Jak zapewne wiecie ostatni odcinek Vampire Knight Guilty został niedawno wyemitowany w Japonii. Jednak manga dalej się ukazuje. Czy seria anime będzie kontynuowana? Jeśli tak to kiedy możemy się jej spodziewać?
najprędzej za 2-3 lata, bo obecnie anime zrównało się z mangą, a muszą mieć przecież przynajmniej 20 chapterów, by zacząć robić 3 serię :P Jeśli w ogóle mają taki zamiar...
Swoją drogą ....nie podoba mi się to co odwalili na koniec:P:P
I nie wiem czym chce żeby robili dalej Anime:P:P
Manga owszem...poproszę..ale ANime..:) NIe dziękuję:):)
Jak dla mnie anime nie dorównuje mandze w żadnym calu :( Przede wszystkim wycieli wszystkie romantyczne sceny mojego ukochanego parringu, a zamiast tego wstawili scenę ugryzienia T.T Już pomijając fakt, że parę takich mangowych scen jeszcze wycieli T.T Po drugie Kaname w ostatnim odcinku dostaje zasługi na jakie według mangi nie miały miejsca. Odcinek najgorszy w całej historii tego anime T.T Trzecia seria musi powstać, nie zniosę tego badziewnego zakończenia :P:P:P I polecam mangę jednak przeczytać :P
Chciałabym, jednak jest taki problem że po polsku niestety nie znalazłam. A z angielskiego jestem lewa noga. Jak by ktoś miał adres strony gdzie można znaleźć mangę po polsku, czy też mógłby mi ją wysłać byłabym wdzięczna ( domi896@gmail.com ).
No niestety chyba wszyscy na razie obracają mangę ale po Angielsku
CO pominęli....
NO więęęęc
-Walkę Zero z Kaname- tutaj nawet nie zaczęli..a tak chciałam to zobaczyć..ugh
-Rzeczywistego Pożegnania Zero i Yuuki
ORAZ WIELE WIELE INNYCH!:)
No też liczyłam, że zobaczę jak Zero dokopuje Kaname. A tu takie rozczarowanie...T.T
"...Zero dokopie Kaname." =) To by było COŚ! Popieram w każdym calu. Chętnie bym taką scenę zobaczyła, a tu ni ma :/
Również nie jestem zadowolona z zakńczenia, więc liczę na to, że będzie kolejna seria :) Mangi jeszcze nie czytałam ale mam taki zamiar :) Pzdr ^^
Też jestem wkurzona na twórców anime. Powinni się trzymać mangi, jak już robią anime na jej podstawie... tyle ważnych wydarzeń zostało pominiętych! Pożegnanie Zero i Yuuki, walka Zero i Kaname i większość scen z Zerem:(
Jeśli mają zrobić 3. serię to niech się trzymają mangi, bo nie chcę kolejnego chłamu:P
Napiszmy swoją listę z żądaniami. Jesteśmy przecież takimi ważnymi osobistościami, że wezmą pod uwagę nasze propozycje xD Jestem pewna;]
hmmm nie czytałam mangi (ale chyba sie za to wezmę), mimo to czułam pewien niedosyt oglądając anime... teraz już rozumiem czemu...
Jestem rozczarowany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 sezony w 3 dni i takie dno... Taka czekałem na końcówkę, bo nie mogłem dociągnąć... cały czas w pracy myślałem co się zdarzy, "czy wielki wampir czystej krwi dostanie w dupala?". I czy będzie ten honorowy buziak z Yūki i Zerem? Nic, zero ( :P )..aaaaaaaa
Zły jestem...
Ktoś wie już kiedy 3 sezon ??
Sama nie wiem, ale jak przeczytasz powyższe wypowiedzi, to dowiesz się, że anime na dzień dzisiejszy dogoniło mangę i najwcześniej za 2-3 lata, o ile takowy powstanie :(
"cały czas w pracy myślałem co się zdarzy, "czy wielki wampir czystej krwi dostanie w dupala?"."
Ja natomiast cały czas kibicuje Kaname, a Zero... to dla mnie po prostu zero ;P
Hehe nie chciałem tu nikogo obrażać oczywiście :P Ja tam polubiłem Zero :)
Właśnie przeszukuje fora na temat następnego sezonu, faktycznie cisza... jeszcze nie wiadomo kiedy będzie, a szkoda:/
Jestem przekonany, że na 100% procent będzie następny sezon, bo jak patrzę to 99% ludzi (opierając się na wypowiedziach na różnych forach) jest nie zadowolona z końca. Faktem jest to, że zakończenie nic nie wyjaśnia więc raczej musi być kontynuacja.
musi byc kontynuacja!!! Bo te zakończenie jest koszmarne...strasznie się zawiodłam, żeby takie fajne momenty wyciąć, to po prostu skandal!! :P:P
gdyby ktos nie ogladal to tu mozna to zrobic online :-) polecam http://www.kreskoweczki.pl/vampire-knight/startpage,1/
"Hehe nie chciałem tu nikogo obrażać oczywiście :P Ja tam polubiłem Zero :)"
Moja wypowiedź nie miała być kontratakiem :P. Jeśli tak ją odebrałeś, to przepraszam :)
A koniec...
Po prostu beznadziejny.
Od jakiegoś czasu zaczęłam zagłębiać się w mangę o ile pierwszy seon (VK) dorównuje mandze, a nawet pokusiłabym się o zwrot przewyższa mangę, to drugi sezon (VKG) jest o wiele wiele gorszy, więc ja po prostu trzeciego sezonu się domagam, bo zostawić taki koniec..?...
A tak ogółem to widzę, że jesteś jednym z niewielu fanów VK na tym forum płci męskiej ;)
I z tego co widzę, to w ogóle anime.
No właśnie widzę :P Jakoś jestem miło zaskoczony, że aż takie zainteresowanie jest ze strony płci pięknej mangą i anime :D Mam paru kolegów "maniaków" anime i widzę że chyba Panowie są, jak by to ująć, bardziej skryci:DDD
A co do maniaków, rzućcie tytułami fajnych anime jeszcze, najlepiej tematyka Vampires, Horror, Supernatural... wczoraj jeszcze zdążyłem oglądnąć 3 odcinki "Vampire Princess Miyu" i mam nadzieję, że się jeszcze rozkręci; w porównaniu z tym co już widziałem to lekko przy nudnawe.
Dziś zaczęłam oglądać Code Geass: Hangyaku no Lelouch. http://anime.tanuki.pl/strony/anime/921-code-geass-hangyaku-no-lelouch/rec/944
Jak narazie całkiem spoko, ale nie taka rewelacja jak to opisuje recenzja.
Tyle, że to nie jest horror. To Sci-fi, Akcja i takie tam.
Nom, zapowiada się ciekawie... Ktoś na filmweb napisał że przypomina death note, gdzie do któregoś odcinka było rewelacyjne, a później z tego zrobiła się "moda na sukces" (mam nadzieję że nie przesadziłem z porównaniem :). Vampire Princess Miyu powoli się rozkręca, 6 odcinek fajny.
Przypomniało mi się... fajne było "Rosario + Vampire", wręcz genialne w swojej prostocie :D gdyby nie Vampire Knight ^_^ to to by było u mnie na 1 miejscu :DDD
Haha. A już myślałam, że nikt nie kibicuje Kaname.
Jak dla mnie on jest o wiele lepszy. W ogóle go uwielbiam..