opinie są podzielone,jednak na twitterze czy tumblrze jest zdecydowanie więcej hejtów na ten serial.osobiście,mnie bardzo się podobał,45 minut z Klausem,jestem w raju.
ale jak zobaczyłam,że Hejli-Srejli jest w ciąży to miałam ochotę wywalić monitor przez okno. co oni odwalają ? TVD aka 'Teen Mom? Kocham Phoebe Tonkin,ale Hayley to ja nie mogę znieść.Mam cichą nadzieję,że to spisek czarownic by udupić Marcela,no albo jest to dziecko Tylera,co byłoby epickie! Postać Marcela polubiłam,ale bicz pls niech sobie nie wlewa,Klaus jest królem.
Po za tym odcinek jak najbardziej na plus. Brakowało mi tam aby Caroline. Ona i Klaus to jest najlepsza para w TVD *_* a co do Camille...shippują ją i Klausa,ale tylko i wyłącznie jako przyjaciół :)
Z jednej strony się cieszę,że zrobili spin off,z drugiej nie. No bo kiedy było TVD to wszystkie postacie były 'wymieszane',Ci mniej lubiani z tymi co publiczność bardziej pokochała.No,bo szczerze w TVD trzyma mnie tylko Caroline i Kath,które uwielbiam. Ciotowaty Damon bez przerwy latający za Eleną do mnie nie przemawia,wolałam go w 1sezonie +ten jego sarkazm.Strasznie zepsuli jego postać,szkoda.Zrobili z niego na siłę drugiego Steffcia.Ostatnio właśnie polubiłam Stefana,co jest dziwne,bo nigdy za nim nie przepadałam.A Elena...to pozostawię bez komentarza. Nigdy jej nie lubiłam i chyba nigdy nie polubię,strasznie mnie irytuje.
A co Wy myślicie ?
Klaus to moja ulubiona postać z TVD, ciesze się, że będzie serial z nim w roli głównej. Ale uwielbiam go z Caroline! To najlepsza z możliwych par... A ta cała Haley, czy jak tam pisze się jej imię (wybaczcie, że nie sprawdziłam), po prostu jej nie znoszę. Ten wątek z ciążą tylko mnie dobił. Wciąż miałam cichą nadzieje na Klaroline. Może by ją tak wcisnęli do TO, ale w takim przypadku już nawet na to nie liczę... :(
Ja liczę, że dziecko będzie Tylera i Caroline będzie z Klausem. Zagmatwane, ale dla mnie lepsze to niż wątek Haley-Klaus
A mnie bardzo irytuje caro boże hipokrytka. Chociaż trochę sie poprawiła w ostatnim odcinku.
A Klarolina mogła być super wątkiem ale Julia zepsuła ich relacje i mam nadzieje że skończą z tym wątkiem jak najszybciej wole już klausa z Cami
Też nie przemawia do mnie wątek Hayley&Klaus+dziecko na czele. Nie wyobrażam sobie tego w ogóle. Ale pocieszający jest fakt, że Klausa będę widziała dużo częściej, bo go po prostu uwielbiam. Zgadzam się z MarMat_1208 również liczę na to, że okaże się to dziecko Tylera, Caroline tego nie zniesie i tylko czekajmy na wątek Klaroline. Rzeczywiście w VampireDiaries postaci były wymieszane, można byłoby to połączyć w calość, ale tak to mamy dwa różne seriale.