Pojawił się nowy trailer 2 sezonu TF: Prime.
Oto on:
http://www.youtube.com/watch?v=vLhAR6OobII
Teraz już tylko wytrzymać do 18 lutego.....:(
Bądźmy dobrej myśli. Odcinek szykuje się wyjątkowy a do jego premiery zostało jedynie 15 dni...:D
Racja :) Mam nadzieję że ta seria będzie bardziej obfitująca w zwroty akcji, ataki i że Knockout nie będzie już takim tchórzem :) Czasem mnie to wkurza, ma autoboty już na wyciągnięcie ręki, a on ucieka :(
Oprócz akcji liczę też na jeszcze głębszą fabułę. Nowe elementy z przeszłości Oriona i Megatronus'a lub innych Deceptikonów(KnockOuta, Arachnid). Ciekawe też czy w 2 serii pojawi się Primus , a jeśli tak - jaką odegrałby by w tym wszystkim role. Vector Sigma będzie na pewno - trailer nowego odcinka mówi sam za siebie.
Ahhh te słodkie tajemnice...;*
całkowicie się z tobą zgadzam :) głębsza fabuła - to jest to. Ale odpowiedzi na nasze pytania rozstrzygną się już za parę dni :)
Z nami oczekują miliony fanów na całym świecie(Nowa seria o przygodach robotów z kosmosu zdobyła olbrzymia popularność w Ameryce, Australii i Japonii), połączmy się wiec z nimi mentalnie i....czekajmy ;D
ale już nie długo jeszcze jakieś 9 dni? dobrze liczę? :) wybacz nie jestem za bardzo zorientowana z kalendarzem xD mam teraz ferie i nie za bardzo mam ochotę na liczenie mijających dni
Czy ktoś wie, jak się nazywa muzyka, która zaczyna się od 0:35?
Swoją drogą drugi sezon zapowiada się wyśmienicie :).
Fajnie że na tym forum siedzimy nie tylko my co Fanko_TF? :) co do muzyki to też pojęcia nie mam ale spróbuje trochę pogrzebać w googlach :)
Może coś znajdziesz,ja nie mam talentu do szukania muzyki, jedynie fotosów lub newsów ;D
niestety nic :( wszyscy słyszeli ale nie znają wykonawcy, ani źródła gdzie można by to odsłuchać :(
Najprawdopodobniej tak, zatem musimy trochę poczekać, zanim poznamy pełną ścieżkę dźwiękową do drugiego sezonu.
Witam serdecznie wszystkich, też jestem wielką fanka Transformerów <3 i chciałam zapytać, gdzie można oglądnąć pierwszy odcinek drugiego sezonu, jeżeli wogóle gdzieś można... ?? (jakaś stronka, czy coś?)
Tak tak oczywiście, że można, ale odcinek na razie można jedynie pobrać z amerykańskich torrentów.
Za jakiś czas powinien pojawić się on na serwisie YouTube.