Ta bajka nie tylko ogłupia lecz też obrzydza. Oglądam ją jak miałam 7 lat i teraz się wstydze tego. Najgorsze były te sceny jak wymiotowali albo te żarcie kucharza.
Lepiej obejrzeć już jakiś fajny film obyczajowy czy thiller jak spijt czy co kryje prawda (choć te filmy trzeba zrozumieć więc polecam je starszym) a dla młodszym polecam bajki typu mustang czy rogate ranczo. Najgorszy był odcinek w kturym balony oznaczały piersi.
Nie polecam.
Nie wiem, kto pozwolił na wsadzenie tego do ramówki CN. To czysta beznadzieja, kompletnie nie dla dzieci. Wymiotowanie, cenzura itp. nie powinny być emitowanie dla dzieciaków.
Jak miałaś 7 lat to to oglądałeś i teraz się tego wstydzisz ? A nie wstydzisz się że piszesz "kture" słownik sobie kup.Bajka rzeczywiście nie dla dzieci tylko dla nastolatków,mnie osobiście się podobało gdy miałem 9-10 lat.
Niech zgadnę teraz oglądasz bajki z Disney Channel w tym jakieś głupie musicale ?
Mam problemy z pisownią wyrazów i wogóle to co to ma wspólnego z moim tematem?Bajka dla nastolatków z obniżonym IQ. Lubię musicale ponieważ interesuje się muzyką a co do Disneya to rzadko oglądam ich seriale chyba ,że na prawdę mi się cos spodoba. Wogóle seriale Disneya i tak są bardziej normalne od tego czegos. CN to program dla dzieci a nie dla nastolatków. Niech zgadnę oglądasz CN i te debilne bajki tego kanału?
Masz rację kanał schodzi na psy,ale kiedyś te bajki były najlepsze : Scooby Doo,Chojrak,Johny Bravo.W większości choć z wyjątkami (Scooby Doo,Tom i Jerry i wiele innych) bajki nie były najmądrzejsze ale bawiły i były świetne.
Co do bajki sam jej obecnie nie oglądam choć pamiętam że 6 lat temu oglądałem pierwszy sezon.Miałem wtedy 9 lat więc oglądałem prawie wszystko.Bądź co bądź tę bajkę wspominam bardzo dobrze.
Tom i Jerry czy Scooby Doo to były kreskówki gdzie nie było na pewno pokazywania balonów jak powiedzieli w bajce czy wrogości wobec siebie. Ta baja na prawdę jest niepoważna no bo co jest fajnego w tym ,że pokazują balony czy jak ktoś wymiotuje lub się całuje?
Czasami ludzie lubią sobie obejrzeć takie głupiutkie bajki i sama się przyznam ,że czasami oglądam z siostrą Spangeboba. Nie wiem dla czego tak jest moja koleżanka ma tak samo. Pozdrawiam
Spongebob jest akurat kreskówką , która jest tworzona do dzisiaj od 1999r.
Jest kreskówką głównie dla dzieci ,a to "coś" chyba dla./No właśnie dla kogo? Bo nie wiem jak można to oglądać.
Zgadzam się wprawdzie, że Totalna Porażka to nie do końca idealny serial dla dzieci. Fakt - jest całkiem głupi i muszę to przyznać mimo iż jestem fanem tego serialu. Jednak cieszę się, że nie jestem młodszy, bo teraz CN skazuje nas na ''Doktor jaciejakiegacie'' (WTF?) oraz każde nowe jeszcze bardziej bezsensu bajki...
O nie, tylko nie straszne balony. Skoro oglądałeś to mając siedem lat to biorąc pod uwagę datę premiery masz teraz MAKSYMALNIE 14 i mówisz, że to brzydka bajka? Hahahah, do tego piszesz jak ułom (i nie broń się dysleksją bo nie zdzierżę). Straszne balony, o nie. Wymioty. O kurde. Pewnie wyrosnę ma mordercę. Musiałeś być nieźle trzymany pod kloszem skoro balony wywołują w tobie obrzydzenie. Co jest złego w mówieniu balony na cycki? Ale biorąc pod uwagę twój wiek to pewnie dla ciebie najgorszym przekleństwem jest kupa albo seks więc...
Właściwie to ja jestem dziewczyną. Balony to nie jest nic złego jeśli chodzi o świat nastolatków. W bajce CN takich słów nie
powinno być. To oglądają małe dzieci do
cholery.