Przesadzasz. Możesz uważać ją za brzydką, ale nie w ten sposób. Są granice. Nawet ja bym tak Cande nie nazwała.
Teraz skaczesz na Albe, za niedługo założysz temat, że to nieprawda była i pokazałeś nam swoją grę aktorską? :P
Wiem, że błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli. Ale dopóki nie pokażesz mi fotki, na której Alba bez makijażu wygląda źle, dopóty możesz sobie tę swoją opinię wsadzić gdzieś i to głęboko.
https://pbs.twimg.com/media/BY5OO3ZCQAAG48y.jpg:large. Ale dla Ciebie i tak będzie śliczna, co świadczy braku gustu ;d
Nie, to świadczy o twoim wypaczonym sposobie postrzegania świata. Zgaduję, że TY na każdym zdjęciu wychodzisz jednakowo idealnie, co? Może i nie jest to jej najkorzystniejsza fotka, ale co więcej możesz jej zarzucić? Białe zęby, promienna cera, piękne oczy, gęste włosy. Normalna, zadbana, ładna dziewczyna. Jeżeli dla ciebie taka jest obleśna, to życzę ci żony ze zrośniętymi brwiami, zezem, krzywymi zębami, myjącej się raz na rok.
Jedyne, co znią tu nie tak to wory pod oczami. Może się nie wyspała. Wielkie mi co...
Za to ta dziołszka jest śliczna jak wiosenny poranek... <facepalm>
http://1.bp.blogspot.com/-s9FvtOU9kkY/UZZO4SsyZYI/AAAAAAAAAMY/AFNjejZeZ50/s400/s tyl%2Bmm.jpg
Widzę, że pojęcie "ironia" jest ci obce, biedaku.
Jak ona jest ładna na tym zdjęciu, to ja jestem Miss Polonia.
Ale Gok się w każdej kobitce doszuka piękna. A temu tu wszystkie brzydkie, poza Cande i, pożal się Boże, Tinką. Mechi mu brzydka, Clara paskudna, Lodo wiedźmowata, Alba obleśna. Po mojemu to on ma jakąś wadę wzroku, dyplomatycznie mówiąc.
Może to jest męski punkt widzenia? No ale przecież inni męscy użytkownicy tego forum uważają inaczej... to ja nie wiem xD
Nie mów że ma wadę wzroku, bo pozbawiasz się opinii o twoich ładnych powiekach ^_^
Całe życie żyłam nie wiedząc o swoich pięknych powiekach, jakoś bym to zniosła. :D Inna opcja jest taka, że po prostu lubi nam robić na złość. Gust to jedno, a krytykowanie wielu ładnych dziewcząt - o różnym typie urody - to drugie. Nawet ty uważasz Albę za ładniejszą o Tinki, no bez przesady.
Prawda jest taka, że choćby nie wiem jak bardzo ktoś starał się szukać wad, nie ma osoby tak perfidnie brzydkiej. Nawet Martina ładnie czasem wygląda... pod pewnym kątem, z zamkniętym prawym okiem, głową odchyloną w tył, no ewentualnie lewe oko też można zamknąć... no ale czasem wygląda lepiej ode mnie (niestety nie stać mnie na zastęp makijażystów)
No pewnie, że tak. Ale swoją drogą już ta Alba ma w miarę oryginalną urodę. A Martina tak szczerze wygląda jak zwyczajna dziewczyna ze wsi.
No a jakbym ja miała sztab speców od wizerunku, to też dałoby radę zrobić ze mnie ślicznotkę. I z każdej innej pokraki.
W "Violettcie" każda z dziewczyn ma dość oryginalną urodę, może to kwestia tego że jesteśmy przyzwyczajeni do amerykańskich gwiazd, a może po prostu w Argentynie/Hiszpanii aktorki są piękniejsi ;]
Po co ci wizażyści, jak ma się tak piękne powieki? :D
Mechi jest ładna jak ją umalują, Lodo jeszcze ładniejsza, Clara w miarę ładna, gdyby nie twarz i brak biustu. A Alba obleśna, z tym się zgodzę.
Wiesz co? Naprawdę ci współczuję takiego gustu. I proszę, żebyś przestał używać słowa "obleśna" w tym kontekście, bo chyba nie wiesz, co to znaczy. To prymitywne zachowanie, tak się nie mówi o kobiecie. Dżentelmen by tak w życiu nie powiedział.
OPANUJ SIĘ. Jesteś zwykłym prostakiem jeżeli na jakąkolwiek kobietę potrafisz powiedzieć, że jest obleśna. Życzę powodzenia w życiu.
Jak można w ogóle powiedzieć o kimkolwiek, że wygląda obleśnie? Obleśny to może być zarzygany pijak, a nie normalny człowiek.
Dziękuję :D Kocham takie twoje komentarze :D Pamiętam, co hejter był na forum i któraś z dziewczyn coś mu tam spokojnie napisała, a on: IDŹ TY GŁUPIA BABO!. No a Skaj: Ale jej dowaliłeś xD
<3
http://www.youtube.com/watch?v=NRyU8-b9ot8 - włącz napisy, przetłumacz napisy na polskie <Nie samodzielnie, jest taka opcja :D>, a odkryjesz, iż jesteś mistrzynią w dziedzinie hiszpańskiego :D
Wystarczyło napisać, że wolisz Martinę. No kurcze Sebuś, jakoś delikatniej no xd
I Martina nie jest najcudowniejsza, przykro mi :(
Ekhem... Jakież to dojrzałe XDD
A właśnie cześć Natalia. Jak tam u ciocia i jak tam radzisz sobie z kuzynami? Wiesz,że nawet mi się stęskniło za Tobą...w domu jakoś cicho-za cicho XD
No co? Nikt mi tu Alby nie będzie obrażał od obleśnych XD
Cześć :D U cioci fajnie,wczoraj w kinie byliśmy i z kuzynami też się da jakoś wytrzymać xd A no widzisz,mówiłam żebyś ze mną pojechała,ale ty oczywiście wolałaś w domu zostać i się lenić XD Dobra już wchodzę na gg.
A dałaś swoje zdjęcie na avka? O jezu i jeszcze to śliczne co ja ci zrobiłam <3333