PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486114}
7,3 4,6 tys. ocen
7,3 10 1 4587
Vampire Knight Guilty
powrót do forum serialu Vampire Knight Guilty

Kantynuacja?

ocenił(a) serial na 10

Jak zapewne wiecie ostatni odcinek Vampire Knight Guilty został niedawno wyemitowany w Japonii. Jednak manga dalej się ukazuje. Czy seria anime będzie kontynuowana? Jeśli tak to kiedy możemy się jej spodziewać?

ocenił(a) serial na 3
domi896

najprędzej za 2-3 lata, bo obecnie anime zrównało się z mangą, a muszą mieć przecież przynajmniej 20 chapterów, by zacząć robić 3 serię :P Jeśli w ogóle mają taki zamiar...

kathi

Swoją drogą ....nie podoba mi się to co odwalili na koniec:P:P
I nie wiem czym chce żeby robili dalej Anime:P:P
Manga owszem...poproszę..ale ANime..:) NIe dziękuję:):)

ocenił(a) serial na 10
Cpt_Pchelka

Dlaczego? Co spaprali ? Nie czytałam mangi więc nie mam pojęcia.

ocenił(a) serial na 3
domi896

Jak dla mnie anime nie dorównuje mandze w żadnym calu :( Przede wszystkim wycieli wszystkie romantyczne sceny mojego ukochanego parringu, a zamiast tego wstawili scenę ugryzienia T.T Już pomijając fakt, że parę takich mangowych scen jeszcze wycieli T.T Po drugie Kaname w ostatnim odcinku dostaje zasługi na jakie według mangi nie miały miejsca. Odcinek najgorszy w całej historii tego anime T.T Trzecia seria musi powstać, nie zniosę tego badziewnego zakończenia :P:P:P I polecam mangę jednak przeczytać :P

ocenił(a) serial na 10
kathi

Chciałabym, jednak jest taki problem że po polsku niestety nie znalazłam. A z angielskiego jestem lewa noga. Jak by ktoś miał adres strony gdzie można znaleźć mangę po polsku, czy też mógłby mi ją wysłać byłabym wdzięczna ( domi896@gmail.com ).

domi896

No niestety chyba wszyscy na razie obracają mangę ale po Angielsku
CO pominęli....
NO więęęęc
-Walkę Zero z Kaname- tutaj nawet nie zaczęli..a tak chciałam to zobaczyć..ugh
-Rzeczywistego Pożegnania Zero i Yuuki
ORAZ WIELE WIELE INNYCH!:)

ocenił(a) serial na 3
Cpt_Pchelka

No też liczyłam, że zobaczę jak Zero dokopuje Kaname. A tu takie rozczarowanie...T.T

kathi

"...Zero dokopie Kaname." =) To by było COŚ! Popieram w każdym calu. Chętnie bym taką scenę zobaczyła, a tu ni ma :/

Bunny_5

NO ni ma, a w Mandze jest!:P
Odwalili kawał gafy- i mam focha:P

Cpt_Pchelka

Również nie jestem zadowolona z zakńczenia, więc liczę na to, że będzie kolejna seria :) Mangi jeszcze nie czytałam ale mam taki zamiar :) Pzdr ^^

ocenił(a) serial na 7
ToFFik_xD

Też jestem wkurzona na twórców anime. Powinni się trzymać mangi, jak już robią anime na jej podstawie... tyle ważnych wydarzeń zostało pominiętych! Pożegnanie Zero i Yuuki, walka Zero i Kaname i większość scen z Zerem:(
Jeśli mają zrobić 3. serię to niech się trzymają mangi, bo nie chcę kolejnego chłamu:P

Yuzuki

Yuzuki..najwyżej pójdziemy im wpierdo...ić jak nie zrobią tego po naszej mysli:P:P:P

ocenił(a) serial na 3
Cpt_Pchelka

he, he pomogę Wam jakby co xDDDDDD

ocenił(a) serial na 7
kathi

Napiszmy swoją listę z żądaniami. Jesteśmy przecież takimi ważnymi osobistościami, że wezmą pod uwagę nasze propozycje xD Jestem pewna;]

Yuzuki

NO!
Napiszmy!
Ja jestem kapitanem, to "prawie" jak ważna osobistość!
Nie puścimy tego płazem:P:P

ocenił(a) serial na 7
Cpt_Pchelka

Hai, hai! *zawzięcie i z powagą kiwa głową*

ocenił(a) serial na 8
Cpt_Pchelka

hmmm nie czytałam mangi (ale chyba sie za to wezmę), mimo to czułam pewien niedosyt oglądając anime... teraz już rozumiem czemu...

ocenił(a) serial na 10
kathi

Jestem rozczarowany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 sezony w 3 dni i takie dno... Taka czekałem na końcówkę, bo nie mogłem dociągnąć... cały czas w pracy myślałem co się zdarzy, "czy wielki wampir czystej krwi dostanie w dupala?". I czy będzie ten honorowy buziak z Yūki i Zerem? Nic, zero ( :P )..aaaaaaaa

Zły jestem...

