PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608361}

The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45180
7,3 3 krytyków
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Do roli Hope

ocenił(a) serial na 10

Jak myślicie jaka aktorka byłaby dobra do roli Hope, tak gdzieś, kiedy mała bd miała jakieś 16-18 lat ?

ocenił(a) serial na 7
lenena

Nie wiem, ale zastanawiam się, czy Hope zestarzeje się i umrze, a Klaus nadal będzie mącił.

ocenił(a) serial na 10
Aredhel125

znaczy zadałam te pytanie, nie jako przewidywania do serialu, tylko, żeby zobaczyć jak inni by ją widzieli ;)

ocenił(a) serial na 7
lenena

Ja nie widzę jak na razie nikogo do tej roli.

ocenił(a) serial na 7
lenena

Ej sorry ale chyba nie maja zamiaru zrobić takiej sceny że to dziecko w ciągu jednego sezonu osiągnie wiek pełnoletni. Nie sądze ze serial będą kręcić na tyle długo żeby dziecko miało szansę aż tyle dorosnąć. Zresztą w ogóle cały ten wątek z dzieckiem jest dla mnie mocno naciągany. Wiem zaraz będą komentarze, ze fabuła Originalsów się na tym opiera ale dla mnie jest nie do zaakceptowania że ktoś kto był wampirem i nie mógł mieć dzieci nagle staje sie hybrydą i co znów produkuje plemniki......................lol

Poza tym nawet gdyby kręcili serial jeszcze przez powiedzmy kilka lat to aktorzy się starzeją i nie będą wyglądać młodo jak niestarzejące się wampiry. Ja niestety takie rzeczy widzę w przypadku kręconych już od 7 sezonów Pamiętników Wampirów i mocno mi one w przypadku niektórych postaci przeszkadzają.

Uważam serial za naprawdę fajnie napisany ale wątek dziecka jest dla mnie przegięciem i niestety zawsze będzie. Te ckliwe sceny z Klausem bez sensu.....

ocenił(a) serial na 10
kamarza

pisałam to już, ale się powtórzę: znaczy zadałam te pytanie, nie jako przewidywania do serialu, tylko, żeby zobaczyć jak inni by ją widzieli

ocenił(a) serial na 7
lenena

Ok więc jak bym miała tak po prostu ze względu na rysy twarzy pasujące do zmieszania obojga rodziców to Elle Fanning. Mówię tylko ze względu na urodę

ocenił(a) serial na 10
kamarza

właśnie o to mi chodziło, żeby jedynie ze względu na podobieństwo do Klausa lub Hayley ;)

ocenił(a) serial na 7
kamarza

Mi się wydaje, ze właśnie ciekawy ten wątek z dzieckiem. Jak dobrze to rozpiszą to czemu nie. Ciekawe, czy Hope w końcu zestarzeje się i umrze, czy jakoś wolniej to będzie postępować, nie wiadomo. No wychodzi na to, ze ten jego wilczy gen może powodować produkcję plemników, więc wychodzi, ze teraz może robić sobie dzieci ile chce, jak jedno umrze to będzie miał drugie i tak w koło macieju do końca świata :D
Po kim najbardziej widzisz w TVD, ze się starzeje? Chyba po Damonie najbardziej widać moim zdaniem.

ocenił(a) serial na 7
Aredhel125

Nie Damon jeszcze jest ok najbardziej widać to po Stefanie obejrzyj odc pierwszy i najnowszy. Po Damonie też ale on w sumie od poczatku nie grał nastolatka tylko dojrzałego faceta wampira więc jeszcze jakoś to tak nie razi ;)

ocenił(a) serial na 7
kamarza

Czy on grał dojrzałego to bym się zastanawiała. W zasadzie to jeszcze jak oglądałam to się zastanawiałam bo Stefan biby zatrzymał się na wieku 17 lat ( a wygląda na 27 niestety dla serialu), a damon niby starszy, ale wychodziło na to, że niewiele, więc może iał jakieś 20 lat?

ocenił(a) serial na 6
Aredhel125

Moim zdaniem Stefan i Damon podobnie jak Caro zmienili się najmniej. U Caro tylko fryzura - wiadomo. Z wszystkich najbardziej zmieniła się Elena. Nie wiem czy to wina tych wszystkich stylizacji, czy tego że lekko babrała kształtów, ale uważam, że ona z całej obsady zmieniła się najbardziej, spoważniała i to bardzo. Rick też tak jakby nieco inaczej wygląda no i Matt też jakby mu lekkie zmarchy powyłaziły, no ale on to już prawie pod 30-stke podchodzi :)

ocenił(a) serial na 7
lenena

Ech no nie wiem... ta Mackenzie się całkiem wyrobiła:
http://news.asiaone.com/sites/default/files/original_images/Nov2014/20141112_Foy _Reuters.jpg
https://31.media.tumblr.com/668c8287e18589c6850a84319ff685b6/tumblr_inline_mrjqu 1ev051qz4rgp.png

Ciut starsza to może Zoey Deutsch. A jakby miała być blondynką to może SophiaAnn Robb.

ocenił(a) serial na 7
aga160233

Pasowałaby, ale ona już była cudownym dzieckiem, więc chyba drugi raz by nie została.

ocenił(a) serial na 7
Aredhel125

Po prostu nie bardzo kojarzę żadnych aktorek, które mogłyby mi pasować :D Już tak całkowicie starszą Hope mogłaby zagrać Ashley Benson. Tak jakoś widzę Hope jako blondynkę :D

ocenił(a) serial na 7
lenena

Vanessa Monica Marano

ocenił(a) serial na 10
ziaba933

kim ona jest? bo nie mogę jej znaleźć ani na fw, ani na wiki

ocenił(a) serial na 7
lenena

http://pl.wikipedia.org/wiki/Vanessa_Marano

ocenił(a) serial na 7
lenena

Przepraszam, mój błąd ona nazywa się Vanessa Nicole Marano.

ocenił(a) serial na 6
lenena

Ja to bym nawet pod względem wizualnym widziała Mckenzie Rosman, może Lily Collins, Ginny Gardner, ooo i Nikki Reed w takiej starszej wersji :)