PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=762209}

Trzynaście powodów

Thirteen Reasons Why
2017 - 2020
7,1 152 tys. ocen
7,1 10 1 152445
5,7 31 krytyków
Trzynaście powodów
powrót do forum serialu Trzynaście powodów

Sheri

ocenił(a) serial na 6

Jak myślicie dlaczego Sheri nie zeznawała na procesie? Ze wszystkich , którzy byli na nagraniach nie zeznawała Ona i Alex. Ale z Alexem wiadomo , że nie zeznawał z powodu zaników pamięci. Ale co z Sheri?

feliks35

No właśnie,ciekawe pytanie,dopiero teraz zaczęłam o tym myśleć ;o a Ty jak myślisz ? bo ja powiem szczerze że nie mam pomysłu ;/

ocenił(a) serial na 6
Madziulkaa01

Ja też nie wiem. Do samego końca myślałem , że będzie , a tu lipa. Może nie wzięli Jej , bo powód dla którego była na taśmach nie miał nic wspólnego ze szkołą chociaż to trochę bez sensu , bo była powiązana z Hanną. I wszyscy inni poza Alexem byli wzywani na świadków. Nawet Clay mimo , że na początku miał nie być.

feliks35

No właśnie,fakt,ale właśnie przeszło mi przez myśl że może właśnie dlatego jej nie wzięli bo powód nie był związany ze szkołą,cholera wie.....

ocenił(a) serial na 6
Madziulkaa01

No pewnie tak , ale w sumie w tym wypadku związanym z Sheri zginął uczeń szkoły. I to znany. Może będzie coś więcej na ten temat w możliwym trzecim sezonie , a teraz pozostały tylko spekulacje.

ocenił(a) serial na 8
feliks35

Brakowało mi właśnie rozbudowania jej wątku, ale jeśli już jej temat podejmujemy to chciałbym coś na temat Jeffa Atkins'a ;)