Czy Rebekah nie byla zakochana w tym czasie w Stefanie. Bo w Pamiętnikach było że on wtedy był
rozpruwaczem w Nowym Orleanie i byli w sb zakochani. To troch rozbieżne ze ona tutaj kocha
Marcela;] Ma kto jakies wiadomości o co z tym chodzi?
Mnie się wydaje, że to było parę lat później. Ze najpierw znalazł ich w Nowym Orleanie to spitolili do Chicago i tam też ich znalazł.I też się nad tym zastanawiałam jak na moje to z Reb jest kochliwa bestia i myślała, że Marcel nie żyje to pocieszenie znalazła w kanciastej szczenie Stefana :)
To jak Rebekah wezwała ojca i była zakochana w Marcelu to był rok 1919 a w TVD wydaje mi sie że to był sam początek lat dwudziestych :)
Rebekah wezwala ojca w 1919, w Nowym Orleanie. Poznala Stefana w 1922, w Chicago.
Chociaż nie. Odcinek 15 się na tym chyba skończył, że Klaus i Rebekah uciekli przed Mikaelem a Elijah został żeby go spowolnić, więc domyślam się że się nie odnaleźli do czasów Chicago, a po Chicago Elijah dowiedział się że Klaus zasztyletował Rebekę i się pokłócili.
I to było powodem jak Elijah chciał zabić Klausa w 2 sezonie TVD?? Oprócz dowiedzenia się, że całą rodzinę zasztyletował.