PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6692
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Alba vs Martina

ocenił(a) serial na 10

Która jest ładniejsza.

ocenił(a) serial na 9
sara637

Alba of course

sara637

Hmm... No nie wiem, to bardzo trudne pytanie... hmm...
Alba, oczywiście! xD

sara637

Alba :3

sara637

Martina, Alba jest obleśna xd

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Przesadzasz. Możesz uważać ją za brzydką, ale nie w ten sposób. Są granice. Nawet ja bym tak Cande nie nazwała.

KeThA

Ależ ja nie przesadzam ;D

Sebek7771

Teraz skaczesz na Albe, za niedługo założysz temat, że to nieprawda była i pokazałeś nam swoją grę aktorską? :P

Sweet_Raspberry

Nie xD Bez makijażu jest najbrzydsza z całej obsady xd

Sebek7771

Genius...

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Wiem, że błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli. Ale dopóki nie pokażesz mi fotki, na której Alba bez makijażu wygląda źle, dopóty możesz sobie tę swoją opinię wsadzić gdzieś i to głęboko.

tears_in_heaven

https://pbs.twimg.com/media/BY5OO3ZCQAAG48y.jpg:large. Ale dla Ciebie i tak będzie śliczna, co świadczy braku gustu ;d

Sebek7771

Przecież tu ładnie wygląda. Dobrze, że nie ma tyle makijażu, jak Tinka :D

Sweet_Raspberry

Lol, jakie Fande xD

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Nie, to świadczy o twoim wypaczonym sposobie postrzegania świata. Zgaduję, że TY na każdym zdjęciu wychodzisz jednakowo idealnie, co? Może i nie jest to jej najkorzystniejsza fotka, ale co więcej możesz jej zarzucić? Białe zęby, promienna cera, piękne oczy, gęste włosy. Normalna, zadbana, ładna dziewczyna. Jeżeli dla ciebie taka jest obleśna, to życzę ci żony ze zrośniętymi brwiami, zezem, krzywymi zębami, myjącej się raz na rok.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Jedyne, co znią tu nie tak to wory pod oczami. Może się nie wyspała. Wielkie mi co...

KeThA

Całą twarz ma obleśną a nie xd

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Za to ta dziołszka jest śliczna jak wiosenny poranek... <facepalm>
http://1.bp.blogspot.com/-s9FvtOU9kkY/UZZO4SsyZYI/AAAAAAAAAMY/AFNjejZeZ50/s400/s tyl%2Bmm.jpg

tears_in_heaven

Przyznaję Ci rację ;)

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Widzę, że pojęcie "ironia" jest ci obce, biedaku.
Jak ona jest ładna na tym zdjęciu, to ja jestem Miss Polonia.

tears_in_heaven

Gok Wan już tak ma ;)

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

Ale Gok się w każdej kobitce doszuka piękna. A temu tu wszystkie brzydkie, poza Cande i, pożal się Boże, Tinką. Mechi mu brzydka, Clara paskudna, Lodo wiedźmowata, Alba obleśna. Po mojemu to on ma jakąś wadę wzroku, dyplomatycznie mówiąc.

tears_in_heaven

Może to jest męski punkt widzenia? No ale przecież inni męscy użytkownicy tego forum uważają inaczej... to ja nie wiem xD
Nie mów że ma wadę wzroku, bo pozbawiasz się opinii o twoich ładnych powiekach ^_^

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

Całe życie żyłam nie wiedząc o swoich pięknych powiekach, jakoś bym to zniosła. :D Inna opcja jest taka, że po prostu lubi nam robić na złość. Gust to jedno, a krytykowanie wielu ładnych dziewcząt - o różnym typie urody - to drugie. Nawet ty uważasz Albę za ładniejszą o Tinki, no bez przesady.

tears_in_heaven

Prawda jest taka, że choćby nie wiem jak bardzo ktoś starał się szukać wad, nie ma osoby tak perfidnie brzydkiej. Nawet Martina ładnie czasem wygląda... pod pewnym kątem, z zamkniętym prawym okiem, głową odchyloną w tył, no ewentualnie lewe oko też można zamknąć... no ale czasem wygląda lepiej ode mnie (niestety nie stać mnie na zastęp makijażystów)

ocenił(a) serial na 2
paulina25174

No pewnie, że tak. Ale swoją drogą już ta Alba ma w miarę oryginalną urodę. A Martina tak szczerze wygląda jak zwyczajna dziewczyna ze wsi.
No a jakbym ja miała sztab speców od wizerunku, to też dałoby radę zrobić ze mnie ślicznotkę. I z każdej innej pokraki.

