Hej ;( Mam smutne wiadomości bo tak sobie myślę że już na pewno nie będzie teo filmu bo za długo by go tworzyli więc nie będzie ;(( poza tym reklamowaliby go na abc fami ly. com czy coś ;( Jestem po prostu smutna i zła bo nie dokończymy historii ale teraz przyjemniejsza część tematu :) Może jednak coś się uda zrobić? Ju nie chodzi o ten film ani serial ale o książkę! Wydawnictwa mają mnie już chyba dość bo cały czas je napastuję aby wydali The Nine Lives of Chloe King w Polsce Takk więc żeby miało to większy sens jeśli naprawdę jesteście fanami TNLOCK to błagam was i proszę piszcie maile do wydawnictw! Jeśli będzie nas wystarczająco to wydadzą te książki! Wyślijcie moze jakiś link informacyjny o książkach TNLOCK przypominam że autorką trylogii jestLizz Braswell :D Ale sprawdźcie jakbym źle napisała! Oto przykłady wydawnictw
otwarte
amber
publicat (to jest cała spółka różnych wydawnictw)
bukowy las
znak
media rodzina
albators
i wiele innych
znajdzcie adresy mailowe i piszcie
i wiele innych np. al batr os (nie znam adresu)
PISZCIE I BŁAGAJCIE chcę poznać zakonczenie historii i mam nadzieję że jeden główny wątek ułożył się tak jak mojej głowie tzn. Chloe + Alek <3 ;)) żartuje :D niech będzie jak będzie ważne żeby było :D To piszcie jeśli macie jakieś informacje i zapełniajcie skrzynki wydawnictw :D
Sam wcześniej pisałem o tym, że ma być kontynuacja no i rzeczywiście cos jest nie tak, że tak długo to trwa.
ok, ja moge trochę popisać. Warto, Tak pozatym myślę że może powstać film lub seriar, niby są małe szanse, ale zawsze coś. Może mają powud, mało kasy, mała widownia itd. i chcą chwile poczekać choć w gruncie żeczy faktycznie troche zadługo to trwa, a może mają krótką "przerwę".
Miło nam poinformować, że wiosną 2013 r. wydamy długo oczekiwaną powieść
pt: "Dziewięć żyć Chloe King"
Chloe King to normalna nastolatka, chodzi do szkoły,
interesuje się chłopcami, kłóci się z mamą. Do czasu.
W okolicy swoich 16-tych urodzin Chloe orientuje się, że ma bardzo szczególne zdolności…
Zrobi wszystko żeby odkryć prawdę. Musi się spieszyć bo
jej prześladowca cały czas czai się w cieniu, żeby znów zabić.
Bo Chloe ma dziewięć żyć, ale czy one jej wystarczą…?
Na podstawie książki powstał popularny serial o tym samym tytule.
Książka wyjdzie tylko dlaczego piszą że na podstawie książki powstał popularny serial ?? jeśli był popularny to dlaczego został anulowany po pierwszym sezonie :/
Informacje ze strony wydawnictwa Filia
ale czad :D pisałam do wszystkich wydawnictw ale tegto to nawet nie znałam :D przynajmniej historia będzie dokończona :D
Super :) Serial był fajny. Żałuję, że poprzestali na jednym sezonie i to w jakim momencie...może jednak zrobią z tego film pełnometrażowy chociaż (w styczniu 2012 pojawiło się takie info). Nie wiem jak Wy, ale jak sobie pomyślę, że Chloe miałaby skończyć z Brianem...to bleee...on jest taki...nudny i porządnicki. Miły, ale ja wolałbym Aleka :)
A co do info o książce, to bardzo się cieszę - miło będzie przeczytać zakończenie. A może coś dałoby się zrobić, żeby kontynuowali serial? Och, marzycielka ze mnie...
Pozdrawiam wszystkich, którzy oglądali :)
nie, tylko nie Alek, on to dopiero jest blee
jak dokończą historię czy w książce czy filmie to liczę na Briana:P
To jest bez sensu, żeby kończyć serial w takim momencie i nie robić kontynuacji. Mam nadzieję, że 2 sezon się ukaże. Co do książek to słyszałam, że mają być wydane w Polsce, mam nadzieje, że są równie ciekawe co sam serial.
Hej, bardzo chcę zobaczyć ten serial, ale niestety nie wiem gdzie. Na zalukaj nie ma go najwyraźniej, sprawdzałam ;( Help ;)
i i t v kropka i n f o
nie chce mi przyjąć strony "treść niezgodna z regulaminem"
więc bez spacji wpisz (no i kropa to .) :P , sprawdziłam jest serial nadal na tej stronie
ja na niej dużo seriali oglądam/łam
Chyba nawet na Youtube jest, tak mi się wydaje. A jak nie, to na seans-online.