PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=620914}
6,4 3,3 tys. ocen
6,4 10 1 3346
7,0 2 krytyków
Układ Warszawski
powrót do forum serialu Układ Warszawski

:(( taki przyjemny serial, który polubiłam a tu koniec :/ W TV ledwo było widać zapowiedz Układu, za to co chwile reklamowali co bd w TzG .. i jeszcze dodają, że po 23 to dobra pora emisji...a potem, że oglądalność słaba. Serial mógł się rozkręcić, przy odrobinie chęci ze strony TVN, bo był naprawdę ciekawy: dobrzy aktorzy, coraz lepsze watki . Oglądajmy wszyscy tylko wielki hit TVNu 'Przepis na Życie' :///

Papiszynka

jestem z Tobą!

ocenił(a) serial na 7
karolserwatka21

Ja też ! Kurka, szkoda, może serial nie jest jakiś rewelacyjny, ale na pewno ogląda się przyjemnie :)

ocenił(a) serial na 7
elo84

Ja też jestem z wami, choć patrząc na aktywność na tym forum serial chyba faktycznie ma niską oglądalność.....

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

Fatalną porę wybrali na emisję tego serialu i do tego nadają go w zależności od tego jak taniec z gwiazdkami się skończy. Nie wiem kto taką kretyńską porę wymyślił. Serial bardzo fajny, wciągnął mnie, a oni nie chcą dalej kręcić... To skandal i świństwo. Jedyne co w tvn oglądam. No może od czasu do czasu Wojewódzkiego jeszcze jak nie przegapię, bo i jemu super porę dali...

ocenił(a) serial na 7
wojtek_43

Obejrzałem właśnie 11odcinek, był świetny i robi się coraz bardziej przykro, że to już końcówka tego serialu bo na prawdę fajnie się go ogląda, zero nudy praktycznie. Powinni wcisnąć go o jakiejś innej porze, może inny dzień. Mam cichą nadzieję, że coś jeszcze z tego będzie...

ocenił(a) serial na 7
elo84

No dokładnie.. coraz ciekawiej a tu tylko 3(?) odc. do końca :(( Szkoda, bo akurat nie ma dużo takich wciągających seriali z fajnym wątkiem pomiędzy bohaterami.. (oprócz Marka i Hanki Mostowiak, która już nie żyje [*] ;)
Komisarz Szarek zajebista <3

ocenił(a) serial na 7
Papiszynka

hehe nie wiedziałem ;) i... no weź bo mam się wkurzy :P /// nom Olga daje radę, like it "D