PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1092
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

.....

ocenił(a) serial na 9

http://www.youtube.com/watch?v=muWnbvmDyxo No tak.... Nie wiem co to, ale wygląda jak pierwszy odcinek..;/

użytkownik usunięty
smokey_TFP_fan

OMG!? to są 3 odcinki 3 sezonu LOL to w końcu kiedy była emisja tu jest napisane że za 5 dni a tu już było nie ogarniam tego.

ocenił(a) serial na 9

ja też nie..O.O Znalazłam na fanpage o Smoke'u.... To trochę taki pilot... Właśnie, nie wiem, bo 22 będzie chyba ten pierwszy... potem, za tydzień drugi9 i tak dalej.. A ja chcę już wiedzieć o co chodzi.! Pojadę i wtłukę im za kończenie w takim momencie...-.-

użytkownik usunięty
smokey_TFP_fan

Ja też chętnie pojadę i wtłukę im za kończenie w takim momencie. :D

ocenił(a) serial na 9

Ja chcę wiedzieć, kto jest nowym liderem... Ale ja może slabo ogarniam angielski, ale zastanawia mnie jedno zdanie, wypowiedziane, przez Arcee, kiedy zjawił się Ultra Magnus... Coś, że był kimś tam Optimusa Prime'a... ;O

smokey_TFP_fan

Ja czekam na odcinki w dobrej jakości z napisami pl. To w końcu było oficjalnie w USA?

ocenił(a) serial na 9
mk555

Nie mam pojęcia... A na napisy nie licze, bo żaden polski fan raczej nie tłumaczy, bo i tak będzie w Cn....

smokey_TFP_fan

Nie wiem czy mi się chce czekać aż będzie wygodnie w cn z dubbingiem, wolę oglądać zgodnie z zagranicznymi emisjami z napisami pl. Jeśli będzie coś takiego.

ocenił(a) serial na 9
mk555

oj, wiem... Długo trzeba będzie czekać, ale większość tak zrobi i nie dodadzą napisów...;/ Przynajmniej można obejrzeć w oryginale i sprawdzić swój angielski.^ ^

smokey_TFP_fan

To prawda.

ocenił(a) serial na 8
mk555

Napisy do pierwszego odcinka już się smażą, najprawdopodobniej w niedzielę po południu trafią na serwisy napisowe. Wrzucę tu linka. Ekipa TransFormeryPL będzie teraz tłumaczyć zarówno na bieżąco nowe odcinki jak i te z dwóch pierwszych sezonów. :)

805K1

Good news ;-)

805K1

No i co z tym linkiem?

ocenił(a) serial na 8
mk555

Założyłem oddzielny temat, by tu nie niknęły: http://www.filmweb.pl/serial/Transformers+Prime-2010-599993/discussion/Polskie+n apisy+do+TF%3AP+od+TFy.pl,2165523