Wie ktoś kiedy puszczą odcinek "Triage" bo wczoraj powtarzali pierwszy sezon
no wlaśnie nie wiem, jak sprawdzalam, to pisalo, że od 20.11 będą nowe odc. a tu powtarzali pierwszyy..O.O
myślę, że przelieci pierwszy, potem ten kawałek drugiego, co już był i dopiero, ale to troche sb poczekamy...;C
Kurna ja myślałam że już od wczoraj lecą nowe odcinki sprawdzam na necie (nie mam CN)a tu ani widu ani słychu.Napaliłam się na to że obejrzę a tu zero.Po co oni nas tak napuścili jak psy którym się daje kiełbasę a potem ze śmiechem się ją odbiera.Jestem tak wkurzona że porozrywam swoje książki i zjem plecak. ;( :(
Ja też jestem taki zły kurde mogliby łaskawie puścić nowy odcinek a nie powtarzać pierwszy sezon prawda?
oni po prostu w kulki lecą i nic więcej, Optimus to się na to w grobie przekręca..
Bo kasę chce się zbijać ale żeby wziąć się do roboty to nie ma komu taka prawda...
Nie.. Ja po prostu poczekam parę tygodni jak nie więcej, zobaczę który odcinek i sprawdzę ile zostało do tego na który czekam czyli "triage" chyba. Ale w tym roku na pewno już nie powinno być..
Trochę cierpliwości (mówię do siebie XD)myślę że takich jaj to długo robić nie będą.Wszystko się okażę.Ja najbardziej czekam na odcinek New Recruit i ten 24 to chyba się nazywa Patch :)
ja również na "New recruit" poprostu musze zobaczyć Smoke'a w akcjii.^ ^ jeszcze też bardzo czekam na "Insaide Job"<nie wiem ja to sie pisze odc. 23.xd>
o5raz na "Alpha, Omega" teksty w rozmowie Arcee i Smoke'a mnie tam rozwalają.xD
Dobra przyznam się: obejrzałem już 2 nowe odcinki (to pe triangular). Po angielsku i bez napisów. Coś wychwyciłem z tego co mówili, ale i tak żeby ogarnąć o co na prawdę chodziło muszę zobaczyć polską wersję.
no ja myślałam że sobie obejrzę po polsku ale skoro nie lecą to od kilku dni oglądam po angielsku :)
wiadomo...Ja to wszystko oglądam po ang. gdyż tak się go uczę włączam tylko polskie napisy i wio xd
Dopierooo? To dzień po tym jak mi się ferie skończą a ja myślałam że już w ferie sobie na luzie będę oglądać...Szkoda