PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=599993}
7,0 1,1 tys. ocen
7,0 10 1 1093
7,0 2 krytyków
Transformers: Prime
powrót do forum serialu Transformers: Prime

Pojawił się nowy trailer 2 sezonu TF: Prime.
Oto on:
http://www.youtube.com/watch?v=vLhAR6OobII

Teraz już tylko wytrzymać do 18 lutego.....:(

Fanka_TF

szkoda że dopiero w lutym ;( już się nie mogę doczekać!

The_Darkest_Charlotte

Bądźmy dobrej myśli. Odcinek szykuje się wyjątkowy a do jego premiery zostało jedynie 15 dni...:D

Fanka_TF

Racja :) Mam nadzieję że ta seria będzie bardziej obfitująca w zwroty akcji, ataki i że Knockout nie będzie już takim tchórzem :) Czasem mnie to wkurza, ma autoboty już na wyciągnięcie ręki, a on ucieka :(

The_Darkest_Charlotte

Oprócz akcji liczę też na jeszcze głębszą fabułę. Nowe elementy z przeszłości Oriona i Megatronus'a lub innych Deceptikonów(KnockOuta, Arachnid). Ciekawe też czy w 2 serii pojawi się Primus , a jeśli tak - jaką odegrałby by w tym wszystkim role. Vector Sigma będzie na pewno - trailer nowego odcinka mówi sam za siebie.
Ahhh te słodkie tajemnice...;*

Fanka_TF

całkowicie się z tobą zgadzam :) głębsza fabuła - to jest to. Ale odpowiedzi na nasze pytania rozstrzygną się już za parę dni :)

The_Darkest_Charlotte

Z nami oczekują miliony fanów na całym świecie(Nowa seria o przygodach robotów z kosmosu zdobyła olbrzymia popularność w Ameryce, Australii i Japonii), połączmy się wiec z nimi mentalnie i....czekajmy ;D

Fanka_TF

ale już nie długo jeszcze jakieś 9 dni? dobrze liczę? :) wybacz nie jestem za bardzo zorientowana z kalendarzem xD mam teraz ferie i nie za bardzo mam ochotę na liczenie mijających dni

The_Darkest_Charlotte

Czy ktoś wie, jak się nazywa muzyka, która zaczyna się od 0:35?

Swoją drogą drugi sezon zapowiada się wyśmienicie :).

m10

tak szczerze z tą muzyką to nie mam pojęcia ;)
A i witamy fana ;)

Fanka_TF

Fajnie że na tym forum siedzimy nie tylko my co Fanko_TF? :) co do muzyki to też pojęcia nie mam ale spróbuje trochę pogrzebać w googlach :)

The_Darkest_Charlotte

Może coś znajdziesz,ja nie mam talentu do szukania muzyki, jedynie fotosów lub newsów ;D

Fanka_TF

niestety nic :( wszyscy słyszeli ale nie znają wykonawcy, ani źródła gdzie można by to odsłuchać :(

The_Darkest_Charlotte

Czyżby zatem była to muzyka a samej ścieżki dźwiękowej drugiego sezonu?

m10

Najprawdopodobniej tak, zatem musimy trochę poczekać, zanim poznamy pełną ścieżkę dźwiękową do drugiego sezonu.

Fanka_TF

Witam serdecznie wszystkich, też jestem wielką fanka Transformerów <3 i chciałam zapytać, gdzie można oglądnąć pierwszy odcinek drugiego sezonu, jeżeli wogóle gdzieś można... ?? (jakaś stronka, czy coś?)

Chester0410

Tak tak oczywiście, że można, ale odcinek na razie można jedynie pobrać z amerykańskich torrentów.
Za jakiś czas powinien pojawić się on na serwisie YouTube.

Chester0410

Witamy w naszym gronie ;)

Fanka_TF

Właśnie ! Torrenty, kurcze że o tym nie pomyślałam... w każdym bądź razie dziękuje za odpowiedz :*

Chester0410

mam, nowy odcinek ukazał już się na youtubie link: http://www.youtube.com/watch?v=ah6apvnCYfg&feature=related ;) świetny, polecam ;)