LoooL!
nie mogę się doczekać drugiej serii :)
w ogóle to dużo jest kontynuacji w październiku, takie jak :
Kaze no Stigma,
Clannad,
Junjo Romantica,
no i kochane VAMPIRE KNIGHT!!!
Tak Yuki ma długie włosy również w mandze.. tak jej nagle urosły xD
Też nie mogę się doczekać :)
a i jeszcze coś zauważyłam, nie wiem, jak Wy, ale jak oglądałam trailer to miałam wrażenie, że Yuki ma jakby za duże oczka...? też to zauważyliście???
Cześć. Mangę możesz przeczytać na www.onemanga.com. Po angielsku jest ale da się przeżyć.
Mange po polsku mozesz znaleśc tutaj http://hanakuor.webd.pl/forum/viewforum.php?f=3
http://randomc.animeblogger.net/2008/10/06/vampire-knight-guilty-01/
kontynuacja to już jest a to screeny:P:P z pierwszego odcinka
AAAAAAAAAAAAAAAA
jestem HAPPY!:P
na veoh znajdziesz pierwszy odcinek tylko jako RAW xD
swoją drogą świetny jest!
poza tym uwielbiam ostatnia scenę z Y&Z *.*
tak, niesamowity!Ale i tak jestem zazdrosna<joke> Ja bym mu nie pozwoliła nie skończyć...
jakby ktoś chciał to tutaj jest 2 odcinek z napisami po ang:
http://vampireknightheaven.com/vampire-knight-guilty-episode-02-subbed-watch/
:]
ooohh dziękuję Ci zgadnij_kto5... ale niestety nie skorzystam... dopiero w tym roku zaczęłam się uczyć anglika i jest to niemożliwe, bym coś zrozumiała ;)
poczekam na PL xDD
kathi --> też bym nie pozwoliła mu dokończyć... i tak samo w 2ep też bym mu nie pozwoliła. czemu się powstrzymał?!?! naprawdę te dwa odcinki przechodzą moje najśmielsze oczekiwania. po prostu cud-miód :D
Hah ja się wkurzyłam przez to, że nie skończył... Natomiast Kaneme idzie z prądem i wszystko wykorzysta... W głowie mi się poprzewracało z tej mango i zła jestem xDDD
Ale patrz ile rzeczy ciekawych można się z niej dowiedzieć:):) HAHA:P:P
P.S Ja bym chciała żeby dokończył,ale żeby to niekoniecznie był Kaname;P:P hhahaha
NO A tak wracając do tych 2 odcinków;P:P TO JA UWAŻAM ,że jak narazie wychodzi to lepiej niż pierwsza seria:) Ale nie kraczę, bo potem mogę sie bardzo sparzyć, także na razie..bez entuzjazmu ale z miłym uśmiechem :):P
P.S Skopałabym to DWU-kolorowo-oczne dziecko:P:P
ja też bym chciała, żeby to był Kaname :D
jestem ciekawa, jak długo to wytrzyma i w końcu to zrobi...?
z niecierpliwością czekam na ten odcinek xDD
końcówka 2ep, widzieliście minkę Zero? po tym, co Kaname coś powiedział??
wydaje mi się, że pomimo tej całej deklaracji wielkiej miłości do Kaname Yuki coś podświadomie czuje do Zera(co widać zresztą na każdym kroku, tylko sama nie za bardzo zdaje sobie z tego sprawy)A Kaname będzie czekał taki los jaki jaki opisała mu Shizuka zanim ją zabił. 2 ep. jest fajny pomimo tych ostatnich scen(szczególnie przez to co mówi Zero na przyjęciu do tego swojego Mistrza o Yuki:)! Zresztą schemat shojo taki jest, że często najpierw pojawia się nieodwzajemniona miłość, trójkąt miłosny, a dopiero potem uczucie. Dziś wyjdzie 3 epek ale pewnie i tak będzie trzeba poczekać do piątku na napisy:(
Mam ndzieje, że twoje podejrzenia na temat tego, że Yuuki nie będzie z Kaname są błędne xd Dla mnie osobiście wątek ich miłości to jedna z głównych przyczyn, że odliczam godziny, aż wyjdzie kolejny chapter mangi, żeby dowiedzieć się więcej :)
NIE Ciebie jedną, i nie ostatnią.
To co zrzucamy się na jakiś super produkt odbierający życie czysto krwistym wampirom??
< zaciera łapki >
łał. że tak powiem po polsku ;)
mnie osobiście nie wkurza Kaname. jest w porządku. myślę, że jakby go nie było, to anime by było, hmmm jakby to ładnie ująć? ...by było cienkie ;) nie byłoby wtedy sensu oglądnięcia kolejnego epka. w każdym razie ja, jak oglądam, to zawsze myślę sobie, co tym razem przeskrobie Kaname. no i Zero :D xD z każdym kolejnym odcinkiem jest coraz ciekawiej i coraz bardziej mnie denerwuje to, że muszę czekać na następny odcinek aż tydzień <haha> alle ja to rozumiem. to anime jest nowe, więc nic dziwnego, że trza czekać. bo warto czekać! ha!
jestem właśnie po 7 epku i dalej nie mogę się otrząsnąć :D więcej nie powiem ;)
pzdr fanów VKG!
A ja uważam, że dobrze że TO ((z 7 epka)) nareszcie się wydało:P:P:P
Swoją drogą ja w 7 epku nabrałam do Kaname odrobiny sympatii..nadal twierdze ze ma fajne oczka;P