i mina Ramallo na oświadczyny- to może zniszczyć
widzieliście?
i co sądzicie? :DDD
TAK! To było coś wspaniałego. I on niby nie kocha Olgi? Taa... Jaaaaasne. <3 Ramallo y Olga FOREVER ♥
Cardoso, czy jakoś tak się jej oświadczył, a ta się zgodziła :D No fajnie, należy jej się adorator. Ramallo może się wykazać :D
olga jest ewenementem wśród zabawnych, pracowitych charakternych i w ďodatku umiejących ugotować kobiet, ramallo musi otworzyć swoją espacio personal i zobaczyć że ktoś może mu ją sprzątnąć spzed nosa :D
widziałam :D jest moooc a mam do cb takie pytanko, kiedy po rozmowie leo
na i vilu ona wyszła płacząc, podszedł diego i powiedział, żeby odczepił się od jego dziewczyny czy coś takiego. Co mu wtedy odpowiedział leon?? Jedno zdanie
Niestety nie rozkminie tego :(
León za szybko to mówi
A wiesz może czy będzie kolejna płyta z 2 cz. Vilu?
Bo z 1 sezonie były 2 płyty...
nie jestem pewna, ale wydaje mi się że nie. Już za dużo, byłoby 20-26 piosenek a z pierwszego sezonu było tylko 17. Do tego trzy ostatnie z tracklisty i nuestro camino nie pojawiły się jeszcze wcale, więc byłoby dziwne w sumie gdyby dodali jeszcze kolejne. do tego przynajmniej dwie z pozostałych powinny się pojawić na samym końcu.
Właśnie chyba nikt nie może tego rozkminić :((( a chcialabym wiedzieć, bo Diego nagle z kpiącego był zdezorientowany, to było widać po jego minie, a Leon miał tę wredną minę drapieżcy
nadzieja matką głupich XD ten moment na koniec odcinka 40, kiedy skończyli rozmawiać leon i viola i przyszedł diego. Ale to serio trudno złapać
znalazłam- jak poniżej. nasza nauczycielka to mówi jak się dokminimy czegoś trudniejszego, tyle że mówi to wolniej. aaaaa jak mogłam to przeoczyć
Ale co znalazłaś? Co przeoczyłaś? XD Muszę zobaczyć dziś ten 40 odcinek, bo zauważam, że wiele przegapiłam go nie widząc
to co on mówi do diega. Diego powiedział do niego żeby odczepił się od jego dziewczyny i że może ona mu powie że już są razem czy takie podobne cuś, a Leon tylko uśmiecha się kpiąco i mówi coś tonem rodem z filmów grozy. To coś to "gratulacje" ;p;p;p
A ja myślałam, że on całe zdanie mówił i dlatego nikt tego nie może rozszyfrować, a tu tylko "Gratulache" ;c
właśnie, tylko nie wiem czy pradkiem nie dorzucił jakiegoś słowa, naprawdę cięzki przypadek. Wiem że na pewno pada "gratulacje", a myślałam że wnioskując po jego minie powiedział coś w stylu "ciekawe jak długo", albo "wkrótce się pożegnamy" czy "lepiej zacznij szukać sobie nowej". Klooops
No właściwie to by bardziej pasowało do Leona, ale on w drugim sezonie już tak mocno nie walczy
wiem, w drugim sezonie już sb kompletnie odpuścił. masakra to jak się teraz zachowuje.
widziałaś mojego ava? Lodovica ma tendencję do świetnych zdjęć ^^
Ja uwielbiam Lodovicę i uważam, że jest bardzo ładna, więc też ma ją na avie.
też uważam że jest genialna, fran też i zarówno aktorzy jak i bohaterowie układają się w tej sekwencji u mnie 1.jorge/leon 2.martina/violetta 3.lodovica/fran
U mnie Martina bardziej spada, kiedyś była po Jorge, ale teraz tak jakoś Lodovica mi ją przebiła w takim jakby rankigu (czy nie wiem jak to nazwać) w głowie xd
Rankingu we głowie ;) Głosem wg mnie Lodovica przebija wszystkich, uwielbiam jej słuchać.
Oj, głosem tak :D Jak ona zacznie śpiewać to wybije się ponad tłum, jak w ser mejor, jeden przeciągnięty dłuzej kawałek, a już się wybiła ponad reszte :D
Uwielbiam jej "Ti credo". Albo kiedy w jednym z ostatnich odcinków śpiewały z Cami "Veo veo" - Camila tak delikatnie, a Fran mocno pojechała ;) Dobra jest też wersja jazzowa tej piosenki.
Jazzowa?
Mi się głos Fran po raz pierwszy spodobał jak śpiewali "Algo suena en mi" na tym przyjęcie u tych dzieci
Aaa.. Słyszałam to, już nawet zapomniałam. Znów słychać niesamowity głos Francesci ;)
Nie bo w pierwszym było 25 piosenek :D
Jest nadzieja ,że bd jeszcze jedna płyta :P
WIEM! WIEEEEM!! PRZYPOMNIAŁO MI SIĘ I ZŁAPAŁAM TO OD POCZĄTKU A POTEM ZAPOMNIAŁA; on do niego powiedział "GRATULACJE" jak mogłam zapomnieć, mózg mi uciekł chyba gdzieś na sawanne, o szlag