PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=600363}
7,0 4,8 tys. ocen
7,0 10 1 4757
The Nine Lives of Chloe King
powrót do forum serialu The Nine Lives of Chloe King

Czy wie ktoś ...

ocenił(a) serial na 10

ile jest zaplanowanych sezonów TNLOCK?;)

ocenił(a) serial na 9
weronika3

Nikt tego jeszcze nie wie, producenci nie podjęli jeszcze decyzji czy przedłużają serial, czy kończą jego emisję po 10 odcinkach. Jeżeli przedłużą to druga część zacznie się ok. stycznia, ale ile będzie jak coś sezonów to nie wiadomo, to się zawsze okazuje w trakcie emitowania serialu, sprawdzając jego oglądalność.

ocenił(a) serial na 10
urszulankaa

Dziękuję Ci za odpowiedź urszulankaa ;)

urszulankaa

Ech, ja mam tylko wielką nadzieję, że serial dostanie pełny sezon...

ocenił(a) serial na 10
Nathalie_

Och , Ja Też , Chciałabym Nawet Drugi Sezon ... ;)

weronika3

Żeby tylko nie zrobili z tego jakiegoś beznadziejnego tasiemca, w którym z każdym odcinkiem robi się coraz bardziej kretyńsko, a zakończenie jest rozczarowujące. ;D

ocenił(a) serial na 7
FlammeFleur

Ponoć na początku oglądalność nie była za wysoka.... Mam nadzieję, że to się zmieniło!

ocenił(a) serial na 8
_Joy

Właśnie na początku była wysoka teraz z każdym odcinkiem jest coraz mniejsza.
Tak wyglądają statystyki:
Odc. 1 - 2.17 mln
Odc 2 - 1.40 mln
Odc 3 - 1.43 mln
Odc 4 - 1.31 mln
Odc 5 - 1.29 mln
Odc 6 - 1.26 mln
Odc 7 - 1.19 mln
Odc 8 - 0.96 mnl

ocenił(a) serial na 7
sylwia151a

Ooo, szkoda :/ Kolejny serial ABC, który super się zapowiada i oczywiście pewnie zostanie scancelowany :/ Ech.

sylwia151a

uuu... :/ no to możemy się pożegnać z TNLoCK :/

ocenił(a) serial na 6
gabry886

nie bądźmy pesymistami :)

oallaa13

niby tak, ale jak na Stany Zjednoczone to niezbyt imponujący wynik :/

ocenił(a) serial na 6
gabry886

nadzieja matką głupich
chociaż szczerze powiedziawszy ja się nie nastawiam, że będzie kolejny sezon, bo po co się rozczarowywać.

ocenił(a) serial na 7
oallaa13

Eh... ja chce kolejny sezon :( i Chloe z Alekiem <3

sylwia151a

EEee....
Nie chce zapeszać,ale" Tha Gates" miał o wiele większą oglądalność niż TNLOCK i został skasowany... także tego,no...
Bądźmy dobrej myśli :)

Lily_115

moim skromnym zdaniem jeżeli się zaczyna serial to się go kończy, bo jakby nie było jakichś fanów ma, więc niech dokręcą przynajmniej 3 odcinki, wyjaśnią wszystkie sprawy i po kłopocie :P głupio by było gdyby zostawili taki niedokończony ;)

ocenił(a) serial na 10
gabry886

No, to jest wkurzające , zrobią jeden sezon który ma nie za dużą oglądalność i zostawiają niewyjaśniony serial, no np."the Gates" , czy "Pod osłoną nocy " .... i trzeba się potem zastanawiać co mogło być dalej .... :)

gabry886

No nie powinni tak robić,ale to robią niestety.
Skasowane seriale miały fanów,ale i to ich nawet nie uchroniło...

ocenił(a) serial na 10
Lily_115

tak powinni dokończyć seriale jeśli je zaczynają....tym bardziej, że np. TNLOCK nie ma dużej oglądalności przede wszystkim dlatego, że na początku było źle reklamowane...po opisach itp. stwierdziłam, że będzie to beznadziejny serial o jakichś ludziach zamieniających się w koty. Nie mogłam się przełamać żeby obejrzeć pierwszy odcinek, a gdy go zobaczyłam okazało się, że serial jest naprawdę niezły ;))....a później było już coraz lepiej. Chloe King ma mieć 9 żyć. I co ma się skończyć tak że zobaczymy tylko troszę pierwszego i drugie?...jak dla mnie to ten serial ma naprawdę dużo możliwości. Można tworzyć nieskończenie wiele wątków....mam nadzieję, że twórcy to dostrzegą i będą kontynuować serial;)

ocenił(a) serial na 10
TheSecret

Ale na oficjalnej stronie abc family jest napisane (na plakacie promującym nowy odc. TNLOCK) SUMMER finale, więc może to znaczyć, że to tylko letni finał, a kontynuować będą później, tak jak PLL czyli gdzieś w styczniu czy tam lutym .