Ktoś wie już kiedy 3 sezon ??

ocenił(a) serial na 10
Opet

Sama nie wiem, ale jak przeczytasz powyższe wypowiedzi, to dowiesz się, że anime na dzień dzisiejszy dogoniło mangę i najwcześniej za 2-3 lata, o ile takowy powstanie :(
"cały czas w pracy myślałem co się zdarzy, "czy wielki wampir czystej krwi dostanie w dupala?"."
Ja natomiast cały czas kibicuje Kaname, a Zero... to dla mnie po prostu zero ;P

ocenił(a) serial na 10
domi896

Hehe nie chciałem tu nikogo obrażać oczywiście :P Ja tam polubiłem Zero :)

Właśnie przeszukuje fora na temat następnego sezonu, faktycznie cisza... jeszcze nie wiadomo kiedy będzie, a szkoda:/
Jestem przekonany, że na 100% procent będzie następny sezon, bo jak patrzę to 99% ludzi (opierając się na wypowiedziach na różnych forach) jest nie zadowolona z końca. Faktem jest to, że zakończenie nic nie wyjaśnia więc raczej musi być kontynuacja.

Opet

musi byc kontynuacja!!! Bo te zakończenie jest koszmarne...strasznie się zawiodłam, żeby takie fajne momenty wyciąć, to po prostu skandal!! :P:P

nikitka19872

gdyby ktos nie ogladal to tu mozna to zrobic online :-) polecam http://www.kreskoweczki.pl/vampire-knight/startpage,1/

ocenił(a) serial na 10
Opet

"Hehe nie chciałem tu nikogo obrażać oczywiście :P Ja tam polubiłem Zero :)"
Moja wypowiedź nie miała być kontratakiem :P. Jeśli tak ją odebrałeś, to przepraszam :)
A koniec...
Po prostu beznadziejny.
Od jakiegoś czasu zaczęłam zagłębiać się w mangę o ile pierwszy seon (VK) dorównuje mandze, a nawet pokusiłabym się o zwrot przewyższa mangę, to drugi sezon (VKG) jest o wiele wiele gorszy, więc ja po prostu trzeciego sezonu się domagam, bo zostawić taki koniec..?...

ocenił(a) serial na 10
domi896

A tak ogółem to widzę, że jesteś jednym z niewielu fanów VK na tym forum płci męskiej ;)
I z tego co widzę, to w ogóle anime.

ocenił(a) serial na 10
domi896

No właśnie widzę :P Jakoś jestem miło zaskoczony, że aż takie zainteresowanie jest ze strony płci pięknej mangą i anime :D Mam paru kolegów "maniaków" anime i widzę że chyba Panowie są, jak by to ująć, bardziej skryci:DDD
A co do maniaków, rzućcie tytułami fajnych anime jeszcze, najlepiej tematyka Vampires, Horror, Supernatural... wczoraj jeszcze zdążyłem oglądnąć 3 odcinki "Vampire Princess Miyu" i mam nadzieję, że się jeszcze rozkręci; w porównaniu z tym co już widziałem to lekko przy nudnawe.

ocenił(a) serial na 10
Opet

Dziś zaczęłam oglądać Code Geass: Hangyaku no Lelouch. http://anime.tanuki.pl/strony/anime/921-code-geass-hangyaku-no-lelouch/rec/944
Jak narazie całkiem spoko, ale nie taka rewelacja jak to opisuje recenzja.
Tyle, że to nie jest horror. To Sci-fi, Akcja i takie tam.

ocenił(a) serial na 10
Opet

Nom, zapowiada się ciekawie... Ktoś na filmweb napisał że przypomina death note, gdzie do któregoś odcinka było rewelacyjne, a później z tego zrobiła się "moda na sukces" (mam nadzieję że nie przesadziłem z porównaniem :). Vampire Princess Miyu powoli się rozkręca, 6 odcinek fajny.
Przypomniało mi się... fajne było "Rosario + Vampire", wręcz genialne w swojej prostocie :D gdyby nie Vampire Knight ^_^ to to by było u mnie na 1 miejscu :DDD

ocenił(a) serial na 8
domi896

Haha. A już myślałam, że nikt nie kibicuje Kaname.
Jak dla mnie on jest o wiele lepszy. W ogóle go uwielbiam..

ocenił(a) serial na 10
kathi

a można gdzieś znaleźć mangę on-line?

ocenił(a) serial na 10
Sol89

sol689 Szukam:D

Daray

gdzie mogę obejrzeć online?

ocenił(a) serial na 5
Gosia5

anime shiden ale polecam tylko 1 sezon 2 niestety dno wzamian za to kup mangę :)