu nie mają.
No niestety dzieckiem już nie jestem tylko na półmetku.Może gdybym był podlotkiem jak ty lub przedmówca,ten film wywarłby na mnie inne wrażenie. Za dużo już się naoglądał człowiek zbrodni, przemocy i nie robi to już takiego wrażenia.
Podlotkiem? Ale z Ciebie kretyn, zeby mowic takie rzeczy.
Zapewne sprawialo Im to przyjemnosc ekspercie. Widac ze obejrzales dokument na polgwizdka, tylko po Co w takim razie sie o nim wypowiadac?!
Bardzo dużo jest w tym serialu totalnie zbędnych informacji. Inne mielone są w kółko. Najgorsze jest to że serial zarówno w opisie jak i na plakacie przedstawia się jako dokument o zabójstwie zakonnicy, a podczas oglądania okazuje się, że to jest tylko poboczny wątek. Dla mnie to strata czasu, albo przewijasz albo puszczasz w tle jak gadające łby w kanałach informacyjnych.