Co ty gadasz? Obejrzyj sobie 12 odcinek 1 sezonu - to co się tam dzieje to nie do wyobrażenia. Na przyszłość sprawdzaj co oglądasz bo tutaj dużo jest akcji, jak chcesz Punishera bez akcji to obejrzyj film z 2004
Puniszer w każdym odcinku zamiast bić ludzi, to latał do jakiejś panienki, która mu ciągle coś smędziła. Jakby tego było mało, to równolegle leciał osobny serial o jakiejś Pakistance, która głównie ruchała się z jakimś chudzielcem. Do redakcji Filmwebu - możecie to wrzucić jako opis serialu, nie obrażę się.
Rozumiem, twoja opinia. Ja nie zwracałem uwagi na takie rzeczy, ale przyznaj jak Punisher zaczął kogoś zabijać to akcja była konkretna dlatego mi się to tak spodobało. A porównując serial do filmów z tą postacią to serial jest jeszcze lepszy
Ocena dla Russo to jakas kpina. Okazal się śmieciem. Gościem, ktorego ryjem nie warto wytrzeć gowno z podeszwy
Serial obyczajowy? Wybija ludzi, są tortury, rozpruwamie nożem, w pierwszym odcinku młotem wybija gości, łamie im kości i wrzuca trupy do betoniarki. Albo jesteś pajacem albo ślepym bo ogladasz klikajac tiktoka, zapewne oba naraz. Nie da sie zrobic serialu bez wątków pobocznych bo przez kilkanascie odcinkow co kilka minut mialby kogos zabijac? Za chwile bys plakal ze tylko zabijanie i strzelanie i sie nudzi po chwili. W ostatnim odcinku wypruwa gosciowi oczy i dźga go kilkanascie razy nozem. Czyli sumarycznie wychodzi ze jestes pajacem piszacym absurdalne nijak sie majace do rzeczywistosci pseudoargumenty