PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6690
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

i mina Ramallo na oświadczyny- to może zniszczyć

widzieliście?
i co sądzicie? :DDD

ocenił(a) serial na 8
Enterraz

TAK! To było coś wspaniałego. I on niby nie kocha Olgi? Taa... Jaaaaasne. <3 Ramallo y Olga FOREVER ♥

pani_cecylia

A dasz linka?

ocenił(a) serial na 6
Bleach922

nie wiem czy wgl jest filmik, ale 39odc
bodajże trzecia kwarta

ocenił(a) serial na 6
pani_cecylia

ramallga 4ever :D teraz tylko czekać a
ż otworzy przestrzeń osobistą

ocenił(a) serial na 8
Enterraz

dokładnie. <3 kocham ich po prostu. *u*

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Cardoso, czy jakoś tak się jej oświadczył, a ta się zgodziła :D No fajnie, należy jej się adorator. Ramallo może się wykazać :D

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

olga jest ewenementem wśród zabawnych, pracowitych charakternych i w ďodatku umiejących ugotować kobiet, ramallo musi otworzyć swoją espacio personal i zobaczyć że ktoś może mu ją sprzątnąć spzed nosa :D

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

No :D

Zobacz to:
http://www.youtube.com/watch?v=w3pCPDUwhIM

ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

widziałam :D jest moooc a mam do cb takie pytanko, kiedy po rozmowie leo
na i vilu ona wyszła płacząc, podszedł diego i powiedział, żeby odczepił się od jego dziewczyny czy coś takiego. Co mu wtedy odpowiedział leon?? Jedno zdanie

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Niestety nie rozkminie tego :(
León za szybko to mówi

A wiesz może czy będzie kolejna płyta z 2 cz. Vilu?
Bo z 1 sezonie były 2 płyty...

ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

nie jestem pewna, ale wydaje mi się że nie. Już za dużo, byłoby 20-26 piosenek a z pierwszego sezonu było tylko 17. Do tego trzy ostatnie z tracklisty i nuestro camino nie pojawiły się jeszcze wcale, więc byłoby dziwne w sumie gdyby dodali jeszcze kolejne. do tego przynajmniej dwie z pozostałych powinny się pojawić na samym końcu.
Właśnie chyba nikt nie może tego rozkminić :((( a chcialabym wiedzieć, bo Diego nagle z kpiącego był zdezorientowany, to było widać po jego minie, a Leon miał tę wredną minę drapieżcy

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

A kiedy to było? Jak będę w domu to może coś ogarne xd

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

nadzieja matką głupich XD ten moment na koniec odcinka 40, kiedy skończyli rozmawiać leon i viola i przyszedł diego. Ale to serio trudno złapać

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

znalazłam- jak poniżej. nasza nauczycielka to mówi jak się dokminimy czegoś trudniejszego, tyle że mówi to wolniej. aaaaa jak mogłam to przeoczyć

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Ale co znalazłaś? Co przeoczyłaś? XD Muszę zobaczyć dziś ten 40 odcinek, bo zauważam, że wiele przegapiłam go nie widząc

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

to co on mówi do diega. Diego powiedział do niego żeby odczepił się od jego dziewczyny i że może ona mu powie że już są razem czy takie podobne cuś, a Leon tylko uśmiecha się kpiąco i mówi coś tonem rodem z filmów grozy. To coś to "gratulacje" ;p;p;p

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

A ja myślałam, że on całe zdanie mówił i dlatego nikt tego nie może rozszyfrować, a tu tylko "Gratulache" ;c

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

właśnie, tylko nie wiem czy pradkiem nie dorzucił jakiegoś słowa, naprawdę cięzki przypadek. Wiem że na pewno pada "gratulacje", a myślałam że wnioskując po jego minie powiedział coś w stylu "ciekawe jak długo", albo "wkrótce się pożegnamy" czy "lepiej zacznij szukać sobie nowej". Klooops

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

No właściwie to by bardziej pasowało do Leona, ale on w drugim sezonie już tak mocno nie walczy

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

wiem, w drugim sezonie już sb kompletnie odpuścił. masakra to jak się teraz zachowuje.
widziałaś mojego ava? Lodovica ma tendencję do świetnych zdjęć ^^

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

Ja uwielbiam Lodovicę i uważam, że jest bardzo ładna, więc też ma ją na avie.

ocenił(a) serial na 6
MagdaJulka

też uważam że jest genialna, fran też i zarówno aktorzy jak i bohaterowie układają się w tej sekwencji u mnie 1.jorge/leon 2.martina/violetta 3.lodovica/fran

ocenił(a) serial na 10
Enterraz

U mnie Martina bardziej spada, kiedyś była po Jorge, ale teraz tak jakoś Lodovica mi ją przebiła w takim jakby rankigu (czy nie wiem jak to nazwać) w głowie xd

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Rankingu we głowie ;) Głosem wg mnie Lodovica przebija wszystkich, uwielbiam jej słuchać.

ocenił(a) serial na 3

U mnie Tini głosem rządzi, a Lodo zaraz po niej :D

ocenił(a) serial na 10

Oj, głosem tak :D Jak ona zacznie śpiewać to wybije się ponad tłum, jak w ser mejor, jeden przeciągnięty dłuzej kawałek, a już się wybiła ponad reszte :D

użytkownik usunięty
MagdaJulka

Uwielbiam jej "Ti credo". Albo kiedy w jednym z ostatnich odcinków śpiewały z Cami "Veo veo" - Camila tak delikatnie, a Fran mocno pojechała ;) Dobra jest też wersja jazzowa tej piosenki.

ocenił(a) serial na 10

Jazzowa?
Mi się głos Fran po raz pierwszy spodobał jak śpiewali "Algo suena en mi" na tym przyjęcie u tych dzieci

użytkownik usunięty
MagdaJulka

wpisz w youtube veo veo jazz to zobaczysz. Dałabym linka ale muszę już lecieć.

ocenił(a) serial na 10

Aaa.. Słyszałam to, już nawet zapomniałam. Znów słychać niesamowity głos Francesci ;)

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

Nie bo w pierwszym było 25 piosenek :D
Jest nadzieja ,że bd jeszcze jedna płyta :P

ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

jakie 25 :D nie piereżywaj

ocenił(a) serial na 6
Sissi_Annie_Romy

WIEM! WIEEEEM!! PRZYPOMNIAŁO MI SIĘ I ZŁAPAŁAM TO OD POCZĄTKU A POTEM ZAPOMNIAŁA; on do niego powiedział "GRATULACJE" jak mogłam zapomnieć, mózg mi uciekł chyba gdzieś na sawanne, o szlag

ocenił(a) serial na 3
Enterraz

hahahah, no to policz sobie ilość piosenek z obydwu płyt :D
Wszystkie leciały w 1 sezonie :D