PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=809258}
6,7 13 tys. ocen
6,7 10 1 12694
6,3 3 krytyków
The Society
powrót do forum serialu The Society

Slabe

ocenił(a) serial na 1

Nuda,zero akcji ,słabe aktorstwo. Liczenie jedzenia które każdy bierze jak chce

jesionowski_adrian

na cóż, szkoda że nie ma smoków albo innych potworów, wtedy pewnie oceniłbyś na 10

ocenił(a) serial na 1
rysiu_ko

To że nie ma smoków mało mnie obchodzi. Jak coś jest gównem to jest gównem widocznie lubisz oglądać big brother to ten sam poziom i ten sam scenariusz

jesionowski_adrian

Szkoda mi czasu na polemikę z Tobą, a jeśli chodzi o Big Brother to akurat też nie jest w moim typie. Swoją drogą Twój gust, którego nie znam i poznać nie chcę równie dobrze morze być gówniany dla innych. Warto by czasem na to popatrzeć z tej perspektywy. I to by było na tyle.

ocenił(a) serial na 1
rysiu_ko

No szkoda czasu bo nie masz żadnych argumentow

ocenił(a) serial na 2
rysiu_ko

Morze? Dżizus kur... ja pier....

Co do serialu to ma racje choc `1/10 bym mu nie dal a takie 2/10 ogólnie szkoda czasu.

jokmas

Co do tego nieszczęsnego "morza", że tak się wyrażę to masz rację jokmas. Nie ma wytłumaczenia, że było późno i pisałem w pośpiechu. Takich prozaicznych błędów nie powinno się robić, jest to niedopuszczalne. Gafa na całego. Nie wiem jak to się stało i nie odwrócę już tego, więc muszę z tym żyć. Dziękuję za spostrzegawczość

ocenił(a) serial na 6
rysiu_ko

jak zwykle gównoburza o nic, chłopaki zluzujcie ;D Serial faktycznie trochę momentami przynudza, jestem dopiero na 3 odcinku i nie wiem czy oglądać dalej, czy się rozkręci czy nie. Doceniam pomysł itd, ale trzeba też pamiętać o tym, że to produkcja Netflixa, a po nim nie ma co się spodziewać arcydzieła

ocenił(a) serial na 7
najiki

Ja z początku się męczyłam, pierwsza połowa odcinków jest nudnawa ze względu na to, że wtedy uczymy się jeszcze postaci i przyswajamy sobie ich historie, za to druga połowa sezonu nadrabia obrotem akcji.. Tak mi się przynajmniej wydaje ;)

ocenił(a) serial na 7
rysiu_ko

Ale z kim ty dyskutujesz gość ocenił jokera czy ciche miejsce na 1

Prymo123

Święta racja, nie ma z kim