Nuda,zero akcji ,słabe aktorstwo. Liczenie jedzenia które każdy bierze jak chce
To że nie ma smoków mało mnie obchodzi. Jak coś jest gównem to jest gównem widocznie lubisz oglądać big brother to ten sam poziom i ten sam scenariusz
Szkoda mi czasu na polemikę z Tobą, a jeśli chodzi o Big Brother to akurat też nie jest w moim typie. Swoją drogą Twój gust, którego nie znam i poznać nie chcę równie dobrze morze być gówniany dla innych. Warto by czasem na to popatrzeć z tej perspektywy. I to by było na tyle.
Morze? Dżizus kur... ja pier....
Co do serialu to ma racje choc `1/10 bym mu nie dal a takie 2/10 ogólnie szkoda czasu.
Co do tego nieszczęsnego "morza", że tak się wyrażę to masz rację jokmas. Nie ma wytłumaczenia, że było późno i pisałem w pośpiechu. Takich prozaicznych błędów nie powinno się robić, jest to niedopuszczalne. Gafa na całego. Nie wiem jak to się stało i nie odwrócę już tego, więc muszę z tym żyć. Dziękuję za spostrzegawczość
jak zwykle gównoburza o nic, chłopaki zluzujcie ;D Serial faktycznie trochę momentami przynudza, jestem dopiero na 3 odcinku i nie wiem czy oglądać dalej, czy się rozkręci czy nie. Doceniam pomysł itd, ale trzeba też pamiętać o tym, że to produkcja Netflixa, a po nim nie ma co się spodziewać arcydzieła
Ja z początku się męczyłam, pierwsza połowa odcinków jest nudnawa ze względu na to, że wtedy uczymy się jeszcze postaci i przyswajamy sobie ich historie, za to druga połowa sezonu nadrabia obrotem akcji.. Tak mi się przynajmniej wydaje ;)