tears_in_heaven

W "Violettcie" każda z dziewczyn ma dość oryginalną urodę, może to kwestia tego że jesteśmy przyzwyczajeni do amerykańskich gwiazd, a może po prostu w Argentynie/Hiszpanii aktorki są piękniejsi ;]
Po co ci wizażyści, jak ma się tak piękne powieki? :D

paulina25174

piękniejsze* :D

tears_in_heaven

Mechi jest ładna jak ją umalują, Lodo jeszcze ładniejsza, Clara w miarę ładna, gdyby nie twarz i brak biustu. A Alba obleśna, z tym się zgodzę.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Wiesz co? Naprawdę ci współczuję takiego gustu. I proszę, żebyś przestał używać słowa "obleśna" w tym kontekście, bo chyba nie wiesz, co to znaczy. To prymitywne zachowanie, tak się nie mówi o kobiecie. Dżentelmen by tak w życiu nie powiedział.

tears_in_heaven

W takim razie nie jestem dżentelmenem.

ocenił(a) serial na 2
Sebek7771

Zdążyłam się już o tym przekonać.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

OPANUJ SIĘ. Jesteś zwykłym prostakiem jeżeli na jakąkolwiek kobietę potrafisz powiedzieć, że jest obleśna. Życzę powodzenia w życiu.

KeThA

Tak. Jestem prostakiem. Dziękuję.

ocenił(a) serial na 3
Sebek7771

Jak można w ogóle powiedzieć o kimkolwiek, że wygląda obleśnie? Obleśny to może być zarzygany pijak, a nie normalny człowiek.

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ty i twoja ta martinka. Alba przynajmniej nie jest taka sztuczna jak ona..

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Ale jej dowaliłeś. xD

Skailes

Dziękuję :D Kocham takie twoje komentarze :D Pamiętam, co hejter był na forum i któraś z dziewczyn coś mu tam spokojnie napisała, a on: IDŹ TY GŁUPIA BABO!. No a Skaj: Ale jej dowaliłeś xD
<3

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Hahahaha, geniusz. xD No, bo dowaliłeś. Skai prawdę powie. :D

Skailes

http://www.youtube.com/watch?v=NRyU8-b9ot8 - włącz napisy, przetłumacz napisy na polskie <Nie samodzielnie, jest taka opcja :D>, a odkryjesz, iż jesteś mistrzynią w dziedzinie hiszpańskiego :D

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

A daj spokój. xD

Sebek7771

Weeź, nawet ja tak nie napisałam o.O

paulina25174

Martina jest najcudowniejsza, jakbym mógł inaczej napisać ?:D

Sebek7771

Wystarczyło napisać, że wolisz Martinę. No kurcze Sebuś, jakoś delikatniej no xd
I Martina nie jest najcudowniejsza, przykro mi :(

paulina25174

Jest :D

Sebek7771

Żyjesz w kłamstwie, mój filmwebowy przyjacielu ^^

paulina25174

No chyba nie xd

ocenił(a) serial na 10
Sebek7771

Sam jesteś obleśny!

ocenił(a) serial na 3
Amorcia

Ekhem... Jakież to dojrzałe XDD
A właśnie cześć Natalia. Jak tam u ciocia i jak tam radzisz sobie z kuzynami? Wiesz,że nawet mi się stęskniło za Tobą...w domu jakoś cicho-za cicho XD

ocenił(a) serial na 10
Anabell1

No co? Nikt mi tu Alby nie będzie obrażał od obleśnych XD
Cześć :D U cioci fajnie,wczoraj w kinie byliśmy i z kuzynami też się da jakoś wytrzymać xd A no widzisz,mówiłam żebyś ze mną pojechała,ale ty oczywiście wolałaś w domu zostać i się lenić XD Dobra już wchodzę na gg.
A dałaś swoje zdjęcie na avka? O jezu i jeszcze to śliczne co ja ci zrobiłam <3333

ocenił(a) serial na 3
Amorcia

Tak,tyle że Ty prawie wszystkie moje zdjęcia zrobiłaś XD